benimde sırtımda ve yüzümde akne izleri var.ben ilk baştan kimyasal peeling yaptirdim.seans başı 100tl. bir kaç seans sonra dermabrazyon istedim ama doktorum yapmam dedi o çok kötü durumlarda yapılırmışve çok acıyormuş..sonrasında internetten kimyasal peeling(tca siparişi verdim.kendim uyguladım.şimdi onunla birlikte tretin kremini kullanıyorum ve tretinle birlikte inanın 10günde acayip fark ediyor.6aydırda contractubex kullanıyorum çatlaklara karşı oda çok etkili.mucize jel diyebilirim.bu işlemlerde önemli olan sabretmek.cildiniz pul pul dökülecektir muhtemelen.ama iki hafta kötü gözükmeye razıyım çünkü bir yandanda bunu ömür boyu çekmek var.ben çok rahatsız oluyordum.hadi yüzümü makyajla kapatıyorumda sırtıma birşey yapamıyordum.bu benim bu sitede ilk mesajım.birilerine yardımım dokunduysa ne mutlu bana.ya mesele asıl insanda psikolojik sıkıntı yaratması.insanın kişiliğini etkiliyor resmen.sıkmayın canınızı herşeye bir çare vardır elbet birtek ölüme yok! herkese geçmiş olsun
30 yaşındayım, yüzümde sivilce izleri,ufak çukurlar ve pembe nokta gibi bişeyler var, benim cildim 3.derece sorunluymuş yani en beteri, bana 3 ay içinde hepsini çözeceklerini pürüzsüz bir cildim olacağının garantisini verdiler, hemen hemen her hafta işlem yapacaklar en az 7 kez dermabasion yapılacakmış ki ilk seans dermabasionda canım yandı evet fakat kesinlikle dayanılmayacak bir acı degil, yaptırdığım yer bağdat caddesinde 2500 dediler ama 1600'e anlaştık, eğer merak edenler olursa seanslar ilerledikçe gelişmeleri paylaşabilirim.
3 dermabasion oldu, iki kezde tca sanırım adı kimyasal madde kullandı, bu işlemle bir hafta içinde yüzünüz deriyi atıyor yeni ve temiz bir deri çıkıyor alttan, bu ikinci sistem daha başarılı gibi ama sokağa çıkamıyorsunuz, yüz hergün kararıyor kuruyor ve sonra deri dökülüyor, şu anda yolun yarısına gelmedim ama gidişattan memnunum, %50 ye yakın düzelme oldu
cok geçmiş olsun canım bu 2. yöntem dediğin nasıl bişey açıklarmısın. Bende daha yeni dermabrasion oldum 1 haftadır kapı pencere acmadan karanlıkta yaşıyorum. Sen nasıl yaptırdın bu işlemi 3 kez. Ben bir daha yaptıramam heralde birde bir yanağımı asıstan doktor yaptı sıçtı içine kısaca ondan çok korkuyorum 1 hafta oldu kabuğunu atmadı henüz. Sonuctan memnun kalıcakmıyım şüpheli.
arkadaşlar ben bu işlemi 4 sefer felan yaptırdım. Fazla etkisini görmediğimi söyleyebilirim. Dermabrazyon sivilceden kalma izleri yok etmek amacıyla kullanılır. Genelde roaccutane sonrası sivilce izlerini yok etmek için kullanılıyor. ama dediğim gbi kesin çözüm gibi görmesin kimse. ben hala izlerimle uğraşıorm. exoderm i araştırmaya başladım.
he bu arada merguana fiyatını sormuşsun. Ben 3 sene önce seans başına 150 veriyordum. sorularınız varsa yanıtlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?