• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

E konu tıkandı mı noldu yazan yok. Biz kimden cilve öğrenicez ki?

Sema maraşlıyı okumaya başladım bende yeni yeni. Bence güzel konulara değiniyor kadın. Tavsiye edilir yani.

Cilve sonradan öğrenilir mi bilmem ama bir odunla evlenirsen sonradan unutulur.

Biraz özel olacak ama anlatayım.

Dantelli iç çamaşırı almışsın, bol pantalon, bir şey almak bahanesiyle eğiliyorsun ki farketsin ama sen onun fark ettiğini etmemiş gibi yapıcaksın, o yanaşacak sen kaçacaksın. Doğrulurken diyor ki "o giydiğin ne öyle, bir tarafını üşüteceksin, yarın sana şu annemin giydiği pamuklu donlardan alalım". Fıısss söndüğün andır.
Arkadaşına anlatırsın, dur bi de ben deneyeyim der. Üzerindeki eşofmanı aşağı çekip, pamuklu donunu hafiften gösterir, kocasını çağırıp aynı numarayı çeker. Sonra da ekler, "hayatım bugün çok yorgunum yemekleri sen yapsan". Kocanın suratında kocaman bir gülümseme "tabii ki aşkım" der.

Sen istediğin kadar cilveli ol, karşındaki de önemli. Kendimden kuşkum yok. Eskiden bir gülümsemeyle sıra olurlardı. Şimdilerde hiç işim olmuyor.

Muskara Muskara ben burdayım :KK24:

Bak ne dicem bugün yazıcaktım yoksun diye yazmadım.

Muhakkakk amaa muhakkkakk SELİN KARACEHENNEM dinliyorsun. Tvde onu gördüğün an işini gücünü bırak. Çok ciddiyim abartısız. Ütü yapıyor olsam fişi çeker masayı öylece bırakır dinlerim müthiş konuşur. Kaynanayla baş etme tekniklerinden koca sakinleştirmeye parmakta oynatmaya kadar her türlü konuya değinir..

Ve özellikle vurguladığı şey CİLVE ve TATLIDİL. Kaba tabirle FİNGİR FİNGİR OLMAK CIVILDAMAK.

Hazır konuda kimse yazmıyorken netten izle çıktığı programları.

Kitaplarını okumadım henüz ne desem yalan olur ama yazan o sonuçta fark eder mi yani:KK48:

Hemen şimdi bir videosunu izle ve yorumla bana bekliyorum seni:KK55:

Cevremden hep cok civelisin tarzi yorumlar aliyorum halbuki bir sey yaptigim yok bence bu birazda insanin enerjisiyle alakali

Muskara Muskara ben burdayım :KK24:

Bak ne dicem bugün yazıcaktım yoksun diye yazmadım.

Muhakkakk amaa muhakkkakk SELİN KARACEHENNEM dinliyorsun. Tvde onu gördüğün an işini gücünü bırak. Çok ciddiyim abartısız. Ütü yapıyor olsam fişi çeker masayı öylece bırakır dinlerim müthiş konuşur. Kaynanayla baş etme tekniklerinden koca sakinleştirmeye parmakta oynatmaya kadar her türlü konuya değinir..

Ve özellikle vurguladığı şey CİLVE ve TATLIDİL. Kaba tabirle FİNGİR FİNGİR OLMAK CIVILDAMAK.

Hazır konuda kimse yazmıyorken netten izle çıktığı programları.

Kitaplarını okumadım henüz ne desem yalan olur ama yazan o sonuçta fark eder mi yani:KK48:

Hemen şimdi bir videosunu izle ve yorumla bana bekliyorum seni:KK55:

vaayyy hıc duymamıstım bu ismii.. bir de ben dinleyeyim bakalım neler varmışşş:rolleyes::rolleyes:

İş çıkışıma geldi beni almaya.Arabaya bindim ,sarıldık.Gidiyoruz.Konuşma aynen şu şekilde geçti :D
Ben : Güreşemiyoruz aşkım ( Bakıyo yüzüme sırıta sırıta :D )
Aşk: Güreşemiyor muyuz ?
Ben : Aklın nerde aşkım ne güreşi, görüşemiyoruz :D ( Muzip bi gülümsemeyle )
Aşk: Güreşemiyoruz dedin aşkım
Ben: He ben ne söylediğimi bilmiyorum yanii ( Saçlarımı yana atıp süzülen bi bakışla)
Aşk: Biliyorsun aşkım tamam ben öyle anladım:D
Ben : Sanki sevişemiyoruz dedim,sanki hergün güreşiyoruz güreş nerden çıktıysa sanki :D ( Ama bi yandan tabi elim de elinde o sıra kırmızı ışık yandı durduk :D Öpecek biliyorum ama oyalıyorum :D Tam yeşil ışığa yakın yaklaştım öpücek sandı :D
Ben : Aaa bak gördün mü ışık yandı hadi gidelim sevgilimmm :D
Aşk: Çok fenasın sen bilmiyorum napıcam seninle :D
Ben : Neler yapılabilirse onları yapabilirsin sevgilim :D
Aşk: SAhi mi ? ( Dişlerini saymak mümkün)
Ben : Açıklama yazısı buraya kadar devamı evlendikten sonra aşkımm
Aşk: Hep de en heyecanlı yerinde aşkım ama ya !!! ( Surat asılır )
Ben : (yaklaşıp fısıltıyla) daha ne heyecanlar yaşayacağız :D Söz veriyorum... Ama şimdi uslu bi çocuk olmazsan şirinleri göremezsin :D
Aşk : (dayanamaz yine güler )
Başımın tacı sultanım :D

