cilve örnekleri verelim...

pardon sizin adınıza sevindik iyi etmişinizde mesaj
tam olarak neyi kastediyodu ben onu tam anlamadım

sürmece sürdürmece dil üstünde kaydırmaca, bilmem anlatabildim mi :roflol:

çenebazımmm süpersn valla :lepi:
başka türlü anlatılmazdıı

konuyu açan arkadaşın taktiğini uygulayacak varsa eğer kesin bikini bölgesine ağda yapsın,bandı çekerken avaz avaz bağırmasındelikafadulden..fantazi amaçlı almayan varsa die diyorum

sen var ya seeen

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Bu başlık kapanmasın lütfennn yepyeni şeyler öğreniyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cidden mi canm bu topikten çkma ozmn öğrenmemz gerekn çook şey var :jeyyar:

hımmm...o zaman sen de napcannnnn aşağa koyucan tezgahın altına eğilcen şekerimmm demokraside çareler tükenmez:)bu sefer de eğilme belin tutulcak demez demi:roflol:

hey allaaam yaa............kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıfisfisfisfisfisfis

mesajda anladığım kadarıyla böyle şeyler bekarken yapılmaz diyor arkadaş..araya da hilton reklamı yapmış.Allah mesut etsin ne dyelim kardeşkaydirigubbakcemile2

topik şaşırdın heralde..

Konuyu Toplam 21 Kullanıcı okuyor. (19 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tales, asi_aşık, AssOrtik, Ben, cemre110, cicika, EcnailgRee, fibula, huuulya, Kahve Delisi, keykey, kstmn_37, laylaylom20, mihrak, nisan_yağmuru, ozlempau, patient.t, sakine77, unattainable

Yok canım şaşırmamış, bir profilinden tüm msjlarına baksanıza, heryere hiltonu kopyala yapıştır yapmış...Görgüsüzlük diz boyu -tatlicadiarzu-

oooo maşallah kızlar...
işten çıktım eve gittim bi geldim topik almış başını gitmiş..
bu cinsellik topiği kapanalı epey birikmişşiniz kızlarkaydirigubbakcemile2

iyi akLına geLmi$ etmi$ de ya ßandı kaLdır ßakam nasıL oLduguna deseydi napacaktın merak ettim?
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…