Cilt Soyma (Dermabrasion)

Canim aldigin kimyasal peeling in markasi nedir, ve kaca aldin, ve tretin kremi nerden bulunur?

chanel durumun nasıl, tedavi iyi gidiyor mu? durumunu çok merak ediyorum. inşallah kesin sonuç alırsın. opuyorumnanaktan

3 dermabasion oldu, iki kezde tca sanırım adı kimyasal madde kullandı, bu işlemle bir hafta içinde yüzünüz deriyi atıyor yeni ve temiz bir deri çıkıyor alttan, bu ikinci sistem daha başarılı gibi ama sokağa çıkamıyorsunuz, yüz hergün kararıyor kuruyor ve sonra deri dökülüyor, şu anda yolun yarısına gelmedim ama gidişattan memnunum, %50 ye yakın düzelme oldu

slm chanel bende de aynı sorun var sürekli senin yazdıklarını takip ediyorum umarım güzel sonuç alırsın ve bana da bir umut ışığı doğar şuan ne durumdasın

slm chanel bendede aynı sorun var senin haberlerini merakla bekliyorum umarım güzel sonuç alırsın banada bir umut ışığı doğar

arkadaşlar benım sırtımda çok var herkes askılı badilerle tişörtlerle dolaşıo ben kısakollu gezıyorum ve cok sıcak bı kere gıyeyım dedım herkes senın sırtına ne oldu dıyor psıkolojk olarak da çok kötü çok rahatsız oluyorum acaba soyulursa yenı purussuz bı derı cıkarmı benımkıler çukur değil sadece kahverengi gibi bi renkte izler var küçük küçük ama çok kötü duruyor kollarıma kadar ındı bırazı bazı kısakollularda bıle çıkıyo artık çok rahatsız oluyorum acaba işe yarar mı fiyat hakkında bilgi verırsenız cok sevınırım :)

cok geçmiş olsun canım bu 2. yöntem dediğin nasıl bişey açıklarmısın. Bende daha yeni dermabrasion oldum 1 haftadır kapı pencere acmadan karanlıkta yaşıyorum. Sen nasıl yaptırdın bu işlemi 3 kez. Ben bir daha yaptıramam heralde birde bir yanağımı asıstan doktor yaptı sıçtı içine kısaca ondan çok korkuyorum 1 hafta oldu kabuğunu atmadı henüz. Sonuctan memnun kalıcakmıyım şüpheli.

kaç 3 sanırım 7 kez yapıldı, ikinci yöntem dediğim de asit gibi birşey sürüyorlar yüzüne ve 1-2 dakika bekliyorsun ama anormal can yakıyor, sonuç olarak sivilce izlerim maximum yüzde 50 azaldı, aslında izler gitmedi o kadar uğraşmama acı çekmeme rağmen sadece yüzeyselleşti diyebilirim, bu sene 1 seans da dermoroller yapıldı fakat sonra ondan vazgeçtim, şu anda fraksiyonel lazer yaptırıyorum, 1. seans bitti, onunla ilgili konu açtım, orada gelişmeleri yazıyorum, sonuç olarak dermabazyon bana fayda etmedi diyebilirim

bu işlem okadar kolay degıl bende dusundum ve asla cesaret edemem cok rısklı cok ama vıdeolarını ve magdurları dınledım ızledım vıdeoları ızleyın öyle karar verın basarılı ıyılesme dönemı olursa cok guzel bır teknık halk arasında cılt zımparalama yada tıraslama dıye gecıyor en ufak bır hata yuzde kalıcı hasara sebeb olur bırde ıyılesme surecı 10 15 gun arası yanı evde yatarak gecırmek gerekıyor ıyı bır uzman yaparda sorun olmassa super etkılı cok mecbur kalmayan denemesın bence

Merhaba arkadaşım. Konu oldukça eski ama yazmadan edemedim; 4 seans dermabrazyon yaptırdın ve gerçekten fayda göremedin mi? Bahsettiğimiz işlem, ameliyathane koşullarında lokal ya da genel anestezi altında ciddi anlamda derinin özel aletlerle zımparalanması işlemi değil mi? sonrasında da 15 gün evde kalmak zorunda kalıyorsunuz ve ardından da pespembe hatta kıpkırmızı_makyajsız çıkılmanın kesinlikle soru yağmuruna tutulacağınız anlamına geldiği bir renk tonu oluyor. Zamanla açılıyor.
Ben de 1 kez yaptırdım bir başarılı bir profesore, bana ilk sefer de %30 max. geçer demişti. yüzde 50 geçti! Çok etik çok iyi bir doktordur.
Dermabrazyon ağrısız sızısız bir işlemdir ama sonrasında evde geçirdiğiniz tüm yüzünüz sargılı günler ciddi anlamda psikolojik travmadır! sizin yaptırdığınız 4 dermabrazyon da bu ciddiyette idi ve fayda görmediniz mi acaba? Acaba sizinkiler çok mu yüzeyeldi ya da kimyasal peeling miydi şu güzellik merkezlerinde yapılanlardan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…