- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Ben de bulmadım canım o beni buldu , sadece beklemelisin belki de umudunu yitirmeden ve gelip seni bulacağına inanarak :)Amin :) Ben bulamadım..ondan sanırım bu umutsuzluklarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bulmadım canım o beni buldu , sadece beklemelisin belki de umudunu yitirmeden ve gelip seni bulacağına inanarak :)Amin :) Ben bulamadım..ondan sanırım bu umutsuzluklarım![]()
İçinde varolanı belki kendileri de bilmiyordur amaCIK!!sonradan olmaz içinde varsa vardır,zoraki yapılınca gülünç oluyor.
güvendikce samimiyet gelişir o doğru ama cilve farklı bişeydir bence yürürken otururken kalkerken her haliyle doğal bir albenidirİçinde varolanı belki kendileri de bilmiyordur amaZamanla,sevdikçe güvendikçe ortaya çıkabilir duruma göre değişebilir
![]()
Ben de bulmadım canım o beni buldu , sadece beklemelisin belki de umudunu yitirmeden ve gelip seni bulacağına inanarak :)
İŞte o albeniyi bazen samimiyet ortaya çıkarabilir :) Sonradan olma değildir ama öyle algılanabilir :)güvendikce samimiyet gelişir o doğru ama cilve farklı bişeydir bence yürürken otururken kalkerken her haliyle doğal bir albenidir
Amin inşallah :)Ne şanslıymışsın canım.Demin de dediğim gibi Allah mutluluğunuzu bozmasın.Olmayanlara da nasip etsin :) (AMİN)![]()
Cilve sonradan öğrenilir mi bilmem ama bir odunla evlenirsen sonradan unutulur.
Biraz özel olacak ama anlatayım.
Dantelli iç çamaşırı almışsın, bol pantalon, bir şey almak bahanesiyle eğiliyorsun ki farketsin ama sen onun fark ettiğini etmemiş gibi yapıcaksın, o yanaşacak sen kaçacaksın. Doğrulurken diyor ki "o giydiğin ne öyle, bir tarafını üşüteceksin, yarın sana şu annemin giydiği pamuklu donlardan alalım". Fıısss söndüğün andır.
Arkadaşına anlatırsın, dur bi de ben deneyeyim der. Üzerindeki eşofmanı aşağı çekip, pamuklu donunu hafiften gösterir, kocasını çağırıp aynı numarayı çeker. Sonra da ekler, "hayatım bugün çok yorgunum yemekleri sen yapsan". Kocanın suratında kocaman bir gülümseme "tabii ki aşkım" der.
Sen istediğin kadar cilveli ol, karşındaki de önemli. Kendimden kuşkum yok. Eskiden bir gülümsemeyle sıra olurlardı. Şimdilerde hiç işim olmuyor.
Muskara ben burdayım
Bak ne dicem bugün yazıcaktım yoksun diye yazmadım.
Muhakkakk amaa muhakkkakk SELİN KARACEHENNEM dinliyorsun. Tvde onu gördüğün an işini gücünü bırak. Çok ciddiyim abartısız. Ütü yapıyor olsam fişi çeker masayı öylece bırakır dinlerim müthiş konuşur. Kaynanayla baş etme tekniklerinden koca sakinleştirmeye parmakta oynatmaya kadar her türlü konuya değinir..
Ve özellikle vurguladığı şey CİLVE ve TATLIDİL. Kaba tabirle FİNGİR FİNGİR OLMAK CIVILDAMAK.
Hazır konuda kimse yazmıyorken netten izle çıktığı programları.
Kitaplarını okumadım henüz ne desem yalan olur ama yazan o sonuçta fark eder mi yani
Hemen şimdi bir videosunu izle ve yorumla bana bekliyorum seni![]()
İş çıkışıma geldi beni almaya.Arabaya bindim ,sarıldık.Gidiyoruz.Konuşma aynen şu şekilde geçti
Ben : Güreşemiyoruz aşkım ( Bakıyo yüzüme sırıta sırıta)
Aşk: Güreşemiyor muyuz ?
