cilve naz işleri ☺

Mrb arkadaslar, durumu şöyle anlataym size,ben eşimle gorucu usulu evlendm 4 aylk evliyim.benim.esim biraz cilveli nazli insanlardan hoslaniyo,yani isin dogrusu oyle olmami istiyor.bende pek beceremiyorm o isleri,nasil cilve naz yaplr bilemiyorm komik geliyo yani yapmack gekiyo biraz.esim disardan bakildgnda gercekten fizik olarak begebilcek biri yakisikli yani, etrafnda evlwnmeden once de simdi de onu begenen bakan insalnlar oluyo farkediyrm da evli olmasina ragmen,bende cirkin biri degilim benim de fiziksel ozelliklerim gayet iyi ama esimin istedigi seylerj tahmin ediyorm oyle olmak istyrm..isin daha vahim.kismi ben vajinusmusum yani esimle iliskiye giremiyorm.tedavi goruyorm bu konuda..meseleye doncek olursak ortada boyle bi sorun oldugu icin esimi kendime baglamak istyrm biraz..aramz iyi esim gozu disarda biri degil ama onun istedigi gibi olmak istyrm bende gozu dsarilaera kaymasn diye bana bi akil.. ,☺
Icten gelecek birsey bencede bu. Saclariyla oyna op saril fisildayarak konus kulak boyun calis biraz bence boyle seyler istiyo olabilir :D Alkol kullaniyorsaniz birde oyle deneyin bu arada

İyi de durmuyo ki durduğu yerde ,dursa bi anlamı olacak 2 dk sonra yok.Masal gibi bir var bir yok olacak. :KK53:
konu sahibi vajinumus olduğu için muhtemelen uzun bi süre daha durduğu yerde durucaktır kırmızı donu :) Allah hayırlısıyla çıkartmayı nasip etsin tez zamanda :)

Vaji hastasi olan biri olarak soyluyorum ki vajiyle cilvenin hic bi alakasi yok. Sadece yatakta mi olur cilve yahu!

Esinle tv izlerken gir kolunun altina sarilip izleyin. Ara sira yanagindan makas al op gulumse. O gelmeden mumlu suslu bi masa hazirla guzel bi pasta yap dizine yat saciyla oyna bunlarda cilvedir bana gore hem aranizdaki bagda kuvvetlenir

İçten gelen birşey. Ses tonu mimikler, konuşma tarzı içten gelerek cilveli olmalı. Yoksa bir kırmızı gecelik giymekle cilveli olunmaz.

Ben baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Mesela neler yapıyorum düşüneyim :110:
Oryantel çok iyi oynarım mesela o da bayılır , içi gider kalça falan sallarken ay utandım şimdi :KK22:
Mesela konuşmalarımı da çok sever bazen küçük kız gibi kelimeler söylüyorum çok sevimli oluyosun hep öyle de diyo :KK53:
Mesaj yazarım böyle aşk , seks dolu falan :KK47:
Sürekli yılışırım ya öperim ya ısırırım ya saçlarını severim . Hep birbirimizin üstünde ellerimiz :D
Utanarak söylüyorum ama sevişme anlarında konuşurum mesela böyle şehvetli şekilde kulağına doğru falan .
Ay bunlar geldi aklıma belki dahası vardır ama sevgilime sormam lazım :p

Bunun bir taktiği falan olmaz maalesef. İçinizden gelir bir anda cilvelenmeye başlarsınız hepsi bu. Vajin. yenmekte Allah kolaylık versin diyorum. Bence önceliğiniz o olsun. Ama illa taktik istiyorsanız ayna karşısında prova falan yapabilirsiniz. Bilemedim yaa kişilikle alakalı bişi bence..

Ben baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Mesela neler yapıyorum düşüneyim :110:
Oryantel çok iyi oynarım mesela o da bayılır , içi gider kalça falan sallarken ay utandım şimdi :KK22:
Mesela konuşmalarımı da çok sever bazen küçük kız gibi kelimeler söylüyorum çok sevimli oluyosun hep öyle de diyo :KK53:
Mesaj yazarım böyle aşk , seks dolu falan :KK47:
Sürekli yılışırım ya öperim ya ısırırım ya saçlarını severim . Hep birbirimizin üstünde ellerimiz :KK70:
Utanarak söylüyorum ama sevişme anlarında konuşurum mesela böyle şehvetli şekilde kulağına doğru falan .
Ay bunlar geldi aklıma belki dahası vardır ama sevgilime sormam lazım :p
Sevgiline nerde oryantal yapiosun

Buluşunca vs yapıyorum bazen camera açınca biraz göbek dansı falan öyle :KK53:

Kız kamerada yapma ayrılınca hep sitelere atıyo erkekler öyle videoları :) Yani öyle olcak diye değil de olur mu olur.
Dost tavsiyesi :)

bence adamda problem yok. konu sahibi cilve yapmak istiyor. herkesin hayalini gerçekleştiricek olursak bizim hayaller ne olucak :)
Aynen oyle iste mesele bende..ben esimin daha cok hosuma gidecegi gibi biri olmak isturm.bu konida..tabi abartmamak sarry
Konu sahibinin once saglik sorununu halletmesi la: 536124"]Konu sahibinin once saglik sorununu halletmesi lazim, cilve nedir yahu? Bir de bunu kocasinin gozu disari kaymasin diye yapacakmis, ah cehalet ah, hicbir seye benzemez[/QUOT

Back
X