Cilvesiz

Cilve nedir tam olarak. Manitaya sokulup kıkırdamak falan mi
Bunları her insanoğlu yapmaz mı zaten sevdigine? Aradaki mesafe azalınca rahatladikca sen de yaparsin. Ne kadar süredir berabersiniz?

Hiç mi sevmiyosunuz bu adamları yahu. Başından da mı oksamiyosunuz :d kırım kırım kırılmak değildir bence cilve
Aramızda biraz mesafe var yeteri kadar görüşemiyoruz görüştüğümüz de normal bir sohbet ortamı oluşuyor ve bitiyor kendi başımı kaşıyacak zamanımız olmuyor ki onun başını okşayayım :KK48::KK48::KK48:

Ben eskiden cilveliydim şimdi soğuk duruyorum ama eşim her hareketi cilve olarak algılıyor :KK53:

Not:terazi lastik burcum :confused:

Eşimden önce bir sevgilim vardı tam bir odundu içimdem sevmek bile gelmiyordu ayrıldım zaten hiç cilveli değildim. Eşimle ne zaman tanıştık annem bile senin g. Tn başın ayrı oynamaya başladı demişti. :-) telefonda konuşurken bile bir kaynaşıktım sanki. Garip ama bence kişiye göre oluyor insan. Eşim hep der fazla oynaşıkmışım:-)

Yedi kocalı hürmüzü izleyin.
Başrolde nurgül yeşilçay oynuyor ya. Her izledigim de yeni bi espiri yeni bi cilve görüyorum :)
Deli kıza cilve yap demişler.... :KK49:

Eşimden önce bir sevgilim vardı tam bir odundu içimdem sevmek bile gelmiyordu ayrıldım zaten hiç cilveli değildim. Eşimle ne zaman tanıştık annem bile senin g. Tn başın ayrı oynamaya başladı demişti. :-) telefonda konuşurken bile bir kaynaşıktım sanki. Garip ama bence kişiye göre oluyor insan. Eşim hep der fazla oynaşıkmışım:-)
Annen harikaymış :dua:

Tanıdığım yaylar genelde cilvesiz görünür ama ozel hayatlarını bilemem tabii. Cilve insanin icinden gelir bence. Ben hem teraziyim, hem egeliyim :KK70: salata yaparken bile cilvelenirim :KK70: cilve deyince aklimiza cinsel çağrışım geliyor ama bence oyle değil. Cilvenin tanimina bircok sey sokulabilir
Ben de teraziyim ama eşim oğlak, beni bastırdığı yetmiyormuş gibi içimi kuruttu

Back
X