• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimri değil mi anlamadım

Aklı başında hiçbirkadın erkek sürekli hesap ödesin istemez...........lakin işine geldiğinde gelenekçi işine geldiğinde modern kafalı erkek grubuevlendiğinde ayağına hizmet bekliyor......üç kuruş için ilişkiyi yıpratmaya deymez lakin insan biraz değer gòrmek istiyor
ilşkiyi yıpratmak değil istediğim bilmiyorum artık bunaldım,bugün şakayla karışık ben çalışmayayım yaa ev hanımı olayım ne güzel dedim güldüm,tembel dedi güldü,olsunn ne güzel dedim sabah programları izlerim vs dedim ,para kim verecek o zaman dedi eşimm dedim güldüm,şaka yaptımm dedi,anlamıyorum böle bir şaka yapmak yerine ,ben sana bakarım çalışma diyemiyor,zaten çalışıcam gerçeklik payı yok ki,ben de şaka yaptım zaten dedim,abartıyor muyum bilmiyorum:(

ilşkiyi yıpratmak değil istediğim bilmiyorum artık bunaldım,bugün şakayla karışık ben çalışmayayım yaa ev hanımı olayım ne güzel dedim güldüm,tembel dedi güldü,olsunn ne güzel dedim sabah programları izlerim vs dedim ,para kim verecek o zaman dedi eşimm dedim güldüm,şaka yaptımm dedi,anlamıyorum böle bir şaka yapmak yerine ,ben sana bakarım çalışma diyemiyor,zaten çalışıcam gerçeklik payı yok ki,ben de şaka yaptım zaten dedim,abartıyor muyum bilmiyorum:KK43:
Neden çalışmak istemiyorsun ki,imkanın varsa çalışır destek olursun,durup dururken böyle söylemen garibine gidiyordur bence..

Neden çalışmak istemiyorsun ki,imkanın varsa çalışır destek olursun,durup dururken böyle söylemen garibine gidiyordur bence..
tabi ki çalışacağım ,çalışmamak gibi bir durum söz konusu değil,konuşma öyle gelişti ,okular açılacak az kaldı ya ondan bahsediyorduk ,koca tatil açbuk geçti vs bende aslında iyi böyle ya dedim ve arkasından o konuşmayı yaptım gülerek şaka yollu,yüz ifade mi de gördü görüntülü konuşuyorduk ,o da öyle bir şaka yapacağına ben sana bakarım desin bir kere de böle davransa dişimi kırıcam,gayet ciddiymiş gibi cevap verdi ,para kim verecek:)

tabi ki çalışacağım ,çalışmamak gibi bir durum söz konusu değil,konuşma öyle gelişti ,okular açılacak az kaldı ya ondan bahsediyorduk ,koca tatil açbuk geçti vs bende aslında iyi böyle ya dedim ve arkasından o konuşmayı yaptım gülerek şaka yollu,yüz ifade mi de gördü görüntülü konuşuyorduk ,o da öyle bir şaka yapacağına ben sana bakarım desin bir kere de böle davransa dişimi kırıcam,gayet ciddiymiş gibi cevap verdi ,para kim verecek:)
Bence sen cimriliğine çok takmışsın her lafı batıyor,konunu önceden okumuştum pek abartı davranışları yok.:KK50:

Back
X