Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muskara ben burdayım
Bak ne dicem bugün yazıcaktım yoksun diye yazmadım.
Muhakkakk amaa muhakkkakk SELİN KARACEHENNEM dinliyorsun. Tvde onu gördüğün an işini gücünü bırak. Çok ciddiyim abartısız. Ütü yapıyor olsam fişi çeker masayı öylece bırakır dinlerim müthiş konuşur. Kaynanayla baş etme tekniklerinden koca sakinleştirmeye parmakta oynatmaya kadar her türlü konuya değinir..
Ve özellikle vurguladığı şey CİLVE ve TATLIDİL. Kaba tabirle FİNGİR FİNGİR OLMAK CIVILDAMAK.
Hazır konuda kimse yazmıyorken netten izle çıktığı programları.
Kitaplarını okumadım henüz ne desem yalan olur ama yazan o sonuçta fark eder mi yani
Hemen şimdi bir videosunu izle ve yorumla bana bekliyorum seni![]()
Neeeeyyyyyyyy duymadın mııııığğğğğğğğvaayyy hıc duymamıstım bu ismii.. bir de ben dinleyeyim bakalım neler varmışşş![]()
Neeeeyyyyyyyy duymadın mııııığğğğğğğğ
Cilve ve onu duymamakkk
Hemen yorum yap izleeee
Bananahahajakajlajakajajajajkız dogru duzgun bı vıdeosunu bulamadımç hep kaynananam soyle kocam madde bagımlısı dıyen aramıs![]()
BananahahajakajlajakajajajajYaaa ben bi ara yazarım şuan uzun sürer ama sen yine de dinle. Bulursun o kadar olur onlar da sorun nihayetinde
![]()
Böyle düşünme bence ... Cilve zaten herkese yapman gereken birşey değil bence. Dışardan bakıldığında ben de cilveli değilim hatta ne anlarım öyle şeylerdenKeşke öğrenilsebana içten gelir gibi geliyo..Şahsen ben biraz soğuğumdur.Küçükken kuzenim gıcıklık olsun diye buzdolabı diye çağırıyordu beni
Sanırım odun geldim odun gidicem.Bu yüzden yalnızım galiba :/
Böyle düşünme bence ... Cilve zaten herkese yapman gereken birşey değil bence. Dışardan bakıldığında ben de cilveli değilim hatta ne anlarım öyle şeylerdenAma sevdiceğim bende odunluk falan bırakmadı
![]()
Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.
Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?
Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum.
Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
Amin inşallah.Rabbim herkese nasip etsin. Gerçekten bi insanı sevdiğinde herşey kendiliğinden geliyorAllah mutluluğunuzu bozmasın :) Ben de beni seven birini bulmalıyım önce sanırım.Bakarsınız sandığım kadar soğuk değilimdir![]()
![]()
CIK!!sonradan olmaz içinde varsa vardır,zoraki yapılınca gülünç oluyor.Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.
Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?
Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum.
Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
Amin inşallah.Rabbim herkese nasip etsin. Gerçekten bi insanı sevdiğinde herşey kendiliğinden geliyorZaten bi bakıyorsun dönüşmüşsün
![]()