cilve naz işleri ☺

kiz ben ne cahilmisim ya :)):)

Care ariyorm canim benim gayet guzel seanslarima doktoruma gidip geliyorm.esimde benim.icin ugrasiyo beni mutlu edcek seyler yapiyo oyle olmadigini da nerden cikardn

Agresif olmaya gerek yok , aciklamalariniz ben yazarken cikmis onlari gormeden yazdim, tamam tedavide goruyorsaniz bu tedavide sizden cok esinizin size karsi bu sekilde seyler yapmasi dusunmesi lazim. Zaten o kadar cilveli vs olsaniz muhtemelen bu rahatsizliginiz olmazdi diye dusunuyorum. Ben size tum dunyaniz o hastalik olsun ondan baska sey dusunmeyin mi dedim ?????
Ayrica benim ne cikarim olacakta hosuma gidecekmis ?????
Bence asil siz fena halde kafaya takmissiniz ki yok esim yakisikli yok herkes ona bakiyor yok eve nasil baglarim derdindesiniz, bunu bu kadar kafaya takmamis olsaniz bu arayislar icinde olmazdiniz.

Care ariyorm canim benim gayet guzel seanslarima doktoruma gidip geliyorm.esimde benim.icin ugrasiyo beni mutlu edcek seyler yapiyo oyle olmadigini da nerden cikardn

Ne guzel iste hayirli ugurlu olsun madem....

Evet tabiki kafaya takiyorm.esimi seviyorm cunku evliligimi esimin hosuna gidcek seyler yapmaya calisarak daha iyi yerlere getrmek istyrm.hem esim.evine bagli degil demedimki.esim yakisikli diye konuyu anlatrken arada bi cumle olarak kullandm surekli bunu vurgulamadm ama sen bu konuya dikmat etrgbe gore bi yaran olabilir o konuda o ayri ☺

Sırf karşı cinsi etkilemek ,elinde tutmak istediklerini yaptırmak için,kendinde olmayan her türlü işveyi,cilveyi yapmak bana düpedüz yapay ve kendini sunumla,paketle pazarlamak gibi geliyor.

Bi insan birini olduğu gibi sever olmasını istediği gibi değil.

Gerisi itici basit ve Eğreti duruyor.

Vaji olayini herkesin çok abarttığını düşünüyorum artık ben. Her insan ilk olunca kasar kendini acırmi korkusu vs olur. Ama bu ufak korkulari bile netten aradtirip aaaa bunun ismi buymus bu bi hastalikmis ay bende öyleyim diyebilen tipler var. Madem böyle bir sorun var niye evleniyorsun? Karsindaki insana yazık degilmi sonra beni aldatti vsvs. Gidim bi önce kendinizi bilin taniyin cinselligin ne oldugunu öğrenin. Evlilik sadece ayni evi paylasmak değil, yada sadece yatak odadida değil. Cilve yapsan ne olacak?

Bunları yapıyorsan, hiç hazır cevap değilim bi amca var laf çarpıp duruyor ama cevap veremiyorum falan tarzı bi konu da açmıştın.

Bu yazdıklarını yapmanla diğerleri arasında bayağı fark var. Kime nasıl Görünmek istemek de olay bitiyor heralde

Burda herkes o kdar saçma seyler soruyoki kizligini kaybeden bile buraya kosuyo geri gelecek gibi.bende insanlardan fikir almak istedm ve sordugumda biseh oldugunu dusunmuyorm insan bunu herhangi biri.e fikir almak için sorabilor yani.ama koni farkli uerlere cekildi.sanki esimbeni istemiyo demisim yada esim degismemi istiyo demosomya da baska biri olmak istiyo demisim gibi amac ne anlamiyorm

Bence saygisizlasiyorsunuz suanda, o yuzden sizle tartismayacagim bile. Uslubunuzdan belli yani bu.
Savunma yapip saldircam diye kendinizle celisiyorsunuz, hic gerek yokki bu kadar agresif olmaya halbuki.
Size bol bol cilveler dilerim.

Ben erkek olsam çok başka değerlerim olurdu karşı cinste aradığım. Cilve-naz falan boş hatta son derece itici seyler bana gore. Kendini cinsel obje olarak görmüyorsan bu tür şeylere de ilgi duymamalisin. Kendimi geliştirmek için neler yapabilirim dersen bu konuda birçok kişi yardımcı olacaktir

cilve rehberi gibi açıklama olmuş shannacım

Cinsellik olduktan sonra cilve naz da olabilir diye dusunuyorum.

Bende cilveli nazli fln degilim bununda eksikligini hic hissetmiyorum.
Sahsi fikrim ağır ve mağrur kadınlar bana daha gizemli daha cekici geliyor.

ben cilveli miyim değil miyim çözemedim gitti

Katılıyorum, herşey o rahatsızlıkta bitiyor..
İnşaallah biran önce yenersin canım, belli bir süre sonra yüzüne karşıda artık söylenebilir..

O konuyla bunun alakası yok ki :) sevgilime karşı böyleyim diğer insanlarla pek konuşmam ve hazır cevap değilim bu doğru ama bu sevgilime karşı odun gibi olacağımı gostermez ki :)

İçten gelmesi lazım valla diğer türlü yamuk duruyo üzerinde insanın bende öyle duruyor en azından tam bir odunum cilve naz sıvır bu açığımı kapatmak içinde evde alımlı şeyler giymeye özen gösteriyorum picamaylan gezmiyorum olabildiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…