- 23 Aralık 2018
- 54
- 37
- 3
- Konu Sahibi Pink_panjur
Cilveli kadın olmak için çok yazı okudum ama uygulayamadım. Çekingen bi insanımtavsiyeniz var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her kadının içinde vardır ya ortaya nasıl çıkarabiliriz mesele ocilveli olunmaz doğulur![]()
Bende öyleyimCilveli kadın olmak için çok yazı okudum ama uygulayamadım. Çekingen bi insanımtavsiyeniz var mı?
Nasıl olacak peki erkekler öyle kadınları daha hoş buluyoo sonradan eklenmiyor bence. yapmacık olur
nerden biliyosun. hepsi aynı şeyi istemezki zaten. mesela tanıdığım bir erkek var karısıda kendisi gibi aynı dümdüz bişeyNasıl olacak peki erkekler öyle kadınları daha hoş buluyo
Nasıl olacak peki erkekler öyle kadınları daha hoş buluyo
Burda güzel öneriler var konuları biraz arastırabilirsiniz.
Hele leopar tayt ve gırgır ikilisi var ki öneri gibi öneridir bana göre.![]()
O sonradan öğrenilen bişey değil yapı meselesi. Evlenmeden önce ben erkek gibi olduğumu düşünürdüm etrafımdaki insanlar da öyle düşünürdü ama öyle değilmişimCilveli kadın olmak için çok yazı okudum ama uygulayamadım. Çekingen bi insanımtavsiyeniz var mı?
yoo-- ben cilve, naz bilmem.
trip atamam, surat bile asamam.
yani tavirlarim "kadinsi" degildir- hobilerim bile "kadinsi" degildir ama ilk ask mektubumu 6 yasinda aldim. tonca sevgilim oldu-- birini birakip digerini aldigim zamanlarim bile oldu.
nisanlim agzimin icine bakiyor- bir dedigim iki edilmiyor.
takma böyle seyleri her kadin kendine has albenisi vardir
Bnde hep itilip kakıldım..çok kıskandım valla
Kesinlikle katılıyorum bu konuda sizesecimlerinizi sorgulayin- gercekdende cekim yasasi diye bir durum var. sen kendini sev ve saygi duy. bu sekilde itip kakan erkek giremez kayatiniza.
benimde basima 1 defa geldi. bu durumu analiz etdigim zaman bunun farkina vardim.
kendinizi cok sevin. cok cok sevin hemde.
Ya onu unutmamışsınBurda güzel öneriler var konuları biraz arastırabilirsiniz.
Hele leopar tayt ve gırgır ikilisi var ki öneri gibi öneridir bana göre.![]()
Unutmak ne mümkünYa onu unutmamışsın![]()
kesinlikle, hepimizin içinde var sadece çıkarmayı bilmeliyiz. ben gençlik zamanlarıomda pek cilveli değildim ama birinden çokk etkilendim ve kendiliğinden cilveli oldum bir anda. şu an onnla evliyim :)Her kadının içinde vardır ya ortaya nasıl çıkarabiliriz mesele o![]()