Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Kiz pişirme kağidi mı oluyosa oyle bende yapayım 😂 2 ayda kaptım adamdan bişeyler galiba deformasyon oldu bende de 😂
karı koca zamanla birbirine benzer. aşırı cimri insan cidden ömür törpüsü. tek muhabbetleri pirinç nerde ucuz neyi ne kadar ucuza getirirler
balık olarak hamsi dışında bi şey alınmaz meyve sebze yenmez bitmesin diye dışarda yemek zinhar yasak. korkunç felaket bi şey.mesela bu bahsettiğim kişiler de eşimin anne babası. ve maddi durumları gayet iyi. şükürler olsun oğullarının onlarla alakası yok. aksi halde 3 ayda boşardım

birde mevzu cimrilik ama boyut olarak ele alırsak ileri boyutu yarın doğacak çocuğa hiç bir şey almaz kadına parada vermez ki kadının çocuğu olduğunda çalışma hayatından ayrılan çok oluyor ondan sonra al sana boşanma

Ay ne diycem ilk gelmeden once goruntulu konusmak istedi israrla tmm dedim bende normal sonra samimi olunca dediki gelmeden once goruntulu konusmak istedim boşuna o zahmete girmeyeyim cirkin fln cikarsan diye galiba yol parasini hesapladi 😆 ay gulüyom da nelere susmuşum aptal ben
2 ay çok uzun dayanmışsın sen buna 😳

biz de kalırsa paket yaptırır eve götürürüz.cimrilikle bunun alakası yok.yiyemiyorsun bazen kalanını evde devam ediyorsun.ketçap mayonezleri de alırım avm de çantama atarımm.otelde kalınca da oranın verdiği terliği kullanmayıp eve getiriyorum şampuan törpü bone vs gibi ürünlerini de.gayette müsrifimdir bu arada.

Ben de. Gayet paket yaptırırım. Bir dilim de olsa. O an eve gitmeyecek olsam bile hemen bir kedi köpeğe yediririm. Eve gideceksem de hazır yemek mis. İsraf mı olsun yazık yani.

Ayy boyle somut örnekler verince nasilsa rahatlattiniz beni Allah razı olsun. Inanin ailem cok rahattir yaşariz kısmadan ve savurmadan dengeli kendimizce valla iyi olmuş cok tesekkurler 💜
Rica ederim. Evlenmek kolay değil boşanmak hiç kolay değil psikolojik süreçlerini atlatmaları yıllarını aldı. .Sonrasında yeniden yuva kurmak da kolay olmuyor ki hala evlenmedi ikiside.

Ben de. Gayet paket yaptırırım. Bir dilim de olsa. O an eve gitmeyecek olsam bile hemen bir kedi köpeğe yediririm. Eve gideceksem de hazır yemek mis. İsraf mı olsun yazık yani.
Bende yaparım yani yenecek bişeyde bana değilse hayvanlara diye ama ekmek almam genelde atılmiyor paketli ekmekti bu arada 😊

Gel alnından öpeceğim =)
Çok doğru yapmışsın tabi ki de. Bak ben cimri bir insanım inan ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen.
Tebrikler Muhterem Hanım, vallahi açık sözlülüğünüze bayıldım. :KK36:
Hahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz 😅😅

*Dipnot: cimriyim
Yengenc Hanım, şimdi hayallerimi yıktınız ama. Oldu mu böyle? Cimriyim diyene kadar ideal üyemdiniz buralarda. Cıks cıks. :işsiz:

Şaka bir yana eşyaları tek bir tarafa aldırmayı doğru bulmuyorum. Eğer masrafları tek kişi çekiyorsa, düğün yapmamayı teklif edebilir. Çünkü herkes "olmayan" parayı harcamak gibi gayretlere girmek zorunda değil. Kredi çeksin vs. demişsiniz konu sahibi hanım, ama zorunda değil adam. Eğer masrafları bölüşseydiniz, düğün için bütçe çıkabilirdi tabi. Hem adamın evi de varmış.
Ama lokma kuyruğu ve evlenince dışarı çıkmayız buyruğu benim için birini terk etmek için yeterince güçlü bir sebep. Çünkü cimriliğin c'si yok bende ya. Olacak iş değil yani. Daha çok olsa param dünyaya saçarım, o kadar diyorum. :KK53:
Of ayının biri geldi aklıma şimdi. Bir haftalık flörtüme sinemaya gidelim demiştim. Ne gerek var, sen kek pasta yap bana gel, ben internetten indirim demişti ayı oğlu ayı! Aynı şey değil mi öküz, sinemayla laptoptan izlemek? :olamaz: Standartsız görgüsüz hayatsızın teki işte! Valla böyleleri ömür çürütür, uzak durmak lazım.

