- 26 Haziran 2015
- 131
- 437
- 103
Merhaba kizlar. Konuya nasil giris yapicam suan bende bilmiyorum. Ama konu cilve. Sanirim ben cilvesizim. Yani odun ,kütük 5-10kalas gibi... Kisaca anlatiyim olayi sizlerde bana yol gosterin lutfen 
Dun aksam Bitanecik Kocacım eve geldi iyi hoş hersey normal. İyiyiz süperiz birbirimizi ozlemisiz,sevşcez belli. Odaya gittik ve elimle yatagi gosterek "SOYUN VE YATAGA GİR" dedim.. Yani bu normal degil ya, cok kaba ve itici. Butun gun bunu dusundum. Sonnra fark ettim ki bende cilve yok.. Yani kendimi kotu hissediyorum gercekten, kim bilir ne düşündu benim hakkimda
kizlar Kocacığıma cilveli olmak istiyorum. Ben boyle fırırıncı küreği gibi olursam benimle bi ömür gecirmek istemez ki
Bana tiyo verir misiniz? Tecrubelerinize ihtiyacim var.

Dun aksam Bitanecik Kocacım eve geldi iyi hoş hersey normal. İyiyiz süperiz birbirimizi ozlemisiz,sevşcez belli. Odaya gittik ve elimle yatagi gosterek "SOYUN VE YATAGA GİR" dedim.. Yani bu normal degil ya, cok kaba ve itici. Butun gun bunu dusundum. Sonnra fark ettim ki bende cilve yok.. Yani kendimi kotu hissediyorum gercekten, kim bilir ne düşündu benim hakkimda