• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

cıks öğrenilmez ben öğrenemiyorum ena zından ders verecek varsa balıklama atlarım:KK14:

Hep espiri yapıyoruz ama ciddi bir ceap vereceğim. İçinden konuş önce sonra dışarıya vur, mesela kızdın bir şeye diyelim sakin davran vereceğin tepkiyi azalt, emin ol bayılacak karşındaki bu duruma:KK60:

tesekkur ederim deneyecegim :)

Kizlar uzuun uzun bi seyler yazmistim ama en son yollamadan bi okuyim dedim yazdiklarimdan utandim :/
Saatin etkisiyle mi oldu bilmiyorum ama baya kaptirmisim kendimi. Cok ayip ya ginim ginim ginadim kendimi.
Halbuki baslarda gayet masum bi sekilde yazmisim ama sonlara dogru hepten cosmusum. Ben de tüm sildim artik..

Kizlar uzuun uzun bi seyler yazmistim ama en son yollamadan bi okuyim dedim yazdiklarimdan utandim :/
Saatin etkisiyle mi oldu bilmiyorum ama baya kaptirmisim kendimi. Cok ayip ya ginim ginim ginadim kendimi.
Halbuki baslarda gayet masum bi sekilde yazmisim ama sonlara dogru hepten cosmusum. Ben de tüm sildim artik..

Biz bizeyiz burda niye utanıyosun canım :) yazın kızlar bu ara giremşyorum pek çok yoğunum ama girdim mi hepsininot alıcam.

bende cilve yapamayan kadınlardanım ama yapabilmeyi çok isterdim
insanın doğasında mayasında olan birşey diye düşünenlerdenim

benimki de oyle,
Ama bunu birsey diyecekken bekletip es gectigmiz ve cilveli yapmadigimizdan olabilir.

Mesela "ben bilmem" dedigim de sinir oluyor,
"Bilmeem ki" dedigimde eriyor ; )

benimkide sen bilirsin lafına sinir olur ne ilginç şeylere takılıyorlar

bende cilve yapamayan kadınlardanım ama yapabilmeyi çok isterdim
insanın doğasında mayasında olan birşey diye düşünenlerdenim

benimkide sen bilirsin lafına sinir olur ne ilginç şeylere takılıyorlar

sanirim "beni ilgilendirmez, karismak istemiyorum" manasinda anliyorlar...
"ben aciklamalardan anlamam o is olacak" seklinde anladiysa da tepkisi olumsuz olabiliyor.
napalim, turkcenin azizligi ; ))

Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.

Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?

Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum. :KK64:

Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
Sema maraşlının kitapları tam da bunu anlatıyor. Hatta cilve diye bir hikaye bile var :)

evlilikte cilve nasıl yapılır peki bilen var mı bende cilve nedir bilmiyorum

Back
X