• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimri değil mi anlamadım

Evet bendede aynı izlenim oluştu nedense..
Net bir cevap gelmedi ama size yazılan cevaptan anladığım kadarıyla
1.5 ay önceden şimdide mayıs ayından itibaren barışma olmuş
toplasak aşağa yukarı 5-5.5 ay oluyor... çoookk az bana göre...

Birde konu sahibi arkadaşım bdv de yeni bir konu var ilk sayfalarda olması lazım
"Kocama blöf yapmaya başladım" dye başlık atılmışş.. nedense sonrasında o arkadaşın yaşadıklarını yaşayabilirsin gibi geldi.. bi bak istersen
Anladım. O zaman belki de sevgilisi tam olarak aşık olmadığı biri için ölçülü davranmaya çalışıyor. Kendince kendini kullandırmak istemiyor olabilir. Aslında kendince bir sürü nedeni olabilir ya da gerçekten cimri olabilir.

Birbirini tanımadıkları için yanlış anlaşılıyorlar.

Herşeyin hayırlısı, bu halini görmeniz de iyi olmuş. İnanın arada evlilik falan olmadan görmek daha iyi. Aklı başında bir insansınız, para herşey değil. Olmayınca da olmaz evet ama cimrilik en sevmediğim şeylerden. Ayağımı yorganıma göre uzatırım ama para değil mi, iki günlük dünyada hele hele varken kısılmasına karşıyım.
teşekkür ediyorum çok,evlilik çok farklı bir şey ,şu an gözümüze toz pembe gözüken olaylar sonrasında kabusumuz olabilir ve dediğiniz gibi para asla herşey değil ,bende çok zengin bir insna değilim,zengin bir ailem de yok ,yok u bilerek büyütüldüm ,ayağımı yorganına göre uzatırım ama cimrilik asla yapmam ,cömertlik çok öenmli birşey har vurup harman savurmak değil ama tabi ,sevdiğiniz birinin böyle yapması çok zor ,akşama konuşunca bu durumları tavrı ne olacak ne diyecek bilmiyorum

Anladım. O zaman belki de sevgilisi tam olarak aşık olmadığı biri için ölçülü davranmaya çalışıyor. Kendince kendini kullandırmak istemiyor olabilir. Aslında kendince bir sürü nedeni olabilir ya da gerçekten cimri olabilir.

Birbirini tanımadıkları için yanlış anlaşılıyorlar.
yanlış anlaşılmaya da sebebiyet vermek istemiyorum,ben açık açık anlatıcam düşüncelerimi onun söyledikleri ve sonraki tavrı önemli ama ,şu an içim olumsuz çok akşam konuşma belirleyici olacak,nedeni ne öğreneceğim

inanın boşu boşuna bitirmemek için çaba gösteriyorum ,ama şu son yazdıklarını beni benden aldı yine
canım benim seni anlıyorum bana kalırsa ona aç bu konuyu tabi direkt sorma bir şekilde aç konuyu arkadaşlarının yanında neden öyle yaptığını sor ama kırma vereceği cevaptan ne olduğunu anlarsın bilemezsin belki o zaman elinde pek para yoktu erkeklik gururundan söylemedi ona bunu sormadan gerçeği bilemezsin içindeki kuşkularda yavaş yavaş onu bitirir

canım benim seni anlıyorum bana kalırsa ona aç bu konuyu tabi direkt sorma bir şekilde aç konuyu arkadaşlarının yanında neden öyle yaptığını sor ama kırma vereceği cevaptan ne olduğunu anlarsın bilemezsin belki o zaman elinde pek para yoktu erkeklik gururundan söylemedi ona bunu sormadan gerçeği bilemezsin içindeki kuşkularda yavaş yavaş onu bitirir
evet çok doğru söylüyorsunuz ,işten çıkmasını bekliyorum akşama konuşacağız konuyu neler diyecek merak ediyorum,bdf de kocama blöf yapıyorum başlığını okudum daha da düşünür oldum

