• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Ciltteki yağ bezeleri (ilaç ile tedavi edilemeyen küçük ve derin)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

xEflax

Sevmeye de bilirim, Sevmeyi de bilirim :)
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
79
16
13
Merhaba arkadaşlar,

Cildimde lise yıllarımdan beri yağ bezelerim vardı. Bir çok kere cildiyeye gittim fakat sonuç alamadım. Yanaklarım "Öyle Bir Geçer Zamanki" dizisindeki Berrin gibi pütür pütür kabarıklık vardı yani yağ bezelerim. En son gittiğim dermatolog cildini özel bir güzellik merkezi ya da internetten araştır özel ve temiz bir yerde iğne ile temizletmen gerekir başka türlü geçmez çünkü bezelerin çok derin dedi. Daha sonra araştırdım koter denilen bir iğne ile yakarak temizleyen bir yer buldum ve gittim 1 ay kadar bi sürede bezelerimi temizlettim.

Tedavi şu şekildeydi:
cildinizi bir güzel temizliyorlar masajlar, maskeler gayet keyifli bir bakımdan sonra koter denilen iğne ile (iğne elektrikli bir iğne yakarak açıyor bezeyi ama ciddi bir yanık değil kesinlikle ve acı kesinlikle yok denecek kadar az) bezeme batırdı ve sıkarak temizledi yanağında neredeyse kist olmuşlar dedi bayağı bir temizledikten (yaklaşık 2 saat) sonra yaralar olacak korkma pansuman yap hergün sakın yara kabuklarına dokunma yoksa iz kalır diyerek uyardı. 1 hafta sonra tekrar gittim cildimin kendini toparlaması için ozon ile jetpeeling yapıldı. Bu şekilde 1 ay her haftasonumu buna ayırdım ama sonuca değdi yağ bezelerim yok artık :) Benim cildim iz tutmaya çok müsait bir cilt o yüzden biraz minik delikler kaldı ama bezelerim çok derindi şimdide bu delikler için cildiyeye gideceğim.

Benim gözelrimin üsütnde o yağ bezelerinden ben kendim iğenin ucunu yakıp çıkartıyorum sonra teramisin sürüyorum. ama bu karaciğerle ilgili benim senede bir kere tekrarlar. çıkınca kendim temizliyrom

Benim gözelrimin üsütnde o yağ bezelerinden ben kendim iğenin ucunu yakıp çıkartıyorum sonra teramisin sürüyorum. ama bu karaciğerle ilgili benim senede bir kere tekrarlar. çıkınca kendim temizliyrom
Benim yanaklarımda yıllardır vardı derin oldukları için ilaç ile tedaviye pek yanıt vermedi. Kullandığımız makyaj ürünleri, yağlı kremler ve sigara buna sebep oluyormuş. He bir de az su içmekten kaynaklanıyor. Su tüketimi az olduğu için cildin ph dengesi bozuluyor yağ salgısının dengesi de bozuluyor haliyle.

Benim yanaklarımda yıllardır vardı derin oldukları için ilaç ile tedaviye pek yanıt vermedi. Kullandığımız makyaj ürünleri, yağlı kremler ve sigara buna sebep oluyormuş. He bir de az su içmekten kaynaklanıyor. Su tüketimi az olduğu için cildin ph dengesi bozuluyor yağ salgısının dengesi de bozuluyor haliyle.

Ben cildiyeye gittiğimde karaciğer yapıyor bunu dedi çözümü yok istersen iğneyle sık demişti ama tekrarlar demişti. Bende çok büyükleri iğneyle patlatıyorum. hiç ilaç kullanmadım. Zaten kolestrolu normalden yüksek biriyim. ailemdede var genelinde bu beyaz lar

Ben cildiyeye gittiğimde karaciğer yapıyor bunu dedi çözümü yok istersen iğneyle sık demişti ama tekrarlar demişti. Bende çok büyükleri iğneyle patlatıyorum. hiç ilaç kullanmadım. Zaten kolestrolu normalden yüksek biriyim. ailemdede var genelinde bu beyaz lar
Çok dikkat ederek temizle ama canım mikrop kaparsa daha büyük bir sorunun olabilir :)

Back
X