- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
He he aynen kizzzAnladığım kadarıyla tabiki buluşmaya lokma kuyruğuna götürmemiş ama ordan geçerken yihhoo tatlıyı da bedavaya getirdik iki de çay aldık mı tamamdır bu iş moduna geçmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He he aynen kizzzAnladığım kadarıyla tabiki buluşmaya lokma kuyruğuna götürmemiş ama ordan geçerken yihhoo tatlıyı da bedavaya getirdik iki de çay aldık mı tamamdır bu iş moduna geçmiş![]()
Adamda zaten cimrilik var,bunda hemfikiriz.Eğer sevgilinle evleniyorsan ve gelir gider dengeniz eşit seviyede ise dediklernin bir kısmı kabul edilebilir ama bu kadın gidip görücü usulü tanışmış, mantık evliliği aşk yok sevgi yok. Eee aşk yok, sevgi yok, düğün yok, eşyalar yok. Bu tarz evlilikler standarttır gelişi geleceği gideceği bellidir. Ha ben düğün yapmam eşyalar 2.el olsun diyen sevgilimle de evlenmezdim o ayrı. Dediklerime saygı duymayan, fikrimi sormayan bir insan benim eşim olamaz kimsenin de olmamalı bence bu adamlar çoğalmamalı. Zaten adam anlayışlıysa kadın da isteklerini adama göre makul seviyelerde tutar ya da sırtlanır beraber hallederler. İyi günde kötü günde diye çıkıyoruz zaten yola
Çok isabetli bir karar vermişsin ayrılmakla, yalvarsa da geri adım atma. Bu adamla olmaz, hayata bakışınız çok farklı çünkü.He he aynen kizzzya bidee kendisi gayet marka giyiyor bana ne dedi biliyon mu ben hep çakma giyiyorum marka takintin yoktur inş ama ben anlarim azcık herseyi orjinal ödü kopuyor bana da ilerde alacak diye ayy bak bunu şimdi hatirladim kafa yine duman duman
![]()
Ay ne diycem ilk gelmeden once goruntulu konusmak istedi israrla tmm dedim bende normal sonra samimi olunca dediki gelmeden once goruntulu konusmak istedim boşuna o zahmete girmeyeyim cirkin fln cikarsan diye galiba yol parasini hesapladiAdam hayır lokması kuyruğuna girmiş bedava lokma yiyecek diye, kesin facebooklarda mevlüt bulma gruplarına da üyedir yemeği de bedavaya getirmek için. Oralara bir bakın belki şöyle yorumlar yapmıştır. Bedavacı, mezarcı herif ya sinirlerim bozulduEki Görüntüle 3010201
Yanlış anlamayın bende ailemin en refah yasadigi yıllara doğmuşum.Esimin kazancı baba evi ile karsilastirinca bende çok zorlandım.Ama artık bir şekilde yaşıyoruz.Ben pek tutumlu olamadım ama bazen keşke biraz idareli olsaydim derim
Yalnız öğrenciyken ben buna benzer bir gruptaydımAdam hayır lokması kuyruğuna girmiş bedava lokma yiyecek diye, kesin facebooklarda mevlüt bulma gruplarına da üyedir yemeği de bedavaya getirmek için. Oralara bir bakın belki şöyle yorumlar yapmıştır. Bedavacı, mezarcı herif ya sinirlerim bozulduEki Görüntüle 3010201
Valla aynen girmedim bende saygi yok dediginiz gibi bende sizdenimBenim babamın da durumu iyiydi. Babam obsesif bir adam para konusunda. Derin ve yaralayıcı bir mevzu.
Benim para ile ilişkim bu nedenle sıkıntılı, ama kendimi anlıyor ve değiştirmeye çabalıyorum.
Tutumlu da değilim bu arada. Hiç değiliz hatta, kenarda köşede paramız yok. Evimiz arabamız falan da yok. Dediğim gibi eşim çok eli açıktır ve eğlenmeye gezmeye içmeye çok düşkün, ben de ona uyum sağlıyorum. Konu sahibi de çok aşıksa ve aralarında güzel bir uyum varsa onu değiştirebilir ama görücü usulü tanışmışlar ve adamın hiçbir çabası olmayacağı çok belli. Fikrini bile sormuyor kadının, tek başına karar veriyor. Hiç girmemeli bu topa.
Gelmiş geçmiş olsun. Spot eşya var spot eşya var. Büyük firmaların sıfır spot satan mağazaları var. Ufacık çiziği olan beyaz eşya ya da altından hatalı ip geçmiş halılar gibi bunlar belki alınabilir ama sosyal tesiste yemek, hacı incisi kolye, düğün yok... Parçalar birleşince arkaya bakmadan kaçmalıkmış.Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Kiz bizde neler yaptik oğrenciyken de yani ayy 38 yaşında maaşli adamYalnız öğrenciyken ben buna benzer bir gruptaydım
Ramazanda da mahallelerde dağıtılan iftarlara gidiyoduk.