Yani hem istiyorum aslındaa ,istemesini sağlıyorum sonra erteliyorum durumuna deniyor sanırım :D

Dün yine iş çıkışı aradı ben gelip alıcam seni dedi :D Ben çıktım ki aşkım dedim , iyi o zaman nerdesin dedi geliyorum :D
Söyledim geldi :D
Niye söylemiyorsun ki çıkıyorum diye dedi.Nereden bileceğim geleceğini müneccim miyim sanki dedim :D
Nereye gidiyoruz diye sordum, evimize dedi :D Çıktık çatıya , hani ev nerde dedim :D O anlatıyo muzip muzip gülüyorum :D Yatak odamızın olacağı odayı geziyoruz :D Oda da yok aslında sınırlarını geziyoruz anlatıyo şöyle yaparız böyle yaparız şuraya şunu koyarız diye :D
Ben de zillilik yapacağım ya ve biliyorum devamı zaten gelemeyecek öyle bi ortamda :D
bluzumun omzunu yana kaydırdım azcık :D
Ayy bu da açılıp duruyo dedim sırıta sırıta :D
Yanıma yaklaştı ne ki o açılan dedi ,kapadığım yeri açıp tekrar baksana düşüyo sürekli dedim :D
Gördü pembiş pembiş :D
Oww renge bak diyo :D
sonra sarılcak tam ...Dedim ki tek başına oturcaksın ya vermişsin kararı şöyle olur böyle olur diye sorma zaten bana sen :D
Çekilirim yanından :D
Her taraf açık da açık olmayan yerde yakaladı :D
Neyse ki k.annem geldi de oracıkta kalıverdi minnoşum :D hahahah

Keşke öğrenilse :D bana içten gelir gibi geliyo..Şahsen ben biraz soğuğumdur.Küçükken kuzenim gıcıklık olsun diye buzdolabı diye çağırıyordu beni :D Sanırım odun geldim odun gidicem.Bu yüzden yalnızım galiba :/

Denize gittik birlikte :D
Koruyucu sürüyorum sırtına , sonra masaja çevirdim ben olayı :D Bi yandan bana bakıyor gülüyor bi yandan da diyor ki aşkım çok harikasın sen yaşadım ben yaşadım :D
Dedim ki eveet evlendikten sonra aynı şekilde bu şekilde yapcaksın masajımı anlaştık değil mi ,anladın değil mi dedim :D
Kalktı , uzan hadi ben de sana yapayım dedi :D
Hayır ben denize giriyorum dedim öpüp kaçtım :D
Durur mu :D
Peşimden geldi , biraz yüzüp deniz yatağına çıktık... Oturduk konuşuyoruz, etrafta da hatunlar falan ohooooohooo :)
Sonra ilgisini dağıtmamak adına ben acıktım aşkım ,hadi gidip bişeyler yiyelim dedim.Acıkmış mı benim aşkıım kıyamam be aşkıma oyy benim prensesimm derken bi baktım sudayız :D Dibe indik , Allah'ımm kaç bakalım kaçabilirsen :D
Sırtına çıktım :D Eşşeğim ya ben taşırım tabii diyo..Dedim kii sanki sen taşıyosun, su taşıyo :D
Bıraktı beni suya,bak su da taşımıyo dedi :D ittim onu suya :D bak sen daha kendini taşıyamıyosun aşkım dedim :D
patates kızartması söyledik , ona uzattım ağzını açtı tam kendim yedim :D Bunu da çok yaparım hoşuna gider :D Göster ama ellet durumu her koşulda :D

Keşke öğrenilse :D bana içten gelir gibi geliyo..Şahsen ben biraz soğuğumdur.Küçükken kuzenim gıcıklık olsun diye buzdolabı diye çağırıyordu beni :D Sanırım odun geldim odun gidicem.Bu yüzden yalnızım galiba :/
Böyle düşünme bence ... Cilve zaten herkese yapman gereken birşey değil bence. Dışardan bakıldığında ben de cilveli değilim hatta ne anlarım öyle şeylerden :D Ama sevdiceğim bende odunluk falan bırakmadı :D

Böyle düşünme bence ... Cilve zaten herkese yapman gereken birşey değil bence. Dışardan bakıldığında ben de cilveli değilim hatta ne anlarım öyle şeylerden :D Ama sevdiceğim bende odunluk falan bırakmadı :D

Allah mutluluğunuzu bozmasın :) Ben de beni seven birini bulmalıyım önce sanırım.Bakarsınız sandığım kadar soğuk değilimdir :D :D

Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.

Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?

Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum. :KK64:

Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.

Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.

Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?

Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum. :KK64:

Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
CIK!!sonradan olmaz içinde varsa vardır,zoraki yapılınca gülünç oluyor.

Back
X