Sivilceli Ciltler Cilt Soyma

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.723
9.694
358
Merhaba kk üyeleri. İyi akşamlar.
Roaccutane kullanıyorum sivilcelerim için. Şu anlık iyi gidiyor. Fakat internette tedavi bitiminde bazı doktorların lazer tedavisini ya da cilt soyduğunu okudum. Bu tedaviden sonra bunları yaptıran var mı doktoruna? Biraz aydınlatır mısınız? Ve de kaç ay kullanmıştınız? Yorumlarınızı bekliyorum.

6 ay kullandım. Tedavim bitmek üzereyken doktora sordum hocam sivilce izleri kaldı diye. Dedi ki kendine 5 ay zaman ver cilt kendini yeniler izler de gider. Öyle de oldu

bende 4.ayımdayım hala sivilceler var deri altında 2 tane sırf bu yüzden tedavim uzadı 2 sivilce icin. Bu ilacı kullanırken yüzünüzde kızarma oluyor mu benim yanaklarım fazla kızarık ve pul pul çok kuru

bende 4.ayımdayım hala sivilceler var deri altında 2 tane sırf bu yüzden tedavim uzadı 2 sivilce icin. Bu ilacı kullanırken yüzünüzde kızarma oluyor mu benim yanaklarım fazla kızarık ve pul pul çok kuru
Canım geçmiş olsun öncelikle. Benim de hala çıkıyor. Sadece dudaklarım kuruyo ama gözeneklerim açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…