- 30 Ocak 2014
- 5.005
- 10.992
- 448
- Konu Sahibi telasememuresi
-
6 ay kullandım. Tedavim bitmek üzereyken doktora sordum hocam sivilce izleri kaldı diye. Dedi ki kendine 5 ay zaman ver cilt kendini yeniler izler de gider. Öyle de olduMerhaba kk üyeleri. İyi akşamlar.
Roaccutane kullanıyorum sivilcelerim için. Şu anlık iyi gidiyor. Fakat internette tedavi bitiminde bazı doktorların lazer tedavisini ya da cilt soyduğunu okudum. Bu tedaviden sonra bunları yaptıran var mı doktoruna? Biraz aydınlatır mısınız? Ve de kaç ay kullanmıştınız? Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim de hala çıkıyor. Sadece dudaklarım kuruyo ama gözeneklerim açıldıbende 4.ayımdayım hala sivilceler var deri altında 2 tane sırf bu yüzden tedavim uzadı 2 sivilce icin. Bu ilacı kullanırken yüzünüzde kızarma oluyor mu benim yanaklarım fazla kızarık ve pul pul çok kuru
tesekkür ederim size de gecmis olsun.. Benim de öyle normalde gecmesi lazımdı anlamadım..Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim de hala çıkıyor. Sadece dudaklarım kuruyo ama gözeneklerim açıldı
Doktora sormak lazımtesekkür ederim size de gecmis olsun.. Benim de öyle normalde gecmesi lazımdı anlamadım..
Canım bu arada yeterli doz nasıl hesaplanıyorbende 4.ayımdayım hala sivilceler var deri altında 2 tane sırf bu yüzden tedavim uzadı 2 sivilce icin. Bu ilacı kullanırken yüzünüzde kızarma oluyor mu benim yanaklarım fazla kızarık ve pul pul çok kuru
kilox120 minimum doz kilox150 maksimum diye biliyorumCanım bu arada yeterli doz nasıl hesaplanıyor
58 kiloyum kaç ay kullanmam lazım canımkilox120 minimum doz kilox150 maksimum diye biliyorum
ay olarak bilemeyiz o dozu tamamlayana kadar kullanmanız lazım. Mesela ben 8 ayda bitmesi gereken ilacı 6 ayda tamamlayacagım yüksek doz kullandıgım icin58 kiloyum kaç ay kullanmam lazım canım
Ben 20 mg başladım üç ay,sonra 30,3 aydır 40 kullanıyorum. Nasıl hesaplayacağım.ay olarak bilemeyiz o dozu tamamlayana kadar kullanmanız lazım. Mesela ben 8 ayda bitmesi gereken ilacı 6 ayda tamamlayacagım yüksek doz kullandıgım icin
şuan 6300 kullanmışsınız bi 30 mg daha kullansanız yeterli olacaktır bence bitmek üzere ilacBen 20 mg başladım üç ay,sonra 30,3 aydır 40 kullanıyorum. Nasıl hesaplayacağım.
1 ayım daha var yani sekiz Olcam. Tessenkurler canımşuan 6300 kullanmışsınız bi 30 mg daha kullansanız yeterli olacaktır bence bitmek üzere ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?