Cilve nasıl yapılır?

Bence insanın kendinde olan birsey bu mesela bakışları bile Cilveli oluyor sonradan olmaz yapmacık durur 😎

Nasıl olacak peki erkekler öyle kadınları daha hoş buluyo

yoo-- ben cilve, naz bilmem.
trip atamam, surat bile asamam.
yani tavirlarim "kadinsi" degildir- hobilerim bile "kadinsi" degildir ama ilk ask mektubumu 6 yasinda aldim. tonca sevgilim oldu-- birini birakip digerini aldigim zamanlarim bile oldu.

nisanlim agzimin icine bakiyor- bir dedigim iki edilmiyor.
takma böyle seyleri her kadin kendine has albenisi vardir

Burda güzel öneriler var konuları biraz arastırabilirsiniz. :KK53:
Hele leopar tayt ve gırgır ikilisi var ki öneri gibi öneridir bana göre. :KK53::KK8:

Hahahaha- kirmizi dantel donu unutmayalim :)

acaba hayvan baskili bir kumasi (leopar, zebra vs.) erotik bulan bir erkek varmidir??
Yani hangi erkek bir leoparin totosuna bakip sehvet duyar :)

Cilveli kadın olmak için çok yazı okudum ama uygulayamadım. Çekingen bi insanımtavsiyeniz var mı?
O sonradan öğrenilen bişey değil yapı meselesi. Evlenmeden önce ben erkek gibi olduğumu düşünürdüm etrafımdaki insanlar da öyle düşünürdü ama öyle değilmişim

yoo-- ben cilve, naz bilmem.
trip atamam, surat bile asamam.
yani tavirlarim "kadinsi" degildir- hobilerim bile "kadinsi" degildir ama ilk ask mektubumu 6 yasinda aldim. tonca sevgilim oldu-- birini birakip digerini aldigim zamanlarim bile oldu.

nisanlim agzimin icine bakiyor- bir dedigim iki edilmiyor.
takma böyle seyleri her kadin kendine has albenisi vardir

Bnde hep itilip kakıldım..çok kıskandım valla

Bnde hep itilip kakıldım..çok kıskandım valla

secimlerinizi sorgulayin- gercekdende cekim yasasi diye bir durum var. sen kendini sev ve saygi duy. bu sekilde itip kakan erkek giremez kayatiniza.
benimde basima 1 defa geldi. bu durumu analiz etdigim zaman bunun farkina vardim.
kendinizi cok sevin. cok cok sevin hemde.

secimlerinizi sorgulayin- gercekdende cekim yasasi diye bir durum var. sen kendini sev ve saygi duy. bu sekilde itip kakan erkek giremez kayatiniza.
benimde basima 1 defa geldi. bu durumu analiz etdigim zaman bunun farkina vardim.
kendinizi cok sevin. cok cok sevin hemde.
Kesinlikle katılıyorum bu konuda size👏🏻👏🏻

Back
X