en iyisini yapıyorsun umarım seni tatmin eden bir cevap alırsın :KK66:
kızlar konuştum biraz önce anlattım düşündüklerimi dedi ki,maddi olarak sıkıntı varsa söyle dedim ben elimden geldiği kadar hesaplara ortak olmaya çalışıyorum vs herşeyi anlattım .dedi ki canım ben seni biliyorum herşeyi biliyorum ,ben sendne ok özür diliyorum ben kaba oluyorum bazen, senin kadar ince değilim ama inan ifade ettiğim gibi değil içimdekiler sevdiğim insanla bunların hesabına girmem ,ben sadece seninle daha fazla görüşmek istedim en kısa zamanda nasıl görüşürüz diye düşünüyorum dedi hatta iş yeri size biraz daha yakınlaşacakmşı bizim öyle söylendi bugün bende sana daha yakın olsun diye ordan ev tutarım diye düşündüm dedi yoksa bu oturudğum evden de gidip gelebilirim ama sana yakın olması için taşınıcam öyle bir durumda dedi,ben de dedim ki tamam ama külfet olmak ne demek dedim sen şimdi bana böyle diyorsan ilerde nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum dedim.çok üzüldüm dedi çok özür diliyorum senden dedi.tamam dedim.umarım cevabım seni tatmin etmiştir dedi bende cevaptan ziyade davranışlar önemli ,ben bu tür şeyleri önemsiyorum dedim.bilmiyorum kızlar şu anda bıraktım öyle gözlemdeyim

tam tahmin ettiğim gibi aranızda para konusunu mesele etmiyo tek suçu ince düşünen bi erkek olmaması :)

şimdi farkettimde öğretmenmişsiniz. valla öğretmen maaşı malu
kızlar konuştum biraz önce anlattım düşündüklerimi dedi ki,maddi olarak sıkıntı varsa söyle dedim ben elimden geldiği kadar hesaplara ortak olmaya çalışıyorum vs herşeyi anlattım .dedi ki canım ben seni biliyorum herşeyi biliyorum ,ben sendne ok özür diliyorum ben kaba oluyorum bazen, senin kadar ince değilim ama inan ifade ettiğim gibi değil içimdekiler sevdiğim insanla bunların hesabına girmem ,ben sadece seninle daha fazla görüşmek istedim en kısa zamanda nasıl görüşürüz diye düşünüyorum dedi hatta iş yeri size biraz daha yakınlaşacakmşı bizim öyle söylendi bugün bende sana daha yakın olsun diye ordan ev tutarım diye düşündüm dedi yoksa bu oturudğum evden de gidip gelebilirim ama sana yakın olması için taşınıcam öyle bir durumda dedi,ben de dedim ki tamam ama külfet olmak ne demek dedim sen şimdi bana böyle diyorsan ilerde nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum dedim.çok üzüldüm dedi çok özür diliyorum senden dedi.tamam dedim.umarım cevabım seni tatmin etmiştir dedi bende cevaptan ziyade davranışlar önemli ,ben bu tür şeyleri önemsiyorum dedim.bilmiyorum kızlar şu anda bıraktım öyle gözlemdeyim
ben hayatımda ilişkiler konusu dışında hep olumlu düşünürüm. o yüzden kusura bakmayın ama benim nacizane düşünceme göre şu anlattıklarınızda olumlu hiçbirşey yok. aksine bol laf salatası ve anı kurtarma var. bazen kaba oluyorum demiş ama arkadaşlarının yanı haricinde tutumu hep aynı. bence başkalarına gösteriş yapmaya calışan cimri biri. nadiren düşünceli olabiliyor. lütfen iyi gözlemleyin. çünkü bizim ülkemizde malum öğretmen eşler revaçta...

evet cimri değil ama fazla tutumlu bu kesin,biriktirip torunlarıma bakacağım kafasında değilim malesef:KK43: son söylediğinize katılıyorum ,tatilde öle değildi durdurdu beni ama normal de asla yapmaz ,arkadaşı var diye öyle davrandı sanırım,ikimiz kalıncada yine ben ödedim hesabı
gösteriş için yapıp yapmadığını zaman gösterecek ama dikatlı ol bu konuyu buraya açtığına göre hasas olduğun bir durum evlenince hesabı kimin odediğinin hiç bir önemi yok ama bekarken hasas durumlar Allah doğru yüzünü göstermeyi erkenden nasıp etsin sana çünkü bazen sadece dua gereklidir;)

Biraz havada kalmış konuşma sanki ..
Tam net ifade edememişsiniz karşılıklı olarak?
Sebebi neymiş yani bu davranışların, neden böyle davranıyormuş? Ben zaten sana yakın bir yere taşınıcam deyip üzerini kapatmış gibi sanki..

