cilve naz işleri ☺

Maykay, ne dusunceyle cocuk yap tavsiyesinde bulundun anlamadim. Kadin vajinusmus ve daha 4aylik evli. Su durumda cocuk mantikli bir oneri mi? Arti cilveyle cocugun ne alakasi var. Yine devrelerimi yaktin bacim. Bir ilgincsin.
Cocuk yaparken aradan seksi de cikarir iste

Maykay, ne dusunceyle cocuk yap tavsiyesinde bulundun anlamadim. Kadin vajinusmus ve daha 4aylik evli. Su durumda cocuk mantikli bir oneri mi? Arti cilveyle cocugun ne alakasi var. Yine devrelerimi yaktin bacim. Bir ilgincsin.
vajinismus diyince tüylerim diken diken oluyo:KK17:aklıma geldikçe

Oncelikle ben soruyu soran bayana cevap verdim ve buna yuzlerce cevap yazan insan var kirmizi giyin yanina yaklas oryantal yap striptiz yap gibi . Bi benim yazdigimmi gozunuze batti. ki benim dedigim ekstra birsey degil bi gulumseme icin ozel bir caba sarf etmeniz gerekmiyor. Cok ozel ekstra seyler yazmadim caslisan bir bayanda olsaniz yemek hazirlaniyordur evinizde degilmi ha iste o yemegi guleryuzle yeyin dedim. Kocaniz isten gelince striptiz yaparak kapiyi acin demedim.
Arkadasim ben kotu bisey demedim ki yuklenmissin hemen. Senin anlattiklarin calismayan bayanlar icin gecerli olabilir ancak calisan bayanlar kocasinin onune bir kap yemek koysa sukrediyor yok ona guleryuz yok kahve ikrami bilmem ne onlar keyfi denk kadinlarin isi. Onlar gunlerde gezdikten sonra yapar isini telassiz yavas yavas biz yemek yapabildigimize sukrederiz ki kaldi ona bi de guleryuz gostericem. O bana gostersin valla, o eskidenmis hep erkeklerin egosunu kabartalim. Bizimkisi can degil mi...

Cocuk yaparken aradan seksi de cikarir iste

Onerini pek mantikli bulmadim. Katilmiyorum sana. Evde ocagi olmayan insana kalk corba kaynat demek gibi bir sey bu. Hem incitici hem yersiz.

vajinismus diyince tüylerim diken diken oluyo:KK17:aklıma geldikçe

Sizde mi boyle bir sorun yasadiniz? Gecmis olsun eger oyleyse.. geride kalmissa hele hic dusunmeyin eski sikintilari ;)

Onerini pek mantikli bulmadim. Katilmiyorum sana. Evde ocagi olmayan insana kalk corba kaynat demek gibi bir sey bu. Hem incitici hem yersiz.

Sizde mi boyle bir sorun yasadiniz? Gecmis olsun eger oyleyse.. geride kalmissa hele hic dusunmeyin eski sikintilari :KK66:
evet canım yaşadım allaha şükür atlattım haklısınHoppa eskide kaldı

Ben de odun gibiyimdir, cilve nazı hiç beceremem. Bunun güzellikle, gençlikle alakası yok:) karakterle alakası var herhalde.

Ben saten geceliklerle odun gibi kalkarım, kv paçalı çamaşırıyla kırıta kırıta şarkı söyleyerek çıkar odadan:)))))
Kızzzz üzülme bende öyleyim çoğu erkekde hoşlanmıyor nazdan cilveden merak etme eşimin kuzeninin hanımı sesini inceltir ağzını yamuta yamuta kocicimmmm kocicimmmmm diye dört döner totoyu sallaya sallaya etrafında birgün bende toplanan tüm kuzenler beni odada uyuyor sanıp birbirlerine x manyak karısı diye evlerden uzak deyip gülüyorlardı :KK53:gelgörkiii bu hatunun kocasıda her dediğini yapıyor adamı parmağında oynatıyor ama benim eşimde dahil diğer kuzenler sevmiyor:KK14:aman kimse için birşeyler yapmam seven böyle sevsin çokda tınnn:63:konu sahibi ne kadınlar gördüm ben bakımlı alımlı çalımlı adamların seveceği yoksa olmuyor sendeki güzellik beş para etmezdi bendeki aşk olmasa misali seven böyle sevsin :KK66:

