• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

Bi de ben nacizane fikirlerimden vereyim madem :-) bisey istiyosun mesela ses tonu cok kisik bi sekilde bakislar masumane,bir cocuk edasiyla "yaa ama askiiiimmm" diyebilirsin.Veya baska bi cumle soyleyebilirsin.Ama "yaa" kelimesi ni kesin kullan.Cunku bu kelime cilveli soylendiginde farkli bi kimlige burunuyoo kesin dene :-) Erkeklerin en sevdigi ses tonu kisik ve cocuk gibi masum olandirr.Tecrubeyle sabit :-)

Sorma canım yok diyince morali bozuluyo insanın
bu aralar benimki kafamdaki yazmayı alıp saçlarımı çözmeye taktı kapıdan girince ilk işi oluyor :KK53::KK45::KK48:sanırsam mesaj veriyorda ben bi bek tembel oldum hiç bişey giyinesim yapasım yok depresyondamıyım neyim:KK51::KK51:

Pöfff buraya kadar okudum, iyi de bunların hiçbiri cilve değil ki. :KK12: Çocuk ya da bebek gibi konuşup erkeğe istediğini yaptırmak cilve değil. Bu hareketler dışardan da komik görünüyor.
Evet canim bunlar daha masumane ama sevgili veya nisanli olunca ancak boyle oluyo asil cilve evlenince olcak :-) :-)

Günaydın sevgi kelebekleri, bugün cilve yapabildiniz mi?

Kızlar TDK'ya baktım, hosa gitmek icin yapılan davranış, naz, kırıtma diyor cilve için, ama insanın da içinde birazcık olması lazım. Yoksa eşege demisler cilve yap biraz diye, tutmuş çifte atmış :KK14:

Günaydın sevgi kelebekleri, bugün cilve yapabildiniz mi?

Kızlar TDK'ya baktım, hosa gitmek icin yapılan davranış, naz, kırıtma diyor cilve için, ama insanın da içinde birazcık olması lazım. Yoksa eşege demisler cilve yap biraz diye, tutmuş çifte atmış :KK14:
Yok yaa kendime zor geldim sabah zaten ne cilvesi:KK48:

Gece gece o saate kadar oturursam olacağı buydu.:KK55:

Pöfffff buraya kadar okudum, iyi de bunların hiçbiri cilve değil ki. :KK12: Çocuk ya da bebek gibi konuşup erkeğe istediğini yaptırmak cilve değil. Bu hareketler dışardan da komik görünüyor.
Iyide hepsini okuduysam görürsün ben ne çocuk gibi ne de bebek gibi konuşmaktan bahsettim, daha çok erkeğin tüm ilgisini üzerine toplamakla ilgili şeyler.

Yoksa haklısın kesinlikle çocuk ya da bebek gibi konuşmak cilve değil aksine itici.:KK52:

Iyide hepsini okuduysam görürsün ben ne çocuk gibi ne de bebek gibi konuşmaktan bahsettim, daha çok erkeğin tüm ilgisini üzerine toplamakla ilgili şeyler.

Yoksa haklısın kesinlikle çocuk ya da bebek gibi konuşmak cilve değil aksine itici.:KK52:

Acep elf gözlerim yanlış mı görüyor Nicholas diye sorguladım kendimi ama yooo, konuda tavsiye verenlerin %95'i çocuk gibi sevgiliyle konuşmayı cilve sanıyor. :KK14: Bunlar nasıl erkeklerin ilgisini çekiyor anlamıyorum. :KK51: Senin yazdıkların da ahım şahım değil.

He ay...:KK59: Cilve deyip gecme ama yuva bile yıkabilme kapasitesi var kendisinin...

Haklısın ya birkaç arkadaşına duydum bunu bende yuvası yıkılma durumuna gelmiş hemde bu yüzden çok üzülmüştüm.

Eşlerde sanki harika kur yapıyorda cilve bekliyor;/

Ailemde hiç şimartılmadım. Cilve ve naz yapabileceğim kimsem olmadı.

Genelde nazlısın derler ama cilve konusunda pek bişey duymadım açıkcası. Internetten okuyorumda bu cilve kısmı ilişkide/evlilikte önemliymiş. Aceba her kadının içinde var mıdır bu potansiyel? Sadece açığa mı çıkarmak gerekir? Yoksa benim gibi odun gelenler odun mu gider? Veya bunun bi yolu yordamı var mıdır?

Bu konuyu kafama takmış durumdayım son zamanda ama diğer sorunlarımdan dolayı bunu yazmaya yeni fırsat buldum. :KK64:

Örnekler veya kitap önerileri varsa cidden geliştirmek istiyorum kendimi bu konuda.
Cilve mi bilmiyorum ama mesela şirkette sevgilimin yanına gidip oturuyorum (ofiste kimse yoksa tabi). İş yoksa bilgisayarda birşeyler yapıyoruz (genelde oyun oynar) ve aniden ona bakıp gülümsüyorum tabi o da gülümsüyor sonra da "aşkını bi öp bakım" diyorum öpüyor mesela "bu kadar mı, hiçte yetmedi bana" diyorum hafif tebessüm ederek, tabi daha çok öpüyo :KK8:.
Ya da haftasonu tatil maksatlı bir yerlere gideriz.. Karnımız acıktığında üşenirim ve ona hazırlatırım :KK48: "aşkımm, sevgilin acıktı birşeyler hazırlasanda ellerinden yemek yesem" gibi şeyler söylerim. Kalkar hazırlar canım ya :KK36: tabi onları toplamakta bana kalır sonrasında :KK48: Gerçi ona sorsam belki cilveli değilsin der :KK16:
Kavga etmediğimiz zamanlar çok iyi anlaşıyormuşuz şimdi farkettim :-)

Cilvenin aslında kişilikle ilgisi vardır. Bi kaç sayfada okudum sevgiliyle çocukça konuşmak demişler fakat bu cilve değildir. Şımarıklık gibi algılanır. Cilve kadınsı olmakla alakalıdır. Kişiliğiniz kadınsılığa müsaitse zaten cilve kendiliğinden oluşur.
Dışarıdan çok katı gözüken bi çok kişi iç dünyasında bambaşka kişiliklerde olabiliyor.

Dışarıda bir ortamda otururken ayak uçlarınla onun ayak uçlarına dokunabilirsin ama yüzünde herhangi bir bunu bildiğini gösteren ifade olmayacak.
Ayak uçları kesmedi mi o zaman hafifçe bacağına sürtebilirsin, çok klasiktir ama hep sonuç verir.
Ya da hiç beklemediği anda popişkodan bir makas alabilirsin, ufacık bir tokat atabilirsin :KK22:
Geçerken yanlışlıkla ona sürtünerek geçebilirsin, sonraa temizlik yaparken frikik verebilirsin :cool:
Ay benimki evliler için oldu daha çok ama :cool:
Bunları yaptıktan sonra kurtuluşun olmaz ama söyleyim :-)

Back
X