• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimri değil mi anlamadım

bence davranışları çok itici ve kesinlikle sahiplenici değil, küçük sinyaller gibi gözükse bile iş ciddiye binse eşyaydı şuydu buydu felaket senaryoları çıkabilir bence uzak durmalısın

iyi gözlem yap. unutma, bugün gördüklerin yarının habercisidir.
evet ,sırf birşeyleri görebilmek adına ,emin olabilmek umuduyla gdiyorum,bir sorun varsa da uzatmamak adına,yaşadıklarımı sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum.yarın da mutlu olmak istiyorum anlık mutluluklar istemiyorum hayatımda ,çok haklısnız o sebeple doğru değerlendirmeler yapmam lazım,çok sağolun

bence davranışları çok itici ve kesinlikle sahiplenici değil, küçük sinyaller gibi gözükse bile iş ciddiye binse eşyaydı şuydu buydu felaket senaryoları çıkabilir bence uzak durmalısın
sahiplenilmiş duygusunu asla yaşamıyorum zaten,elimi de tutmuyor ,elini omuzuma atarak yürüyor,sebebini sorduğumda verdiği cevap insanlar onu gösteriş olsun diye yapıyor,ben de dedim ki sanane insanlardan ,önemli olan senin ne hissettiğin ama yok aynı,dediğiniz gibi davranışlar itici küçük sinyaller olabilir bunlar malesef,seviyorum da çok ama sevgi gözümü karartmamalı çocuk değilim körü körüne gideyim,ama çok zorlanıyorum inanın

evet ,sırf birşeyleri görebilmek adına ,emin olabilmek umuduyla gdiyorum,bir sorun varsa da uzatmamak adına,yaşadıklarımı sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum.yarın da mutlu olmak istiyorum anlık mutluluklar istemiyorum hayatımda ,çok haklısnız o sebeple doğru değerlendirmeler yapmam lazım,çok sağolun

bir de orası tatil yöresi sanırım, akşam sahilde dolaşmaya çıkarsanız böyle incik boncuk satılan tezgahlar falan oluyor. şöyle bi bakmak istediğini söyle. bi tane de beğen. bakalım alacak mı?

bir de orası tatil yöresi sanırım, akşam sahilde dolaşmaya çıkarsanız böyle incik boncuk satılan tezgahlar falan oluyor. şöyle bi bakmak istediğini söyle. bi tane de beğen. bakalım alacak mı?
aaaa evet süper bir fikir ,çeşmede olacağız,dediğiniz gibi yapacağım bakalım ne yapacak,allahım lütfen hayırlısı olsun çok endişeliyim

aaaa evet süper bir fikir ,çeşmede olacağız,dediğiniz gibi yapacağım bakalım ne yapacak,allahım lütfen hayırlısı olsun çok endişeliyim

çeşme mi:rolleyes:

ve de kumru yemek istediğini söyle ve üstüne de sakızlı dondurma :D bakalım görücez..

Bir insanin sevgilisinin, esinin elini tutmasi neyin gosterisi olabilir ya? Bana cok garip geldi elini tutmamasi

evet bu elini tutmama mevzusu, onu atlamışım. insanın sevdiğinin elini tutması kadar doğal ne olabilir.. bu tatilde gezerken elini tut bakalım. ne yapacak?

konu sahibi yazdıklarına çok şaşırdım. kendi yazdıklarının farkında degil misin acaba anlamadım o_O

5 tl lafını yapan sen, 10 tl lafını yapan sen, hesap gelmiş onun lafını yapan sen, telefon bilmem neyinin fiyatının lafını yapan sen.... bütün parayla ilgili laflar senin agzından çıkmış ama cimri olarak adamı göstermişsin.

hem adam kalkmış yanına gelmiş, yol parası otel parası vermiş, 1000-1500 harcamıştır bunlar için ama sen üçün beşin hesabını yapıyorsun hala, ya da daha hala jest falan bekliyorsun. yanıma gel parayı kafana takma da demiş... daha ne yapacaktı, yalvaracak mıydı? kusura bakma da sen epey bencilmişsin. sözde bir de para kazanıyorsun yani... adam senin orada misafirin oldugu için asıl senin onu gezdirmen gerekir, bunu da ona hissettirmen gerekir. ama bunun yerine sürekli fesatlık peşindesin, adamı sürekli aklın sıra deniyorsun 'bakalım nabacak' diye. komik komik şeyler yani...

ben adamda cimrilik göremedim açıkçası. seni ise epey bencil ve içten pazarlıklı buldum.

hem cimri olsa bile artık erkeklerin cimri olması bile bana makul geliyor açıkçası. arz - talep meselesi bunlar.

konu sahibi yazdıklarına çok şaşırdım. kendi yazdıklarının farkında degil misin acaba anlamadım o_O