Ama şu gerçekçi Türkiyede kadınlar cilve ve naz yapmakta çok geridirler
Geçen yabancı bir arkadaşım gelmiş ti yurt dışında anlatıyordu bizimkiler hepsi sınıfta kalmış onların yaninda

Kızzzz üzülme bende öyleyim çoğu erkekde hoşlanmıyor nazdan cilveden merak etme eşimin kuzeninin hanımı sesini inceltir ağzını yamuta yamuta kocicimmmm kocicimmmmm diye dört döner totoyu sallaya sallaya etrafında birgün bende toplanan tüm kuzenler beni odada uyuyor sanıp birbirlerine x manyak karısı diye evlerden uzak deyip gülüyorlardı :KK53:gelgörkiii bu hatunun kocasıda her dediğini yapıyor adamı parmağında oynatıyor ama benim eşimde dahil diğer kuzenler sevmiyor:KK14:aman kimse için birşeyler yapmam seven böyle sevsin çokda tınnn:63:konu sahibi ne kadınlar gördüm ben bakımlı alımlı çalımlı adamların seveceği yoksa olmuyor sendeki güzellik beş para etmezdi bendeki aşk olmasa misali seven böyle sevsin :KK66:

bu anlatiginiz pek cilve gibi gelmedi bana degisik bir cilve anlayisi varmis hanfendinin

Arkadasim ben kotu bisey demedim ki yuklenmissin hemen. Senin anlattiklarin calismayan bayanlar icin gecerli olabilir ancak calisan bayanlar kocasinin onune bir kap yemek koysa sukrediyor yok ona guleryuz yok kahve ikrami bilmem ne onlar keyfi denk kadinlarin isi. Onlar gunlerde gezdikten sonra yapar isini telassiz yavas yavas biz yemek yapabildigimize sukrederiz ki kaldi ona bi de guleryuz gostericem. O bana gostersin valla, o eskidenmis hep erkeklerin egosunu kabartalim. Bizimkisi can degil mi...
iyide hanimefendi ben sizin hayat sartlarinizi nerden bileyim. Ben konuyu acan arkadasa yorum yaptim. Siz calisiyormussunuz yorgun geliyormussunuz bunlarin konuyla alakasi yokki konuyu acan arkadas cilve isve istemis bende ona yazdim yorumumu. Hem isten gelince yorgun olunca striptiz de yapilmaz demi e striptiz yap diyen arkadaslara niye birsey demiyorsunuzki. Ayrica ev hanimligini gune gitmekle falan bagdastirdiniz tebrik ederim sizi.

bu anlatiginiz pek cilve gibi gelmedi bana degisik bir cilve anlayisi varmis hanfendinin
Bilmiyorumkiii canım işte bende anlamadığımdan cilve gibi gelmiş olabilir banada yaptıkları kendiside sürekli der ayyy ben çok cilveliyim kocamı muma çevirdim sen çok soğuk üstelik resmi konuşuyorsun ayyy kocanlada böyleysen iyiki kocan aldatmıyor seni dedi bunu birkaç söyledi hemde:KK61:bende onada buraya yazdığımı dedim beni seven böyle sevsin kimse için kılımı kıpırtmam dedim :63:

Karakterle ilgili bu işler fakat birazda olsa sevgiyi gösterebilmekle de ilgili diye düşünüyorum.
Kimi erkeğe gülümsemek işve cilve gelirken kimine de jartiyerli hatun öyle gelir :oops:
Ama tecrübeyle sabit olan şu ki,
Kırmızı ve siyah iç çamaşırı ya da gecelik + hafiften göz süzüp gülücük atma + kravatından tutup kendine çekme.
İşe yarıyor :KK50:

Bilmiyorumkiii canım işte bende anlamadığımdan cilve gibi gelmiş olabilir banada yaptıkları kendiside sürekli der ayyy ben çok cilveliyim kocamı muma çevirdim sen çok soğuk üstelik resmi konuşuyorsun ayyy kocanlada böyleysen iyiki kocan aldatmıyor seni dedi bunu birkaç söyledi hemde:KK61:bende onada buraya yazdığımı dedim beni seven böyle sevsin kimse için kılımı kıpırtmam dedim :63:

Kendi komik duruma düsüyorda haberi yok iste. Sanirim sana hava atiyor aklinca. Olayi tamamen yanlis anlamis :) Kocisim, irkigim benim aslanim kaplanim demeklemi baglamis :) Beya terbiyesizmi ona neymis sizin aranizdaki iliski.

Back
X