- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
kiz ben ne cahilmisim ya :)):)Hmmm Evlilik harici diyosun,o da gözlerini kırpıştırıp süzüm süzüm süzülüp yada bir su şişesini bile açamayacak narinlikteymiş taklidi yaparak gerçekleşen bu ve buna benzer hareket yada eylemler bütünüdüryapanlar bana göre çok itici görünüyor maalesef
Care ariyorm canim benim gayet guzel seanslarima doktoruma gidip geliyorm.esimde benim.icin ugrasiyo beni mutlu edcek seyler yapiyo oyle olmadigini da nerden cikardnAcaba sizin esinizi tatmin etme cabanizin % 0.00001 i kadar esiniz karimi nasil rahatlatsam diye dusunuyor mu ? Karimin psikolojisi nasildir, kim bilir ne korkulari varda kari kocayiz hala birlikte olamadik diyormudur. Acaba karima nasil yaklassamda bu isi cozsek diyormudur ?
Oturup bunlari dusunmek yerine kendi rahatsizliginiza care arayin bence.
Zaten tedav
Zaten tedavi goryrm dedimya.vajimiliym.diye hayata mi kuseym esim icin ugrasyrm bak.istedgm.bastan asagi degismek degilki burda oyle dedim gibi konusuyosn vajiniliyken sadece tek dunyan o hastalk.olup baska seylerle ilgilenmemek mi herek.o mu hosuna giderdi
Care ariyorm canim benim gayet guzel seanslarima doktoruma gidip geliyorm.esimde benim.icin ugrasiyo beni mutlu edcek seyler yapiyo oyle olmadigini da nerden cikardn
Evet tabiki kafaya takiyorm.esimi seviyorm cunku evliligimi esimin hosuna gidcek seyler yapmaya calisarak daha iyi yerlere getrmek istyrm.hem esim.evine bagli degil demedimki.esim yakisikli diye konuyu anlatrken arada bi cumle olarak kullandm surekli bunu vurgulamadm ama sen bu konuya dikmat etrgbe gore bi yaran olabilir o konuda o ayri ☺Agresif olmaya gerek yok , aciklamalariniz ben yazarken cikmis onlari gormeden yazdim, tamam tedavide goruyorsaniz bu tedavide sizden cok esinizin size karsi bu sekilde seyler yapmasi dusunmesi lazim. Zaten o kadar cilveli vs olsaniz muhtemelen bu rahatsizliginiz olmazdi diye dusunuyorum. Ben size tum dunyaniz o hastalik olsun ondan baska sey dusunmeyin mi dedim ?????
Ayrica benim ne cikarim olacakta hosuma gidecekmis ?????
Bence asil siz fena halde kafaya takmissiniz ki yok esim yakisikli yok herkes ona bakiyor yok eve nasil baglarim derdindesiniz, bunu bu kadar kafaya takmamis olsaniz bu arayislar icinde olmazdiniz.
Aaaa kendine haksızlık ediyosun,Estağfurullah canım ne cagilliğikiz ben ne cahilmisim ya :)):)
Ben baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Mesela neler yapıyorum düşüneyim
Oryantel çok iyi oynarım mesela o da bayılır , içi gider kalça falan sallarken ay utandım şimdi
Mesela konuşmalarımı da çok sever bazen küçük kız gibi kelimeler söylüyorum çok sevimli oluyosun hep öyle de diyo
Mesaj yazarım böyle aşk , seks dolu falan
Sürekli yılışırım ya öperim ya ısırırım ya saçlarını severim . Hep birbirimizin üstünde ellerimiz
Utanarak söylüyorum ama sevişme anlarında konuşurum mesela böyle şehvetli şekilde kulağına doğru falan .
Ay bunlar geldi aklıma belki dahası vardır ama sevgilime sormam lazım
Evet tabiki kafaya takiyorm.esimi seviyorm cunku evliligimi esimin hosuna gidcek seyler yapmaya calisarak daha iyi yerlere getrmek istyrm.hem esim.evine bagli degil demedimki.esim yakisikli diye konuyu anlatrken arada bi cumle olarak kullandm surekli bunu vurgulamadm ama sen bu konuya dikmat etrgbe gore bi yaran olabilir o konuda o ayri ☺
cilve rehberi gibi açıklama olmuş shannacımBen baya baya cilveliyim sevgilime karşı da şimdi benim yapım böyle olduğu için kendimi farkedemiyorum fazla :))
Mesela neler yapıyorum düşüneyim
Oryantel çok iyi oynarım mesela o da bayılır , içi gider kalça falan sallarken ay utandım şimdi
Mesela konuşmalarımı da çok sever bazen küçük kız gibi kelimeler söylüyorum çok sevimli oluyosun hep öyle de diyo
Mesaj yazarım böyle aşk , seks dolu falan
Sürekli yılışırım ya öperim ya ısırırım ya saçlarını severim . Hep birbirimizin üstünde ellerimiz
Utanarak söylüyorum ama sevişme anlarında konuşurum mesela böyle şehvetli şekilde kulağına doğru falan .
Ay bunlar geldi aklıma belki dahası vardır ama sevgilime sormam lazım
Fantezi iç çamaşırları al, gece mum ışığı güller filan olan romantik bir masa hazırla, fonda güzel bir müzik, karşısında striptiz yap, dans et, güzel kokular sür vücuduna güzel kremler, yan yana otururken kulağının arkasını yalamaya başla, seksi şeyler fısılda kucağına filan dicem ama...sonrası hayal kırıklığı olacak gibi...bir an önce yenmeye bak sen vajinusmusu, 4 ay iyi sabretmişsiniz...
O konuyla bunun alakası yok ki :) sevgilime karşı böyleyim diğer insanlarla pek konuşmam ve hazır cevap değilim bu doğru ama bu sevgilime karşı odun gibi olacağımı gostermez ki :)Bunları yapıyorsan, hiç hazır cevap değilim bi amca var laf çarpıp duruyor ama cevap veremiyorum falan tarzı bi konu da açmıştın.
Bu yazdıklarını yapmanla diğerleri arasında bayağı fark var. Kime nasıl Görünmek istemek de olay bitiyor heralde
Teşekkür ederim :)cilve rehberi gibi açıklama olmuş shannacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?