Arkadaşlar merhaba,
Sıkıntım şu:erkek arkadaşım mühendis ben ise öğretmenim ,ikimizinde kendimize göre geliri var ama bir araya geldiğimizde hesap ödemesi konusunda kafam karışıyor.rahat olamıyorum.Kesinlike erkek ödesin mantığında olan birisi değilim ancak bazı durumlarda da bana müdahale etmesini hayır olmaz demesini istiyorum .Kendisi 5 saatlik bir mesafeden beni görmek için geldi ,otel de kaldı,arabasıyla gezdik vs vs bende buna karşın yeri geldi yemek parasını ödedim ,kahveleri ısmarladım vs ama yine de neden blmiyorum hesap öderken isteksizmiş gibi geliyor.Gözüme çarpan durum şu oldu,onu ilk defa 2 tane arkadaşımla tanıştırdım,arkadaşlarımda çiftti bu arada .neyse çay içtik kalkarken biz kız arkadaşımla ,erkeklerin önüne geçmek için yeltenmedik ödemeye ama benimki de yeltenmedi hiç gitti arkadaşım ödedi hesabı ,o bizimle bekledi,orda bozuldum,arkadaşalrıma karşı mahcup olduğumu hissettim.sonra ordan kalktık başka yere gittik,kalkmamıza yakın artık yine ödemeye yeltenmez kaygısıyla tuvalete gitme bahanesiyle hesabı ödeyerek masaya döndüm.kalktık ee hesap falan dedi bende den ödedim dedim neden böle bişi yaptın bile demedi. normal onun için sanki.ama buna karşın şu da var ben lavobaya gttğimde ben yokken hesabı ödediği de oldu.ve yine buna karşın bi müzeye gittik on lira vericez giriş için bende 5 lira çıktı ,o ödüyordu yine de ona 5 lirayı verdim aldı o an,ödeme yaptıktan sonra al parayı dedi uzattı yok yaa olur mu kalsın dedim koydu cebine ,ben anlayamadım bana cimri değil mi kafam çok karıştı kızlar ,düşüncelerinizi merak ediyorum.ben mi abarttım acaba ?bu yüzden sanki soğumuş gibi hissediyorum kendimi ama abarttım mı acaba diyorum fikirlerinize iihtiyacım var

Cimri olsa yanınıza da gelmez yakınından birini bulurdu .
Cimrilik böyle hastalıklı bir duygu çünkü.

tam tahmin ettiğim gibi aranızda para konusunu mesele etmiyo tek suçu ince düşünen bi erkek olmaması :)
valla bilemiyorum ,şu an böyle bana kendini ispatlamak için deli divane olmuş durumda,ben senin bir yerine bir zarar gelsin içim acıyor,seni nasıl bırakırım öyle ,senin gibi biri çıkmış karşıma kaybedemem böyle,ben hiç bişi diyemiyorum zaman bıraktım,davranışların bunu gösterecek dedim

şimdi farkettimde öğretmenmişsiniz. valla öğretmen maaşı malu

ben hayatımda ilişkiler konusu dışında hep olumlu düşünürüm. o yüzden kusura bakmayın ama benim nacizane düşünceme göre şu anlattıklarınızda olumlu hiçbirşey yok. aksine bol laf salatası ve anı kurtarma var. bazen kaba oluyorum demiş ama arkadaşlarının yanı haricinde tutumu hep aynı. bence başkalarına gösteriş yapmaya calışan cimri biri. nadiren düşünceli olabiliyor. lütfen iyi gözlemleyin. çünkü bizim ülkemizde malum öğretmen eşler revaçta...
est kusura bakılacak bir durum yok ,tabi ki açık açık düşüncenizi yazacaksınız teşekkür ederim,sizin deiğiniz gibi düşünüyorum bende kafam karışıyor o yüzden,şu anda gözlem aşamasındayım,2 hafta sonra aynı şehirde olacağız yakında olunca daha iyi gözlemlerim,eğer bir defa daha sıkıntılı birşey görürsem açıkçası uzatmayı düşünmüyorum ,bu sefer kararım kesi olur bir kere daha böyle çelişkide kalırsam

