Cilt ve nemlendirici sorunu??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar iyi bir nemlendirici ve göz altı kremi almak istiyorum. Daha önce dermokozmetik kullanmadım hiç. Öyle birşey mi alsam diyorum avene yada la rosce posay gibi.

Yoksa lancome visionare serisini mi denesem. 27 olucam yakında ağır kaçar mı bilemedim.

Kullanan arkadaşlardan tavsiyelerinizi bekliyorum

Nemlendirici olarak clinique ve biotherm öneririm. Gözaltı kremi clinique nemlendiriciyle birlikte tester vermişlerdi ablama vermiştim çok memnun kaldığı için aldı ama ben 32 olmama rağmen hala kullanmıyorum. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama!

Herkesin cildine farklı marka iyi geliyor. Bana iyi gelen sana gelmeyebilir. Deneye deneye bulacaksın. Ben buldum sonunda, yıllardır Dermalogica'nın ürünlerinden başkasını kullanmam. Yüz için olan exfoliantından çok memnunum özellikle, cildi beyazlatıp ışıl ışıl yapıyor...

Cilt topiğinde kadınlar yüzüne bephanten krem sürüyorlardı,hani şu bebek poposuna sürülen varya,ondan Ama ben hiç denemedim,krem kullanmıyorum. Bir araştır istersen.

clinique daha uygun bence.onun nemlendiricisi var ben cok memnunum

eczanelerde satılyor mu canım bu marka bi bakayım. deneye deneye bulmakta ayrı sıkıntı ya. bu sefer iyi birşey alayım diyorum

bence kullanmalısın ben 22 den beri kullanıyorum nemlendirici

yanaklar kuru, t bölgesi yağlı

Yani cildin karma. Cliniqgue ürünlerini tavsiye ederim. Şu an ki yaş grubun için. 1-2 sene sonra anti-age ürünleri kullanmaya başla. Onları zaten çizgiler çıkmaya başlamadan kullanmak gerek. Cildi kuru diye dert etme kendine. Kuru Cilt daha geç kırısıyor. Görsem aslında daha iyi yorum yapardım. Grafik Watsons gibi yerlerde satılan ürünlere bulaşma onlardan alacağına biraz daha para verip Cliniqgue al. Zaten bir tanesi 6 ay gider. Ürünleri çok yanlış kullanıp 2 ayda bitirenler var. O yüzden pahalı geliyor ama aslında pahali değiller ay bazında vurunca. Tabii 35 yaşından sonra enstitü urunleri kullanmsk daha iyi. Mesleğim bu olunca uzun uzun anlatmak istedim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…