bu yontem catlaklar icinde kullanilabilir evet ama ciplak dolasmayi goze alabiliyorsaniz :))
cunku bu islem uygulandiktan sonra soyulan bolge hicbir sekilde kurumamali surekli krem surulmelidir, oyuzden eger bacaklarinizda catlak varsa pantolon giyemezsiniz, belinizde catlak varsa tisort giyemezsiniz :) 18 yasindan buyuk herkese yapilabiliyor.. 18 yasindakiler de pek tercih edilmiyo aslinda 20 yas bile genc gormelerine ragmen uygulama yapan doktorlar var tabiki..
eger soydurdugunuz bolge kurur ise kabuklanir ve iz kalabilir o yuzden tedavi sureci cok onemlidir, ayrica agri sizi da az olmuyor malesef baya sancili ve sizlamali oluyor alev gibi yaniyorsunuz..
ben yaptirdim da ondan biliyorum :)) hemde yuzume, anestezi olmadan :)
benimde sırtımda ve yüzümde akne izleri var.ben ilk baştan kimyasal peeling yaptirdim.seans başı 100tl. bir kaç seans sonra dermabrazyon istedim ama doktorum yapmam dedi o çok kötü durumlarda yapılırmışve çok acıyormuş..sonrasında internetten kimyasal peeling(tca siparişi verdim.kendim uyguladım.şimdi onunla birlikte tretin kremini kullanıyorum ve tretinle birlikte inanın 10günde acayip fark ediyor.6aydırda contractubex kullanıyorum çatlaklara karşı oda çok etkili.mucize jel diyebilirim.bu işlemlerde önemli olan sabretmek.cildiniz pul pul dökülecektir muhtemelen.ama iki hafta kötü gözükmeye razıyım çünkü bir yandanda bunu ömür boyu çekmek var.ben çok rahatsız oluyordum.hadi yüzümü makyajla kapatıyorumda sırtıma birşey yapamıyordum.bu benim bu sitede ilk mesajım.birilerine yardımım dokunduysa ne mutlu bana.ya mesele asıl insanda psikolojik sıkıntı yaratması.insanın kişiliğini etkiliyor resmen.sıkmayın canınızı herşeye bir çare vardır elbet birtek ölüme yok! herkese geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?