- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
duruken de oluyor yavDursa ne anlamı olacak ki,asıl durmaması için giyiliyor bacım o :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duruken de oluyor yavDursa ne anlamı olacak ki,asıl durmaması için giyiliyor bacım o :)))
Isveli olmak insanin dogasinda olur kendin yapazsin ki yapsan da yapmacik gozukurMrb arkadaslar, durumu şöyle anlataym size,ben eşimle gorucu usulu evlendm 4 aylk evliyim.benim.esim biraz cilveli nazli insanlardan hoslaniyo,yani isin dogrusu oyle olmami istiyor.bende pek beceremiyorm o isleri,nasil cilve naz yaplr bilemiyorm komik geliyo yani yapmack gekiyo biraz.esim disardan bakildgnda gercekten fizik olarak begebilcek biri yakisikli yani, etrafnda evlwnmeden once de simdi de onu begenen bakan insalnlar oluyo farkediyrm da evli olmasina ragmen,bende cirkin biri degilim benim de fiziksel ozelliklerim gayet iyi ama esimin istedigi seylerj tahmin ediyorm oyle olmak istyrm..isin daha vahim.kismi ben vajinusmusum yani esimle iliskiye giremiyorm.tedavi goruyorm bu konuda..meseleye doncek olursak ortada boyle bi sorun oldugu icin esimi kendime baglamak istyrm biraz..aramz iyi esim gozu disarda biri degil ama onun istedigi gibi olmak istyrm bende gozu dsarilaera kaymasn diye bana bi akil.. ,☺
Artik ise yaramiyor bacim zamane deyisdi.biri yazmisdi buraya cok gulmusdum artik dantel bile ise yaramiyor diye))))kırmızı anacım kırmızı gecelik :)
Aynenkafanda deli sorular![]()
Amaç gözü dışardakilere kaymasın diye mi?
İşte tanımadan evlenince böyle zorluklar oluyor, kendin olamayacaksan ne anlamı var ki
Sayenizde aldım :))Bu soruların cevaplarını bende merak ediyorum gercekten Cevap alabildiniz mi?
Her yerde konuya girip elestiri yapan biri olur o kisi kendini bunu yapmaya mecbur gibi hissederya bu kisi bu konuda da sen misn canm..[/QUOTE]opo06, post: 44848993, member: 593124"]Cilveli nazlı ol mu diyor size
Görücü usulü evlenmişsiniz evlenmeden öncesini onu beğenenleri kendi mi anlatıyor
Bu kocanıza bakanları nasıl farkediyorsunuz
Dışarı gittiğinizde gözünüz kadınların üstünde mi kocamamı bakıyorlar diye
ay çok alakasız ama bir konunuzu görmüştüm sevgilinizle ayrıldıgınız. ordaki bir yorumdan dolayı profilinize baktıgımda 2014de 4 senelik demişsiniz geçenki konunuzda 9 demişsiniz bu konuda 10 demişsinizYok 10 yıldır beraberiz zaten öyle bişey hayatta yapmaz :)
Evet aynı kişi de arkadaşlık tanışma evresi 10 yıla döndü şuan :)))ay çok alakasız ama bir konunuzu görmüştüm sevgilinizle ayrıldıgınız. ordaki bir yorumdan dolayı profilinize baktıgımda 2014de 4 senelik demişsiniz geçenki konunuzda 9 demişsiniz bu konuda 10 demişsinizaklıma takıldı aynı kişiler mi bunlar?
cevap vermeyedebilirsiniz tabi :) merak ettim
bir insanın sevdiği kişiye cilve yapmasını kendini cinsel obje olarak görmekle bir mi tutuyorsunuz gerçekten?
Ama ne yazıkki tanıyarak evlenenlerde de aynı sorunlar oluyor hem de fazlasıyla...
Bende yapiyorm bazen onu ☺Benim en sevdiğim evde beklerken fotoğraf atmak. Tabi ki snapchat kullanarak![]()
Ama şöyle bi durum var ben bu insani evlenmeden daha iyi tanisaydm ya da ayni seyi kendi adina sen düşün. Sirf o cilveden nazdsn hoslaniyo bende o fazla yok diye güzel giden bi ilişki bitirilor mi
Hep şu ahlaksız filmler yüzünden. Adamların standartı yükseldi :)Artik ise yaramiyor bacim zamane deyisdi.biri yazmisdi buraya cok gulmusdum artik dantel bile ise yaramiyor diye))))