gösteriş için yapıp yapmadığını zaman gösterecek ama dikatlı ol bu konuyu buraya açtığına göre hasas olduğun bir durum evlenince hesabı kimin odediğinin hiç bir önemi yok ama bekarken hasas durumlar Allah doğru yüzünü göstermeyi erkenden nasıp etsin sana çünkü bazen sadece dua gereklidir:KK66:
aslında bekarken yaşanan bazı durumlar evlilik için ipucu oluşturur,inanın dua ediyorum hep,Allahım sen ona da bana da hayırlısını nasip et ,birbirmiz için hayırlı değilsek olmasın hiç

Biraz havada kalmış konuşma sanki ..
Tam net ifade edememişsiniz karşılıklı olarak?
Sebebi neymiş yani bu davranışların, neden böyle davranıyormuş? Ben zaten sana yakın bir yere taşınıcam deyip üzerini kapatmış gibi sanki..
evet konu biraz havada kaldı ,bende tam tatmin olmadın açıklamalarından ,ama bakalım aynı şehirde olduğumuzda daha iyi anlarım,2 hafta kaldı zaten aynı şehirde olmamıza,eğer çelişkide kalacağım bir konu daha olursa bitireceğim hiç düşünmeden kararım kesin olacak

mesajlarını anca okudum.. ilk yazdığına çok sevinmiştim, genel itibariyle güzel geçmiş çünkü. ama şu eve bırakma olayı ne bileyim, sinek küçük mide bulandırır.. gerçi sonra konuşmuş, kendi de duruma açıklık getirmeye çalışmış ama bilmiyorum. sen bu insanı çok iyi tanımıyorsun. tek yapman gereken daha çok zaman geçirmek, daha farklı ortamlarda bulunmak. annesiyle ilgili detayı da atlamamak lazım. bazı erkekler eşlerine para yok para yok derken kendi ailelerine karşı son derece cömert olabiliyor. bu konuda çok yazı okuduk forumda. iyi gözlemle. evlilik için de hiç acele etme.

mesajlarını anca okudum.. ilk yazdığına çok sevinmiştim, genel itibariyle güzel geçmiş çünkü. ama şu eve bırakma olayı ne bileyim, sinek küçük mide bulandırır.. gerçi sonra konuşmuş, kendi de duruma açıklık getirmeye çalışmış ama bilmiyorum. sen bu insanı çok iyi tanımıyorsun. tek yapman gereken daha çok zaman geçirmek, daha farklı ortamlarda bulunmak. annesiyle ilgili detayı da atlamamak lazım. bazı erkekler eşlerine para yok para yok derken kendi ailelerine karşı son derece cömert olabiliyor. bu konuda çok yazı okuduk forumda. iyi gözlemle. evlilik için de hiç acele etme.
şu anda o kadar üstüme duşuyor ki anlatamam,ben de bir şey demıyorum ,az kaldı aynı şehirlerde olacağız yine ,zamana bıraktım biraz daha zaman geçirmek ,gözlemlemek istiyorum ,asla acele etmeyeceğim canım,kafamda soru işareti oluşturan tek bir durumla daha karşılaşırsam bitireceğim

bir kez daha anladım,bizim kızlarımız işine geldiğince gelenekçi,işine geldiğince de görenekci,yani hangisi kendi yararınaysa onu istiyor:KK14:
ne olmuş arada hesap ödüyorsanız,sonuçta ev kızı değil çalışansınız:KK51:
bir kez daha anladım,bizim kızlarımız işine geldiğince geleneçi,işine geldiğince de görenekci,yani hangisi kendi yararınaysa onu istiyor:KK14:
ne olmuş arada hesap ödüyorsanız,sonuçta ev kızı değil çalışansınız:KK51:
Aklı başında hiçbirkadın erkek sürekli hesap ödesin istemez...........lakin işine geldiğinde gelenekçi işine geldiğinde modern kafalı erkek grubuevlendiğinde ayağına hizmet bekliyor......üç kuruş için ilişkiyi yıpratmaya deymez lakin insan biraz değer gòrmek istiyor

Back
X