• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Gaz vermek gibi olmasın ama verdiği şeyin değersizliğinin öyle farkında ki "çocuğa ver" diyor. Düşündükçe ben deliriyorum. Bu adam kendini dünyanın en uyanığı sanıyor galiba
Yok yok ne gazı o kadar mevzu var eşyayı fln hiç takmıyorum da bu lafı nasıl cevapsiz biraktım diye yiyorum kendimi ama sonra düşününce söylesem nolacak anlayacak ya da utanmayack ki boşuna nefes israfı 😏 kendini akıllı sanmaya devam etsn çakal

Hiç tavsiye etmiyorum. Gerçekten hayattaki en büyük şansım dünyanın en cömert adamıyla evlenmiş olmam. Sayesinde kalp krizi geçirme korkusu yaşamadan dışarda gezip tozup üstüme başıma bişeyler alabiliyorum. Verici olmak, eli açık olmak çok çok güzel tadını çıkarın =)
Sizinki denge olmus.. benim esimde ayni.. asiri eli acik.. yeter ki harca de.. ama isin kötü tarafi bende oyleyim.. elimizde avcumuzda bisey kalmiyor.. bir sürü borc yaptık keyfi şeyler hep..
Gercekten biraz cimri olmak istiyorum.. nelere dikkat edersiniz mesela.. gercekten soruyorum nasil cimri olunur1😁

Sizinki denge olmus.. benim esimde ayni.. asiri eli acik.. yeter ki harca de.. ama isin kötü tarafi bende oyleyim.. elimizde avcumuzda bisey kalmiyor.. bir sürü borc yaptık keyfi şeyler hep..
Gercekten biraz cimri olmak istiyorum.. nelere dikkat edersiniz mesela.. gercekten soruyorum nasil cimri olunur1😁
Olmayın arkadaşım özenmeyin böyle şeylere lütfen ama😄😄
Ya ben gereksizse almama ve tüketmeme taraftariyim. Eşime kalsa her gün dışardan yemek söyler, eh ben de çok hamarat değilim ama evde yemeye alıştırdım. Eşim her gün çıkmak ister ben haftada 1-2 çıkma taraftariyim. Ayda en fazla 2 defa dışarda içeriz fazlasına gerek yok. Evde bir şey varsa bitmeden almam stokculuk yapmam. Listesiz markete gitmem. Havalar ısındı petekleri kapadim üşüyorum diyip duruyor yün patik giy diyorum. Atletle dolaşmasına da gerek yok. Giyimde ayakkabıda en kalitelisini alırız ama uzun yıllar giyeriz. Ucuz ucuz 10 tane almaktan daha karli. Bi monta 2 bin lira veririm ama en az 15 sene giyerim o derece. Ayağımda 10 senelik botlar var ve piril pirillar. Malımı temiz kullanırım. Beyaz eşyam bekar evimden kalma ama is görüyor eşime kalsa daha iyi modeller alalim diyor karşı çıkıyorum. Tatilde falan lüks aramam atarım çadırımı istediğim yere.. neyse ki eşim tatil konusunda benim gibi. Maaş yattigi gibi altin alir atarim kenara. Eşim para yonetimi konusunda zayif o yüzden o direkt bana verir para yönetimi bende. Tum faturalari harcamalari ben yönetirim. Eşim bazen köyünde okuyan başarılı öğrencilere destek olmak ister,o konuda o beni yönlendirir sag olsun var olsun. Ay daha yazmayayim soğuyorum kendimden🤣

Spotçular hala var mı ? Ben ofisime mobilya bakıyordum spotçu bulamadım. O eski spot mantığı kalkmış spotçular kapatmış diye öğrendim. Spotçu hala varsa bildiğiniz bana yazan olur mu ?

Cimri ve kıskanç adamlardan uzak durum bi zahmet
Burada insani ölçülerden bahsediyorum
Aşırılar yorucu ve yıpratıcıdır

Back
X