- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
Saat ilerledi zaten yazmıyor kimse bir şey elimdekileri değerlendireyim ne yapayım
Kırıcı oluyörsün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat ilerledi zaten yazmıyor kimse bir şey elimdekileri değerlendireyim ne yapayım
Kırıcı oluyörsün![]()
Oooo ne dersler vardı başlarda ama konu tıkandı artıkcıks öğrenilmez ben öğrenemiyorum ena zından ders verecek varsa balıklama atlarım![]()
uykum geldi hürremi izleyerek yatcam sanırım okurum sabah artıkOooo ne dersler vardı başlarda ama konu tıkandı artık![]()
bence bircok sey kadinin elinde az dirdir edip biraz fazla ilgilensek kocaciklarimizla agzimizin icine duser
Hep espiri yapıyoruz ama ciddi bir ceap vereceğim. İçinden konuş önce sonra dışarıya vur, mesela kızdın bir şeye diyelim sakin davran vereceğin tepkiyi azalt, emin ol bayılacak karşındaki bu durumaah su dirdiri nasil birakabilecegimi biri bana ogretsee
cok dirdirciyim maalesef
Ben üşengeç olduğumdan dolayı dırdır yapamıyorum.ah su dirdiri nasil birakabilecegimi biri bana ogretsee
cok dirdirciyim maalesef
Hep espiri yapıyoruz ama ciddi bir ceap vereceğim. İçinden konuş önce sonra dışarıya vur, mesela kızdın bir şeye diyelim sakin davran vereceğin tepkiyi azalt, emin ol bayılacak karşındaki bu duruma![]()
Ben üşengeç olduğumdan dolayı dırdır yapamıyorum.![]()
AhhaahSaat ilerledi zaten yazmıyor kimse bir şey elimdekileri değerlendireyim ne yapayım![]()
Kizlar uzuun uzun bi seyler yazmistim ama en son yollamadan bi okuyim dedim yazdiklarimdan utandim :/
Saatin etkisiyle mi oldu bilmiyorum ama baya kaptirmisim kendimi. Cok ayip ya ginim ginim ginadim kendimi.
Halbuki baslarda gayet masum bi sekilde yazmisim ama sonlara dogru hepten cosmusum. Ben de tüm sildim artik..
benimki de oyle,
Ama bunu birsey diyecekken bekletip es gectigmiz ve cilveli yapmadigimizdan olabilir.
Mesela "ben bilmem" dedigim de sinir oluyor,
"Bilmeem ki" dedigimde eriyor ; )
bende cilve yapamayan kadınlardanım ama yapabilmeyi çok isterdim
insanın doğasında mayasında olan birşey diye düşünenlerdenim
benimkide sen bilirsin lafına sinir olur ne ilginç şeylere takılıyorlar
Sema maraşlının kitapları tam da bunu anlatıyor. Hatta cilve diye bir hikaye bile var :)Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.
Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?
Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum.
Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
Ayy kızlar sizin konunuz tam da kocalara işveli cilveli dayak bence! Hatta linkini de vereyim bir yararım dokunsun.
Başlarda sakin başlayan konu ilerleyen sayfalarda baya coşmuştu, hortlatın hortlatabildiğiniz kadar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kocalara-işveli-cilveli-dayak.544061/page-6