Ama öğrenciydik yani,açtık napalım![]()
Yani ise alir gibi 2 aylik bir deneme sureci mi gozettin.Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Doğru yapmışsın canım. Kafasına göre duğun falan yok dediği anda bitirmeliydin. Düğün olup olmayacağı ikinizin ortak kararına göre belirlenecek bi şey. Sana hiç saygı duymuyormuş resmen ve bu cimrilikten bile daha büyük sorun. Böyle biriyle gelecekte çok sıkıntı yaşardın. Yol yakınken zarardan dönmüşsün.Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Ayy tabiki sizinki gayet makul ama iyi niyet olmalı her iki tarafta da bence onda o yoktu. Ayy unuttum bidee hacı kolyesini verdi diyorki şu plastik kutuyu kaldirayım kiza bunu mu aldı demesinler. Dondum kaldım biliyor ama yapmiyor almasa inan sorun degil de ya sanki hediyeyle aşağilama bu yeni bi tarz midır nedirGelmiş geçmiş olsun. Spot eşya var spot eşya var. Büyük firmaların sıfır spot satan mağazaları var. Ufacık çiziği olan beyaz eşya ya da altından hatalı ip geçmiş halılar gibi bunlar belki alınabilir ama sosyal tesiste yemek, hacı incisi kolye, düğün yok... Parçalar birleşince arkaya bakmadan kaçmalıkmış.
Ben evlenirken pek çok şeyin makul fiyatlısını aradım, beraberce aradık. Milletin bir oda yaptırdığı fiyata ben bütün evin perdesini yaptırdım ama bunlara kesemizi bilerek kendimiz karar verdik. Urfadan antepe gitmek çok maliyetli gelmese halılarımı da merinosun spot mağazasından alacaktım ama olmadı. Fakat biz bunu cimrilikten değil kesemizi bildiğimizden beraber kararlaştırdık. Ön koşul olarak öne sürülmediler. Beraber piyasa araştırması yaptık baktık. Ama bunlar seninkiyle aynı şeyler değil. Tebrik ederim seni
Tanima kız tanımaaaYani ise alir gibi 2 aylik bir deneme sureci mi gozettin.
2 aylik Sigortasini yatirmissindir umarim :)
şu adama 2 aylık deneme süresi demesen.eşya almışsın da deneme sürsinde iyi çıkmamış iade etmişsin gibi geliyor kulağa daTanima kız tanımaaahic dikkat etmedim ama olsun yuzunuz gülmüş
![]()
HarikasınnKızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Bilmiyorum belkide normali budur.Kiz bizde neler yaptik oğrenciyken de yani ayy 38 yaşında maaşli adam![]()
Kiz o bana neler yapmiş farkinda olmamişım az bile o da bana oyle baktı bence nasil ucuza getirsem bu evlilik işini diyeşu adama 2 aylık deneme süresi demesen.eşya almışsın da deneme sürsinde iyi çıkmamış iade etmişsin gibi geliyor kulağa da![]()
![]()
sen boşver bu adamı.uygun değilsiniz hayat görüşleriniz bambaşka.kafaya takmamak için de bir iş bul çalış o paraları da çatır çatır yeeeKiz o bana neler yapmiş farkinda olmamişım az bile o da bana oyle baktı bence nasil ucuza getirsem bu evlilik işini diye![]()
Gelmiş geçmiş olsun. Spot eşya var spot eşya var. Büyük firmaların sıfır spot satan mağazaları var. Ufacık çiziği olan beyaz eşya ya da altından hatalı ip geçmiş halılar gibi bunlar belki alınabilir ama sosyal tesiste yemek, hacı incisi kolye, düğün yok... Parçalar birleşince arkaya bakmadan kaçmalıkmış.
Ben evlenirken pek çok şeyin makul fiyatlısını aradım, beraberce aradık. Milletin bir oda yaptırdığı fiyata ben bütün evin perdesini yaptırdım ama bunlara kesemizi bilerek kendimiz karar verdik. Urfadan antepe gitmek çok maliyetli gelmese halılarımı da merinosun spot mağazasından alacaktım ama olmadı. Fakat biz bunu cimrilikten değil kesemizi bildiğimizden beraber kararlaştırdık. Ön koşul olarak öne sürülmediler. Beraber piyasa araştırması yaptık baktık. Ama bunlar seninkiyle aynı şeyler değil. Tebrik ederim seni
Sevgiliyken tadını çıkarin oh en iyisi ama evlilik yoluna girmeye yakım azcık kenara atin amma bak dozu kaçırmayın messelaa lokma kuyruğunda ayy cumleyi kuramıyorumBilmiyorum belkide normali budur.
Belkide biz mi çok savurganız?
Biz sevgilimle dışarı çıktığım zaman boğaza harcadığımız paranın hesabı yok.
Gerçi şimdilerde azaldı malum her şeye zam üstüne zam geldi çünkü
Sevgilim kıyafete çok para harcamayı sevmez mesela ama gezmeye,yemeğe acımaz.
Öğrenciyken bile 1 günde bütün parayı yiyip kalan 29 günü hesap yaparak geçirdiğim oluyodu
Günde şu kadar harcarsam ay sonunu görebilirim diye
Alışveriş delisiyim mesela ama eskiye göre biraz daha tutmaya başladım kendimi.
Belkide biz çok savurganız![]()