Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Ay kızlarrr bide bittikten 10 gun sonra aradı diyorki sensiz yapamiyorum hayatimi bitirme noktasina kadar geldim fln filan. Ya dedim daha neler 2 ayda sen maddi konuları aşıp nasıl bişeyler hissedebildin abartiya bak tam kolpa ya 😂
Hayatını nasıl bitirecekmiş?

Amaaan boş versenize. İki tane kahve ısmarladı diye, kıza para yedirdim diye içten içe kuduruyor çoğu bu Türk erkeklerinin. 100 lira hesap ödese gözleri pörtlüyor adamların. Değmez bence.
Bak şimdi aklıma şu geldi. Öğretmen arkadşımla görüşmeye hemşerisi polis, görev yerinden izin alıp bizim bulunduğumuz yere geldi. Kız kabul etmeyince izin boşa gitti diye kızmış😂 a dümbelek maaşlı diplomalı kadın bu kafanla seni niye alsın ki… bari az kibar, üzülmüş görün. belki pişman olur kız da bir umut doğar hani… izinde bile cimrilik yapıyor bazı kütükler. Parada cimriyi görmüştüm de iznine kıyamayanı ilk defa görmüş oldum.

neyy perdeler 20 bin mii?altı üstü camları kapatmaya yarayan bir işlevi var.
Konu sahibi abarttığını söyledi zaten ama biz geçen çok beğendiğimiz bir perdenin fiyatını sorduk sadece salon 10bin çıktı. Çıkışa koştuk resmen. Perde var perde var 🤣

Bak şimdi aklıma şu geldi. Öğretmen arkadşımla görüşmeye hemşerisi polis, görev yerinden izin alıp bizim bulunduğumuz yere geldi. Kız kabul etmeyince izin boşa gitti diye kızmış😂 a dümbelek maaşlı diplomalı kadın bu kafanla seni niye alsın ki… bari az kibar, üzülmüş görün de belki pişman olur kız da bir umut doğar hani… izinde bile cimrilik yapıyor bazı kütükler
:) Biz öğretmenleri niye görücü usulüdür, arkadaş tanıştırmasıdır vs. sıkıştırıyorlar sanıyorsunuz? Olabildiğince az maliyetle evlenip çift maaşa geçip, maaşların ikisinin de çalıştırma haklarını üstlerine alabilmek için.
Peki Rosa bunu yer mi? Hayır! Linç yiyebilirim ama yazacağım. Evlendiğimde şu anki konforumu sağlayamazsam boşanırım. Şimdiki giydiğimden, sürdüğümden, yediğimden geri kalmak istemem. Buna maydanoz olamaz. Hele hele kendi maaşıyla ailesini besleyip benimkiyle de evi geçindirmeyi hayal falan ederse... Böyle bir tiple bilmeden evlenirsem diye ödüm kopuyor. :olamaz:

Son düzenleme:
:) Biz öğretmenleri niye görücü usulüdür, arkadaş tanıştırmasıdır vs. sıkıştırıyorlar sanıyorsunuz? Olabildiğince az maliyetle evlenip çift maaşa geçip, maaşların ikisinin de çalıştırma haklarını üstlerine alabilmek için.
Peki Rosa bunu yer mi? Hayır! Linç yiyebilirim ama yazacağım. Evlendiğimde şu anki konforumu sağlayamazsam boşanırım. Şimdiki giydiğimden, sürdüğümden, yediğimden geri kalmak istemem. Buna maydanoz olamaz. Hele hele kendi maaşıyla ailesini besleyip benimkiyle de evi geçindirmeye hayal falan ederse... Böyle bir tiple bilmeden evlenirsem diye ödüm kopuyor. :olamaz:
Bence haklısın.

Back
X