• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Sonra da soruca cilveli degilsin diyo. Dövücem onu ben. Ama gülüsümle onu kendine bagliyomusum cok güzel gülüyomusum. Lan odun ben cilveli olmak istiyorum diycem anlamicak. :KK12:
Gece gece guldurdun beni bosver evlenince cilvenin dibine vur o zaman anlar 'goster ama elletme'

ben cilvenin kitabını yazmışım,sevgilim öyle der:p

örnek verecek olursak, sevdiceğinizle film izliosunuz,çaylar bitmiş ama mutfağa gitmeye üşeniosunuz... hemen sevgilinize sırnaşıp, aşkııımm...sen ne güzel kokan bi adamsın yaa... bi ömür boynunda yaşasam keşkeeeee...diosunuz :KK30: sonra da o, bu beklemediği bu iltifatla gevşemişken, "off çay da bitmiş... şimdi seni bırakıp nasıl gidicem çay almaya yaaaa diosunuz... iki kokla,bi öp.... hoooooppp bi bakıosunuz çaylar masaya gelmiş,sizinki sırıtık sırıtık şeker de koyayım mı aşkım dio:KK48::KK65: tabii adam beklemediği bi yaklaşımla şaşkınlaştığından çayı kendi koymaya gidince kokusunun da gittiğini,yani asıl amacın bu olmadığını ancak ikinci çay vaktine anlıo:KK70:

iyi televizyonu kapatip baska islere kalkismiyomus :KK45::KK45:

Yaa azda değilmiş nasıl bekledin o kadar.?

Benimde bir arkadaşım böyleydi bir evlensem o zaman beni bir yıl aramayın derdi:KK48:
:KK70::KK70: aynen oyle canim bende ayni seyi diyorum :oops::oops:

mecburen bekledik cunku uzaktaydik hep.. elimiz kolumuz bagli yani:KK43:

Back
X