Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence o gece gol olurBak mesela eşine gündüz işten video yolla ya da mesaj at akşam onu hasretle beklediğini söyleyebilirsin, ya da keşke şimdi yanında olsa da başını omuzuna yaslayıp sonsuza kadar öyle kalsanAnında erir
![]()
Misal kelimelerin sonunu uzatarak; yaaaa, askimmm, ya da ismini soyleyerek. Cocuk gibi uzuldugunuz bisi oldugunda dudak buzerek. Direk opesi gelir.Tabii bunlari yaparken simariklikla sevimlilik arasindaki ince cizgiyi koruyosunuz :) ozellikle konusurken fok baligi moduna burunmuyoruz :) kulagina olur olmadik yerde herhangi bisi fisildiyosunuz. Muzipce gulumsuyosunuz durup dururken, sebebini soylemeden,konusmadan.Bisi isterken onu cok sevimli bi sekilde konusmasina firsat vermeden cocuk gibi istiyosunuz.Bu denendi cok sevimliymis hatta utanmis cok israr edince biraz zor oldu ama basardik :)Yalniz karsinizdaki cok asik olunca zaten her halinizden bisi cikariyo :)
cilve sonradan öğrenilmez çoğu zaman zaten. sen istediğin kadar Hürrem'i izle.bende cilve bilmeyenler kervanındayım.olduğu gibi.binevi doğaçlama..ablam hep der hürremi gözünün önüne al.koskoca 3 kıtayı resmen yöneten oydu![]()
senin avatar bile cilveli cilveli bakıyor eylülçok cilviliyimdir çook ama sonradan öğrenilecek bişey değil gözümle baktım mı tamamdır olayı bitiririmneyle uğraşırsa uğraşsın kaçarı yok bana teslim olur hehehu
kesinlikle öğrenilecek bişey değil.yapı meselesi.kiminin kanında var derler yacilve sonradan öğrenilmez çoğu zaman zaten. sen istediğin kadar Hürrem'i izle.
Hürremle yat kalk, olmaz.. doğuştan gelen bir nimet. biraz da annelerimiz yetiştirme tarzı..
ona bakarsan seninki de seksü seksü bakıyorsenin avatar bile cilveli cilveli bakıyor eylül![]()
seksilikle cilveliği farklı sınıfa koyuyorum ama benona bakarsan seninki de seksü seksü bakıyor![]()
bu arada seninkide tatlı sert bakıyoona bakarsan seninki de seksü seksü bakıyor![]()
özellikle seçtim canım :) neticede avatar yanı beni temsil ediyorsenin avatar bile cilveli cilveli bakıyor eylül![]()
farklı zaten de yolları bir yerde kesişiyor.seksilikle cilveliği farklı sınıfa koyuyorum ama ben![]()
oda başka bir bakış açısıKızlar ya madem sonradan öğrenilmiyor. Bide şöyle bi teori var: her kadın biraz cilvelidir sadece onu ortaya çıkarmak gerekir diyolar. Ortaya cikarmak icin herifi mi degisim?![]()
oda başka bir bakış açısıbelki kocişin anlamıyordur cilveden
![]()