• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Kanser olmak istiyorsan evlen.

Cimri insanla yan yana asla duramam. Sosyal tesislerde en pahalı şeyi yeseydin bari de bi otursaydı içine.
Bende ikinci el eşya kesinlikle sevmiyorum. Huylanır oturamam bile. Evlenseydiniz bol kklı günler bekliyordu :D
Bir de cidden düğün yapılacaksa bence klas olmalı. Yemekli ve şık. Diğerini ben asla yapmam.
Tarihi geçmiş Kuruyemişli ve kolalı olan şey çok kötü ya :D bak düğün diyemedim şeyy dedim jxjdj
Zaten kimse artık altın falan da takmıyor. Yapın nikahı geçin. Onun yerine güzel bir balayı yapılmalı bence :D

38 yaşında memur adam. En az 13 yıllık iş geçmişi vardır. Parayı napmış ya onu merak ettim. Ev araba rahat alınırdı yani. Daha neler alınırdı bu kadar kısmaya. 🤣
Diğer yazılanları pek okuyamadım,yetişemedim ama aynen.oyle 38 yaşında 13 yıldır çalışıyorsa ve herhangi bir mülk mülk edinemediyse bunun acısını sizden çıkaramaz.
Ne yapmış bu zamana kadar bu cimrilikle. (Gizliyordur belki de varını yoğunu)
Eli açık olsun istenmez ama cimri de olmasin yani . Yeni gelin olacaksın, eşyaların 2. Elden olmasın bi zahmet. Leylayaman16 Leylayaman16

Ya gereksiz tarafa yükseliyorsunuz bence. Suçlu adam değil ki kadın. Çalışan para kazanan bir kadın neden maaşını eşinin eline sayacak kadar aciz işe yaramaz konuma sokar ki kendini?? Eeee öyle kadına böyle adam müstahak. Yani adam evlendiğin günün sabahı cüzdanına dadanmıyor sonuçta önceden sinyal veriyor kabul ettikten sonra ahlanmak manasız
Tamam aşşırı haklısın da, ben en çok kadının parası kadının gayreti hizmeti olmadan kendi poposunu doğrultamayacak kekoların ve onların tuhaf ailelerinin nerden geldiği belirsiz özgüvenine hayran kalıyorum, tam olarak da oraya parmak bastım çiçeğim. 🌸

Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Pişman olma hayatın kurtulmuş cimri insan zor...

şimdi yeni yetme erkeğin derdi düğün ,nişan gelinlik alamadan bir kadına sahip olmak en uygunu metres hayat yaşamak çünkü bunda bedel ödemeden kadından ayrılıyor ama kadın yaşlandığında hemen daha genç olana gidiyor kadını kullanmak bedel ödemeden şimdiki çirkin moda bu ama bedeli kadın ödüyor evinde çamaşırı yıkanıyor yemeği pişiyor evi temizleniyor üstelik bu hizmet için de para ödemiyor , çakala bak bu oyuna gelmeyin kadınlar:KK12:

Çok doğru yapmışsınız maalesef kuzenim öyle ve tanıştığı kız benn onu düzeltirim diye yola girdi evlendi bakalım göreceğiz ne olacak yazık etti kendine ama işte

Diğer yazılanları pek okuyamadım,yetişemedim ama aynen.oyle 38 yaşında 13 yıldır çalışıyorsa ve herhangi bir mülk mülk edinemediyse bunun acısını sizden çıkaramaz.
Ne yapmış bu zamana kadar bu cimrilikle. (Gizliyordur belki de varını yoğunu)
Eli açık olsun istenmez ama cimri de olmasin yani . Yeni gelin olacaksın, eşyaların 2. Elden olmasın bi zahmet. Leylayaman16 Leylayaman16
Istbulda iyi bi yerde guzel bi evi var galiba hepsini oraya yatirmiş ya da dedigin gibi sakliyorda olabilir . Ona göre eşya müsriflik kız girer mi toplara 😊

Cimri insanla yan yana asla duramam. Sosyal tesislerde en pahalı şeyi yeseydin bari de bi otursaydı içine.
Bende ikinci el eşya kesinlikle sevmiyorum. Huylanır oturamam bile. Evlenseydiniz bol kklı günler bekliyordu :KK70:
Bir de cidden düğün yapılacaksa bence klas olmalı. Yemekli ve şık. Diğerini ben asla yapmam.
Tarihi geçmiş Kuruyemişli ve kolalı olan şey çok kötü ya :KK70: bak düğün diyemedim şeyy dedim jxjdj
Zaten kimse artık altın falan da takmıyor. Yapın nikahı geçin. Onun yerine güzel bir balayı yapılmalı bence :KK70:
Balayı mı ne gerek var evde yatak var yeter 😂 bu yazdiklarimizi okusa derki bunlar kafayı yemiş ne kadar müsrifler 😂

Bu listede beyaz eşya halı perde yok hanımefendi onların fiyatlarından haberiniz var mı? Ne kadar kolay mutfak eşyası ve çeyiz demek. Ev dediğiniz iki koltuk bir yatak odası zaten değil mi
Okurken aklımdan geçeni yazmışsınız..ben 7 göbek izmir’liyim..biz de kız evlendirmek oğlana göre daha masraflıdır..tüm evin tekstili,halısı,yatak odasının mobilyası,halısı,perdesi..evde kullanılacak tüm ıvır zıvır ki bunlar asla bitmez ve dünya para tutar.,tüm mutfak gereçleri,küçük ev aletleri,çamaşır,bulaşık makinesi,eskiden fırın alınırdı neyse ki şimdi ankastre var ondan kurtulduk,süpürgesi,ütüsü hepsi kız yapar..tekstilin içinde yatak odası ayrı,banyosu ayrı,mutfağı ayrı olur,sadece 1 takım da alamazsın çoğu yedeklidir..ben çalışmaya başladığım an borca girdim senelerce maaşımla hem çeyiz yaptım,hem beyaz eşya borcu ödedim..bir de nişan ve kına kıza aittir,burda damada yapılan alışverişler ,damadın takısı da var…evlenirken eşim sadece koltuk takımı,tv ğnitesi ve tv getirdi,diğer herşeye de öderken ortak oldum..buzdolabı yoktu mesela kardeşim hediye olarak aldı..ev düzmek kolay değil,bi günde olmuyor,evlenmek istiyosan kenara koycaksın.onu yapmam bunu almam diyosan hiç yola girmeyeceksin.

Back
X