• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Bende genelde giris sıkıntı olmuyoda sonrasını getiremiyorum galiba. Adama bakışı attık hadi sonra o sırnaşmaya başladı o zaman napmam lazım?

iste masumane bir cilve : mesela sizin caniniz birsey istiyor ama o an yapamayacak durumdasiniz... sevgilinizle konusurkenn bunu bunu yapmak istiyorum ama yapamiyorum askim ama iyiki benim yakiskli sevgilim var yanimda o benim icin yaparrr kiyamaz bana o dedginiz zaman istediginiz herseyi yaptirabilirsinizz :)

ya da tam tersi taktik.. cok isterdim ama olsun askim sen yanimda ol yeter sen yanimda olduktan snra canim birsey istemiyo diye onu eritip sizin icin bir iyilik yapma istegine donusturebilirsizin :) ama bu herkeste ise yaramaz soyleyeyim:KK49:

Bu cilve mi? Bunu yapıyorum ben.

Bak ben nişanlıyken eşimin yatağına sürekli kullandığım ve onunda bildiği parfümden sıkardım, ben gidince aklında kalayım diye. Hala söyler bunu bayılıyormuş:KK19:

Ama aslında cinsel bir yakınlaşmamız olmadı evlilik öncesi bu bile yetiyordu:KK55:

yani eger esin isteyken seni bekliyorum cok ozledim diye mesaj atarsan bu da cilvedir ama masumane oldugu soylenemezz

Kizlar böyle bayagi bayagi örnekleseniz de bekarlarin ceyizine hayriniz dokunsa? :KK58::KK60:

Gahaahhaahahahhaahahahahahahahahah:rolleyes: Çeyiz ha:rolleyes:

Bak "canımmm yaaa:KK68:" dermiş gibi tebessüm ediyosun hatta ağzın kulaklarına vararak gülüyosun(kahkaha falan değil poz verir gibinn:KK28:) yandan yandan bakarak odaklan o bişey anlatırken:KK75: onu dinleme sen bişey düşünmüş de ona gülermiş gibi şapşal vaziyet gül :oops:Noldu falan diye sormaya başlıycak cevap verme yok bişey.. De devam et bi on yirmi saniye:KK75: Benimki baya şaşırıp olayı anlamaya çalıştıktan sonra sarılmıştı kendine çekip:KK37: He o odunsa da hala noldu diyosa pat diye öp yanağından:KK39::KK74: Ya da sizee dudaktan öpmek serbestse dudaktan öp:KK53: Bizde ben yasaklamıştım denemek bile yasaktı ona:KK53::KK53:

Vah garibim ya başka erkeklere sevgilisi cilve düşünsün bizimkine dudaktan öpmek yasak:rolleyes: Hatta mesajlarda bile sözlere dikkat edicek:rolleyes: Vay anasını bence bundan kaçtı çocuk resmen hayattan banlamışım yazarken fark ettim:KK53:

Erkekler güçlü olduğunu hissetmeyi seviyorlar,bırakın siz savunmasız yari olun onlar sizi kanatları altına alsın kızlar...:KK49::KK49:

Bu tespite katıldım...:KK59: İnsanın zoruna gidiyor ama bu da ara sıra.

seninki gozumden kacmis olabilir canim son okudugum birkac tanesine gore yazdim konu o kadar hizli ilerliyor ki yetisemiyorum :D

Sorun degil can... :)

Back
X