- 6 Mart 2024
- 13.519
- 12.217
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Bu konuyu kendi cilt ve saç bakımı düzenli yapabilmek ve bana motivasyon olsun diye açıyorum. Aynı zamanda burda sizinke birlikte ilerlemek ve olursa tavsiyelerinizi de değerlendirmek istiyorum 
Doğumdan beri cilt bakımını düzenli yapamadım. Bazen 2-3 gün yüzümü dahi yıkayamadığım oldu
Hormon değişimleri vs derken normalde karma olan cildim iyice karma oldu 
Yanak ve alın bölgem çok kurumaya başladı. Aynı sorun vücutta da var. Bu yüzden su an daha çok nemlendirme odaklı bir bakım uygulamaya karar verdim.
Saçlarım da normalde yağlıdır am doğumdan beri sert ve kuru. 3 ay önce saçlarını omuz hizasında kestirdim (daha kolay olur sandım ana alakası yokmus)
Saçlarım kalın telli ve çok yoğun. Gittiğim kuaförler bile kurutma konusunda çok upraş veriyor
Üniversiteden beri olan fakat doğumdan sonra çok yoğunlaşan beyazlama problemi de var. Onun için de ilk fırsatta saçımı boyatacağım (inşallah) 
Gün gün hatta sabah-aksam olarak burada saç ve cilt bakım rutinimi paylaşacağım görseller ekleyerek. Umarım devamlı olabilirim
Doğumdan beri cilt bakımını düzenli yapamadım. Bazen 2-3 gün yüzümü dahi yıkayamadığım oldu
Saçlarım da normalde yağlıdır am doğumdan beri sert ve kuru. 3 ay önce saçlarını omuz hizasında kestirdim (daha kolay olur sandım ana alakası yokmus)
Saçlarım kalın telli ve çok yoğun. Gittiğim kuaförler bile kurutma konusunda çok upraş veriyor
Gün gün hatta sabah-aksam olarak burada saç ve cilt bakım rutinimi paylaşacağım görseller ekleyerek. Umarım devamlı olabilirim