• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve nedir ne değildir???

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
103
Merhaba kizlar. Konuya nasil giris yapicam suan bende bilmiyorum. Ama konu cilve. Sanirim ben cilvesizim. Yani odun ,kütük 5-10kalas gibi... Kisaca anlatiyim olayi sizlerde bana yol gosterin lutfen :olamaz:
Dun aksam Bitanecik Kocacım eve geldi iyi hoş hersey normal. İyiyiz süperiz birbirimizi ozlemisiz,sevşcez belli. Odaya gittik ve elimle yatagi gosterek "SOYUN VE YATAGA GİR" dedim.. Yani bu normal degil ya, cok kaba ve itici. Butun gun bunu dusundum. Sonnra fark ettim ki bende cilve yok.. Yani kendimi kotu hissediyorum gercekten, kim bilir ne düşündu benim hakkimda :KK61: kizlar Kocacığıma cilveli olmak istiyorum. Ben boyle fırırıncı küreği gibi olursam benimle bi ömür gecirmek istemez ki :63: Bana tiyo verir misiniz? Tecrubelerinize ihtiyacim var. :KK17:

bu bana kötü gelmedi :)
bana böyle dense hoşuma gider, gülerim. peki efendim der devam ederim yani

hoş bence ya, bilemedim :)

Cilvesiz bir insan olmakla birlikte dominant hareketler de bazen erkeklerin ilgisini cekebiliyor diye duyuyoruz.
Bence esinizin size karsi tutumuna bakin.
önemli olan aranızdaki sevgi ve güven.. bir ömür icin bu ikisi temel, cinsellik yanindaki müthüslu eglence :D siz oyleyseniz cilve üzerinizde hos durmaz zaten.
Bazi kadinlar cay icerken bile cilve akar ellerinden dudaklarindan..
Taklit olanlarda da hos durmaz ;)

kocacım falan dıye guzel kelımeler soyle bırazda narın hareketler yap al ıste sana cilve :)

Cilvesiz bir insan olmakla birlikte dominant hareketler de bazen erkeklerin ilgisini cekebiliyor diye duyuyoruz.
Bence esinizin size karsi tutumuna bakin.
önemli olan aranızdaki sevgi ve güven.. bir ömür icin bu ikisi temel, cinsellik yanindaki müthüslu eglence :KK70: siz oyleyseniz cilve üzerinizde hos durmaz zaten.
Bazi kadinlar cay icerken bile cilve akar ellerinden dudaklarindan..
Taklit olanlarda da hos durmaz :KK66:
Ya şöyle, tv de izledigimiz incelikten kopacak kadinlar gibi zaten olamam ben :) ama dedigin dusundurdu beni. Normalde kesinlikle daminant falan degilimdir. O ne derse o olur. Ben boyle gordum ,erkegin ustune laf edilmez. Ama olay tensel herhangi bi konu oldugunda resmen seyim yani. İste cilvesiz. Kaba. Normal de yani gunluk hayatimizda aksine cok kibar bi hatunumdur. Ama neden boyle oluyor anlayamiyorum. :/

kocacım falan dıye guzel kelımeler soyle bırazda narın hareketler yap al ıste sana cilve :)
Canim normalde zaten Kocacım diye hitap ediyorum romantik ve asiri duygusal bi insanim. Yani beni disardan goren gayet kibar, nazik eşine saygili ve aşırı sevgiliyim . Ama iste konu sevşme vs olunca gidiyor şirin Hülya yerine başka birsey geliyor!! Bu konuda taktik istedim.

evlendikten 5-10 yıl sonraki durumlar bunlar. bende ışığı kapatta yat diyorum mesela.

evlendikten 5-10 yıl sonraki durumlar bunlar. bende ışığı kapatta yat diyorum mesela.
1bucuk senedir evliyiz cicegi burnundayiz henuz. Bakalim zamanla ne olacak eglenceli yorgan alti maceramiz :)) ama isigi kapatmak olmaz bence. O isik acik kalsin, gozlerinin icini gormelisin, hem savunmasiz hemde tatli ;)

Burda bir cilve topiği vardı zamanında... Akıllara zarar :D cilvenin alası vardı. Kendini kırmızı kurdeleyle paket yapan... Üstüne sim sürüp karanlıkta disko topu gibi parlayan... Viledayla striptiz yapan.. :D bence bul o konuyu,her şey minik bir yara bandıyla başlamıştı :D
Soruna gelirsek,cilve "mış" yapma sanatıdır :*

Son yazdigini hic anlamadim ya :) neyin mış yapma sanati bu ? Bu arada oyle kurdele sim falan yok ya onlari yapamam ben :/

Back
X