Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakışı atmamış gibi davran.:)Bende genelde giris sıkıntı olmuyoda sonrasını getiremiyorum galiba. Adama bakışı attık hadi sonra o sırnaşmaya başladı o zaman napmam lazım?
iste masumane bir cilve : mesela sizin caniniz birsey istiyor ama o an yapamayacak durumdasiniz... sevgilinizle konusurkenn bunu bunu yapmak istiyorum ama yapamiyorum askim ama iyiki benim yakiskli sevgilim var yanimda o benim icin yaparrr kiyamaz bana o dedginiz zaman istediginiz herseyi yaptirabilirsinizz :)
ya da tam tersi taktik.. cok isterdim ama olsun askim sen yanimda ol yeter sen yanimda olduktan snra canim birsey istemiyo diye onu eritip sizin icin bir iyilik yapma istegine donusturebilirsizin :) ama bu herkeste ise yaramaz soyleyeyim![]()
iste bu ornekler guzel fakat hep yatakli cilveler![]()
Kizlar böyle bayagi bayagi örnekleseniz de bekarlarin ceyizine hayriniz dokunsa?![]()
seninki gozumden kacmis olabilir canim son okudugum birkac tanesine gore yazdim konu o kadar hizli ilerliyor ki yetisemiyorumBenimki gayet masumdu![]()
aynennErkekler güçlü olduğunu hissetmeyi seviyorlar,bırakın siz savunmasız yari olun onlar sizi kanatları altına alsın kızlar...![]()
Ama cilvenin zaten sonu belli niye cilve yapıyorsun zatenyani eger esin isteyken seni bekliyorum cok ozledim diye mesaj atarsan bu da cilvedir ama masumane oldugu soylenemezz
tabii ki yole en masumundan ama :) bu yuzden sevgilin bunlari cilve olarak adlandirmiyordurBu cilve mi? Bunu yapıyorum ben.
Erkekler güçlü olduğunu hissetmeyi seviyorlar,bırakın siz savunmasız yari olun onlar sizi kanatları altına alsın kızlar...![]()
seninki gozumden kacmis olabilir canim son okudugum birkac tanesine gore yazdim konu o kadar hizli ilerliyor ki yetisemiyorum![]()
konu sahibi masumane istedi ya ondan oyle dedim cnm yoksa masumane ornek aramak icin bayagi dusundum aklima hep sinsilikler geliyorAma cilvenin zaten sonu belli niye cilve yapıyorsun zaten
Son örneğim masumane ama![]()
Erkek psikolojisi napıcan.Bu tespite katıldım...İnsanın zoruna gidiyor ama bu da ara sıra.
Sorun degil can... :)
verdigim ornek bu tezin ornegiydi aslina :) kiz biz senle iyi olduk sen kuramlastir ben orneklendireyimErkekler güçlü olduğunu hissetmeyi seviyorlar,bırakın siz savunmasız yari olun onlar sizi kanatları altına alsın kızlar...![]()