5 tl lafını yapan sen, 10 tl lafını yapan sen, hesap gelmiş onun lafını yapan sen, telefon bilmem neyinin fiyatının lafını yapan sen.... bütün parayla ilgili laflar senin agzından çıkmış ama cimri olarak adamı göstermişsin.

hem adam kalkmış yanına gelmiş, yol parası otel parası vermiş, 1000-1500 harcamıştır bunlar için ama sen üçün beşin hesabını yapıyorsun hala, ya da daha hala jest falan bekliyorsun. yanıma gel parayı kafana takma da demiş... daha ne yapacaktı, yalvaracak mıydı? kusura bakma da sen epey bencilmişsin. sözde bir de para kazanıyorsun yani... adam senin orada misafirin oldugu için asıl senin onu gezdirmen gerekir, bunu da ona hissettirmen gerekir. ama bunun yerine sürekli fesatlık peşindesin, adamı sürekli aklın sıra deniyorsun 'bakalım nabacak' diye. komik komik şeyler yani...

ben adamda cimrilik göremedim açıkçası. seni ise epey bencil ve içten pazarlıklı buldum.

hem cimri olsa bile artık erkeklerin cimri olması bile bana makul geliyor açıkçası. arz - talep meselesi bunlar.
sizde kendi bakış açınıza göre haklı olabilirsiniz,bende erkek arkadaşımda bu şekilde düşünecek benim hakkımda düye onunla konuşamıyorum zaten ,ancak benim derdim bu değil para değil ,bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama erkeğin bir güç olduğunu hissetmek bu parayla hissedilecek birşey elbet değil ama yeri geldiği zaman olabiliyor ,anlatılması güç birşey ,teşekkür ediyorum yorumunuz için

Arkadaşlar merhaba,
Sıkıntım şu:erkek arkadaşım mühendis ben ise öğretmenim ,ikimizinde kendimize göre geliri var ama bir araya geldiğimizde hesap ödemesi konusunda kafam karışıyor.rahat olamıyorum.Kesinlike erkek ödesin mantığında olan birisi değilim ancak bazı durumlarda da bana müdahale etmesini hayır olmaz demesini istiyorum .Kendisi 5 saatlik bir mesafeden beni görmek için geldi ,otel de kaldı,arabasıyla gezdik vs vs bende buna karşın yeri geldi yemek parasını ödedim ,kahveleri ısmarladım vs ama yine de neden blmiyorum hesap öderken isteksizmiş gibi geliyor.Gözüme çarpan durum şu oldu,onu ilk defa 2 tane arkadaşımla tanıştırdım,arkadaşlarımda çiftti bu arada .neyse çay içtik kalkarken biz kız arkadaşımla ,erkeklerin önüne geçmek için yeltenmedik ödemeye ama benimki de yeltenmedi hiç gitti arkadaşım ödedi hesabı ,o bizimle bekledi,orda bozuldum,arkadaşalrıma karşı mahcup olduğumu hissettim.sonra ordan kalktık başka yere gittik,kalkmamıza yakın artık yine ödemeye yeltenmez kaygısıyla tuvalete gitme bahanesiyle hesabı ödeyerek masaya döndüm.kalktık ee hesap falan dedi bende den ödedim dedim neden böle bişi yaptın bile demedi. normal onun için sanki.ama buna karşın şu da var ben lavobaya gttğimde ben yokken hesabı ödediği de oldu.ve yine buna karşın bi müzeye gittik on lira vericez giriş için bende 5 lira çıktı ,o ödüyordu yine de ona 5 lirayı verdim aldı o an,ödeme yaptıktan sonra al parayı dedi uzattı yok yaa olur mu kalsın dedim koydu cebine ,ben anlayamadım bana cimri değil mi kafam çok karıştı kızlar ,düşüncelerinizi merak ediyorum.ben mi abarttım acaba ?bu yüzden sanki soğumuş gibi hissediyorum kendimi ama abarttım mı acaba diyorum fikirlerinize iihtiyacım var

size cimri değil başkalarına cimri bence :)

:))) beni benimsemiş yani :)
valla bence öyle. yani normal ki bu tavırları, misafirim ben demiştir, hatta dememiştir bile. 10 liranın lafını etcek değildir.
nasıl desem, adam şuan bu yazılanlardan haberdar olsa ne hissederdi merak ettim bi an :)) abartmamış mıyız sanki biraz, müzenin önünde el alışkanlığından almış olabilir. bi kere cimri adam skype tan beleş görüşmek varkene neden tee otobüs uçak bileti masrafı yapsın :))) takmayın bile, sevin sevgilinizi böyle şeyler de düşünmeyin.. amaan diyin geçin :)

Back
X