Clinique All About Eyes derim başka bir şey demem.
arkadaşlar iyi bir nemlendirici ve göz altı kremi almak istiyorum. Daha önce dermokozmetik kullanmadım hiç. Öyle birşey mi alsam diyorum avene yada la rosce posay gibi.
Yoksa lancome visionare serisini mi denesem. 27 olucam yakında ağır kaçar mı bilemedim.
Kullanan arkadaşlardan tavsiyelerinizi bekliyorum
Herkesin cildine farklı marka iyi geliyor. Bana iyi gelen sana gelmeyebilir. Deneye deneye bulacaksın. Ben buldum sonunda, yıllardır Dermalogica'nın ürünlerinden başkasını kullanmam. Yüz için olan exfoliantından çok memnunum özellikle, cildi beyazlatıp ışıl ışıl yapıyor...
clinique daha uygun bence.onun nemlendiricisi var ben cok memnunum
onunda 2 çeşidi vardı. hangisini tavsiye edersin.
Nemlendirici olarak clinique ve biotherm öneririm. Gözaltı kremi clinique nemlendiriciyle birlikte tester vermişlerdi ablama vermiştim çok memnun kaldığı için aldı ama ben 32 olmama rağmen hala kullanmıyorum. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama!
İkisi de çok farklı değil bence. Ben düz de rich de kullandım bir fark göremedim.
Bepantol,medicasol ve 2 adet evigenCilt topiğinde kadınlar yüzüne bephanten krem sürüyorlardı,hani şu bebek poposuna sürülen varya,ondanAma ben hiç denemedim,krem kullanmıyorum. Bir araştır istersen.
Gözaltı nemlendiricisini mi 22 yaşından beri kullanıyorsunuz?bence kullanmalısın ben 22 den beri kullanıyorum nemlendirici
Gözaltı nemlendiricisini mi 22 yaşından beri kullanıyorsunuz?
yanaklar kuru, t bölgesi yağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?