Ben : Aklın nerde aşkım ne güreşi, görüşemiyoruz( Muzip bi gülümsemeyle )
Aşk: Güreşemiyoruz dedin aşkım
Ben: He ben ne söylediğimi bilmiyorum yanii ( Saçlarımı yana atıp süzülen bi bakışla)
Aşk: Biliyorsun aşkım tamam ben öyle anladım
Ben : Sanki sevişemiyoruz dedim,sanki hergün güreşiyoruz güreş nerden çıktıysa sanki( Ama bi yandan tabi elim de elinde o sıra kırmızı ışık yandı durduk
Öpecek biliyorum ama oyalıyorum
Tam yeşil ışığa yakın yaklaştım öpücek sandı
Ben : Aaa bak gördün mü ışık yandı hadi gidelim sevgilimmm
Aşk: Çok fenasın sen bilmiyorum napıcam seninle
Ben : Neler yapılabilirse onları yapabilirsin sevgilim
Aşk: SAhi mi ? ( Dişlerini saymak mümkün)
Ben : Açıklama yazısı buraya kadar devamı evlendikten sonra aşkımm
Aşk: Hep de en heyecanlı yerinde aşkım ama ya !!! ( Surat asılır )
Ben : (yaklaşıp fısıltıyla) daha ne heyecanlar yaşayacağızSöz veriyorum... Ama şimdi uslu bi çocuk olmazsan şirinleri göremezsin
Aşk : (dayanamaz yine güler )
Başımın tacı sultanım
Yani hem istiyorum aslındaa ,istemesini sağlıyorum sonra erteliyorum durumuna deniyor sanırım![]()
Dün yine iş çıkışı aradı ben gelip alıcam seni dediBen çıktım ki aşkım dedim , iyi o zaman nerdesin dedi geliyorum
Söyledim geldi
Niye söylemiyorsun ki çıkıyorum diye dedi.Nereden bileceğim geleceğini müneccim miyim sanki dedim
Nereye gidiyoruz diye sordum, evimize dediÇıktık çatıya , hani ev nerde dedim
O anlatıyo muzip muzip gülüyorum
Yatak odamızın olacağı odayı geziyoruz
Oda da yok aslında sınırlarını geziyoruz anlatıyo şöyle yaparız böyle yaparız şuraya şunu koyarız diye
Ben de zillilik yapacağım ya ve biliyorum devamı zaten gelemeyecek öyle bi ortamda
bluzumun omzunu yana kaydırdım azcık
Ayy bu da açılıp duruyo dedim sırıta sırıta
Yanıma yaklaştı ne ki o açılan dedi ,kapadığım yeri açıp tekrar baksana düşüyo sürekli dedim
Gördü pembiş pembiş
Oww renge bak diyo
sonra sarılcak tam ...Dedim ki tek başına oturcaksın ya vermişsin kararı şöyle olur böyle olur diye sorma zaten bana sen
Çekilirim yanından
Her taraf açık da açık olmayan yerde yakaladı
Neyse ki k.annem geldi de oracıkta kalıverdi minnoşumhahahah
Denize gittik birlikte
Koruyucu sürüyorum sırtına , sonra masaja çevirdim ben olayıBi yandan bana bakıyor gülüyor bi yandan da diyor ki aşkım çok harikasın sen yaşadım ben yaşadım
Dedim ki eveet evlendikten sonra aynı şekilde bu şekilde yapcaksın masajımı anlaştık değil mi ,anladın değil mi dedim
Kalktı , uzan hadi ben de sana yapayım dedi
Hayır ben denize giriyorum dedim öpüp kaçtım
Durur mu
Peşimden geldi , biraz yüzüp deniz yatağına çıktık... Oturduk konuşuyoruz, etrafta da hatunlar falan ohooooohooo :)
Sonra ilgisini dağıtmamak adına ben acıktım aşkım ,hadi gidip bişeyler yiyelim dedim.Acıkmış mı benim aşkıım kıyamam be aşkıma oyy benim prensesimm derken bi baktım sudayızDibe indik , Allah'ımm kaç bakalım kaçabilirsen
Sırtına çıktımEşşeğim ya ben taşırım tabii diyo..Dedim kii sanki sen taşıyosun, su taşıyo
Bıraktı beni suya,bak su da taşımıyo dediittim onu suya
bak sen daha kendini taşıyamıyosun aşkım dedim
patates kızartması söyledik , ona uzattım ağzını açtı tam kendim yedimBunu da çok yaparım hoşuna gider
Göster ama ellet durumu her koşulda
![]()
hala cilve taktikleri mi topluyorsun..
pratik yapa yapa git ki akılda kalsın![]()
Rica ederim ne demekİyimiş valla dün ben odunuma dedim çok odunsun aşkım sana hiç cilve yapılmıyor diye. Gözleri fal taşı gibi açıldı ne yani başkalarına mı yapıyosun dedi. Bende gerektiğinde yapabilirim bundan sonra kendine çeki düzen vermszsen dedim bakış atarak. bence şuan gayet cilvelisin dedi. Öptü.
Diger bi konu actim canim ciddi anlamda rahatsizim. Vücudum kendini bana ait hissetmiyormus o yüzden bu konuya cok kafami veremiyorum. Ama tavsiyeni kulagima küpe edicem insallah bu sagligima kavusursam dönücem bu konuuya.
Örneklerini cok begendim canim. Tsk ederim.![]()