cilve naz işleri ☺

Mrb arkadaslar, durumu şöyle anlataym size,ben eşimle gorucu usulu evlendm 4 aylk evliyim.benim.esim biraz cilveli nazli insanlardan hoslaniyo,yani isin dogrusu oyle olmami istiyor.bende pek beceremiyorm o isleri,nasil cilve naz yaplr bilemiyorm komik geliyo yani yapmack gekiyo biraz.esim disardan bakildgnda gercekten fizik olarak begebilcek biri yakisikli yani, etrafnda evlwnmeden once de simdi de onu begenen bakan insalnlar oluyo farkediyrm da evli olmasina ragmen,bende cirkin biri degilim benim de fiziksel ozelliklerim gayet iyi ama esimin istedigi seylerj tahmin ediyorm oyle olmak istyrm..isin daha vahim.kismi ben vajinusmusum yani esimle iliskiye giremiyorm.tedavi goruyorm bu konuda..meseleye doncek olursak ortada boyle bi sorun oldugu icin esimi kendime baglamak istyrm biraz..aramz iyi esim gozu disarda biri degil ama onun istedigi gibi olmak istyrm bende gozu dsarilaera kaymasn diye bana bi akil.. ,☺
Isveli olmak insanin dogasinda olur kendin yapazsin ki yapsan da yapmacik gozukur

Cilveli bi arkadaş edin ya da iş yerinden rol model seç kemdine.gözlemle ve aynılarını uygulamaya çalış.ya da erkeklerin çok beğendiği bir kadını gözlemle ve taklit et

opo06, post: 44848993, member: 593124"]Cilveli nazlı ol mu diyor size
Görücü usulü evlenmişsiniz evlenmeden öncesini onu beğenenleri kendi mi anlatıyor
Bu kocanıza bakanları nasıl farkediyorsunuz
Dışarı gittiğinizde gözünüz kadınların üstünde mi kocamamı bakıyorlar diye
Her yerde konuya girip elestiri yapan biri olur o kisi kendini bunu yapmaya mecbur gibi hissederya bu kisi bu konuda da sen misn canm..[/QUOTE]
Yok diilim. Knuyu tm anlyımda dgru yrdm edym diye srduydum anladm
Bana gelince canımları sıralamışsın.
Öğrendin bu işi sen

Yok 10 yıldır beraberiz zaten öyle bişey hayatta yapmaz :)
ay çok alakasız ama bir konunuzu görmüştüm sevgilinizle ayrıldıgınız. ordaki bir yorumdan dolayı profilinize baktıgımda 2014de 4 senelik demişsiniz geçenki konunuzda 9 demişsiniz bu konuda 10 demişsiniz :D aklıma takıldı aynı kişiler mi bunlar?
cevap vermeyedebilirsiniz tabi :) merak ettim

ya hemen nedir bu insanı cahillikle suçlamalar, hemen erkeği yerip kadını ezik ilan etmeler anlamıorum. konu sahibi kocası için güzel bişeyler yapmak, burda da fikir almak istemiş. bu kötü bişeymiş gbi hemen saldırmalar başlamış. yok o sana yapıo mu, yok seni böle kabul etsinmiş, yok görücü usulüymüş ona göre alsaymış, yok önce hastalığına baksınmış...
konu sahibi eşim beni beğenmio şöle olmamı istio beni zorluo vs dememiş ki. kocamla aramız ii onun için güzel bişeyler yapmak istiorum demiş.
konu sahibi arkadaşım bence eşlerin birbirleri için böyle çaba sarfetmesi çok hoş, çabanızı takdir ettim:KK5:

ay çok alakasız ama bir konunuzu görmüştüm sevgilinizle ayrıldıgınız. ordaki bir yorumdan dolayı profilinize baktıgımda 2014de 4 senelik demişsiniz geçenki konunuzda 9 demişsiniz bu konuda 10 demişsiniz :KK70: aklıma takıldı aynı kişiler mi bunlar?
cevap vermeyedebilirsiniz tabi :) merak ettim
Evet aynı kişi de arkadaşlık tanışma evresi 10 yıla döndü şuan :)))
Normalde sadece sevgililik 5 yıl falan oldu yani
Bazen kafam karışıyo geçende sevgilimle hesaplayınca 10 a döndüğünü farkettik :D

İste bu ☺sonunda beni tam Anlamyla anlayan biri ckti

Son düzenleme:
Ama ne yazıkki tanıyarak evlenenlerde de aynı sorunlar oluyor hem de fazlasıyla...

Muhakkak öyledir ama herkes için aynı şey söylenemez.
En azından nelerden hoşlandığını bilirsiniz, siz duygularını belli edemeyen birisinizdir adam cilveli işveli birini istiyordur en azından kendinizi kasmazsınız bunun bilincinde olursunuz. Süpriz yumurta gibi ne çıkacağı belli olmaz görücü usulünde tanıyamama oranı daha fazla.

Ama şöyle bi durum var ben bu insani evlenmeden daha iyi tanisaydm ya da ayni seyi kendi adina sen düşün. Sirf o cilveden nazdsn hoslaniyo bende o fazla yok diye güzel giden bi ilişki bitirilor mi

Benim en sevdiğim evde beklerken fotoğraf atmak. Tabi ki snapchat kullanarak :KK70:

Ama şöyle bi durum var ben bu insani evlenmeden daha iyi tanisaydm ya da ayni seyi kendi adina sen düşün. Sirf o cilveden nazdsn hoslaniyo bende o fazla yok diye güzel giden bi ilişki bitirilor mi

Bunu bana dediniz sanırım. Şöyle ki birlikte olduğum kişi cilveden hoşlanabilir ama siz diyorsunuz ki gözü dışarı kaymasın diye. En azından tanısaydınız zaten bunu görürdünüz siz cilveli olmadığınız için gözü dışarıya kayıyorsa zaten karakterinde sorun vardır evlenmezdiniz. Yani biri için değişince kendiniz olamazsınız. Cilveli olmayı kendiniz istiyor olabilirsiniz ama bunu eşinizin gözü başkalarına bakmasın diye yapıyorsanız orda sorun vardır işte bunu demek istedim.

Canım bende 3senelık evlıyım,benım esımde odun gıbısın der oda oyle bazı ısve,cılvelerden ıstıyo ama ben yapı olarak oyle cok ısvelı,cılvelı yada sarılym opıyım falan dıyen bırısı degılım hatta ısmıyle hıtap ederım,telefonumda bıle oyle kayıtlıdır bu yapı meselesı.
Burada okumustum bı kere esınıze dans edermısınz dıye konu acmıs bırısı bırıde evet vıleda sopasıyla falan yazmıstı ne gulmustum ben oyle bıseyı bı kere gulmekten yapamam heralde :D

Back
X