• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilve sonradan öğrenilebilir mi?

kendimi gördüm yazdıklarında. ben de ilk seneler cebine, çantasına, arabasına notlar koyardım. yiyecek içecek arasına sıkıştırırdım. 6 aylık evliyke eşim iş dolayısıyla yurt dışına çıkmıştı nasıl ağladım o gece çok özledim diye..
şimdi nostaljik komik geliyor.
zamanla azaldı..
geriye bir tek sevgi ve evdeki huzurun verdiği güven kalıyor. yani evde huzur verebiliyorsa eşler birbirine bence her şey yolundadır. cilveye takılı kalmamak lazım.
Aynen oyle dogru soyluyosun zaten huzurunun olmadigi bi evde yapamazsinki bunlari.o huzur guven insana bi omur yetmezmi zaten?

kasma kendini bu kadar ben haytta sırnaşmayı gereksiz haraketleri şuh sexi olucam dıe şekılden şekile grmeyi sevmem eşinde sevmez. evlenince beraber yaşadıkça halinizden tavrınızdan anlarsınız birbirinizi.. tabi evlenirsen bu adamla . haaaa evlensen iyi olur biran önce yoksa 40 yaşında evlenip bu konuyu açarsan bu kadar cvp alamazsın.. :)
Burda ogrendiklerim 40 yasinda evlensem de ise yarar bence :)

Öyle zaten anne babalar fikrini tabiki söylesin ama engel olmamalı. Sen cilveyi boşverde evlilik hazırlığı yap:KK54:

O ayri ama hazirlik yaparkende birbirine olan yakinligi korumak gerekiyor diye cilveleseyim diyorum ;)

Hikmetli çıktım bacım :KK53:
Bende odunum ya keşke biraz kıvırtabilen cilveli birşey olsaydım :110: Düğünlerde cilveli cilveli dans eden kızlar sizlerden neyim eksik ben niye yontulmamışım :KK51:

Hemen bir Türkan şoray filmi izliyorsun. Cilveyle dans etmek oynamak öyle oluyor. Çok ciddiyim. :KK14: Kendisi başlı başına cilve zaten.

Al bak muskara şimdi aklıma geldi.:KK51: Türkan şoray gibi davran. sesi hareketleri falan. Cilve öyle oluyo:KK51:

Hikmetli çıktım bacım :KK53:

Hemen bir Türkan şoray filmi izliyorsun. Cilveyle dans etmek oynamak öyle oluyor. Çok ciddiyim. :KK14: Kendisi başlı başına cilve zaten.

Al bak muskara şimdi aklıma geldi.:KK51: Türkan şoray gibi davran. sesi hareketleri falan. Cilve öyle oluyo:KK51:

Tuttum bu Fikri. Bide kahkaha atan bi kadin sunucu var ya Saba tümer galiba onu da örnek alabilirim galiba. :)

atiyede cilveli bakislari kasi gozu bir turlu yerinde durmuyor kadinin.. cilve onda cok sempatik duruyor gercekten :KK56:

ayy dayanamadım benimde sesim aynen öyle :) hep taklidimi yapıyor oduncuk bu arada konu harika :)
Valla onun burcu akrepti:) çok romantik çok ince düşünen biriydi ama bende de var bence:oops: isterse sinirinden binbeş yüz karış olsun yüzü hemen yumuşardı :KK8: Pis pis sırıtıp iki kelam etmeme bakar:KK8:

Bi de sinirliyken anasına sarılan çocuk gibi yavaş yavaş gidip göğsüne başımı koyarak sarılırdım o da böyüük bi şevkatlenn karşılık verir idüü:KK8::KK75::KK22:

Aaah ahhh:KK14:

Sizi muneye söyliiceeeeğğğğm taaağam maa :KK47:

Dicem ki munee teyze muneee teyzeee ayıp şeeğle konuşola yaramızı deşiolaa:KK51: Susuverin gari :KK73:

Back
X