Ayy tabiki sizinki gayet makul ama iyi niyet olmalı her iki tarafta da bence onda o yoktu. Ayy unuttum bidee hacı kolyesini verdi diyorki şu plastik kutuyu kaldirayım kiza bunu mu aldı demesinler. Dondum kaldım biliyor ama yapmiyor almasa inan sorun degil de ya sanki hediyeyle aşağilama bu yeni bi tarz midır nedir

Sevgiliyken tadını çıkarin oh en iyisi ama evlilik yoluna girmeye yakım azcık kenara atin amma bak dozu kaçırmayın messelaa lokma kuyruğunda ayy cumleyi kuramıyorum 😂
Okuya okuya geldim leyla, bildiğin mal bu, boğaz tokluğuna cariye arıyormuş. Gerçekten geçmiş olsun. Çalıştırmak istememesi de otoritesine karşı çıkacak gücün kalmasın diyeymiş galiba. Akıllı kızsın kkdan da çok feyz aldığına eminim. Maşallah

Tebrikler Muhterem Hanım, vallahi açık sözlülüğünüze bayıldım. :KK36:

Yengenc Hanım, şimdi hayallerimi yıktınız ama. Oldu mu böyle? Cimriyim diyene kadar ideal üyemdiniz buralarda. Cıks cıks. :işsiz:

Şaka bir yana eşyaları tek bir tarafa aldırmayı doğru bulmuyorum. Eğer masrafları tek kişi çekiyorsa, düğün yapmamayı tekli edebilir. Çünkü herkes "olmayan" parayı harcamak gibi gayretlere girmek zorunda değil. Kredi çeksin vs. demişsiniz konu sahibi hanım, ama zorunda değil adam. Eğer masrafları bölüşseydiniz, düğün için bütçe çıkabilirdi tabi. Hem adamın evi de varmış.
Ama lokma kuyruğu ve evlenince dışarı çıkmayız buyruğu benim için birini terk etmek için yeterince güçlü bir sebep. Çünkü cimriliğin c'si yok bende ya. Olacak iş değil yani. Daha çok olsa param dünyaya saçarım, o kadar diyorum. :KK53:
Of ayının biri geldi aklıma şimdi. Bir hatalık flörtüme sinemaya gidelim demiştim. Ne gerek var, sen kek pasta yap bana gel, ben internetten indirim demişti ayı oğlu ayı! Aynı şey değil mi öküz sinemayla laptoptan izlemek? :olamaz: Standartsız görgüsüz hayatsızın teki işte! Valla böyleleri ömür çürütür, uzak durmak lazım.
Hehh hayata bakış diyelim aynen sinema laptop meselesi aslinda mesele ne guzel bi ornek olmuş ohh sizde kurtulmuşsunuz ne guzel 😊

Tutumluluk değil bu ya, görgüsüzlük saygısızlık. Size özel bir şey değil bi kere, evde eline geçen bişeyi alıp getirmek nedir. Hadi haca kendi gider siz hayatındayken, sizi düşünüp alır amenna. Ama bu nedir ya gerçekten.
o hac incisi annesinden kalmış ama anne vefat etmiş yani manevi değeri çok yüksek.hem onu vermeliydi hem de ayrıca bir hediye almalıydı.bir anne yadigarıyla dalga geçilmesi hoş olmuyor.adam cimri ama orada zaten hepimiz hemfikirizz

Hehh hayata bakış diyelim aynen sinema laptop meselesi aslinda mesele ne guzel bi ornek olmuş ohh sizde kurtulmuşsunuz ne guzel 😊
Ayy bir de kitaba para vermem diyen bir mal vardı. Neymiş, o paraya gidip bir dürüm yermiş. Boşan da semerini ye ayı! :olamaz:
Bana da hep arızalılar denk gelir böyle. :deli:

Okuya okuya geldim leyla, bildiğin mal bu, boğaz tokluğuna cariye arıyormuş. Gerçekten geçmiş olsun. Çalıştırmak istememesi de otoritesine karşı çıkacak gücün kalmasın diyeymiş galiba. Akıllı kızsın kkdan da çok feyz aldığına eminim. Maşallah
Ay sağolasin seni de takipteyim bu arada hatta loveun avukatı konusunda fln konuşuyoduk sen hatirlamiyosundur da 😊 vallahi napayım ben hani iyi de tahammul ettim niye ettim orasi ayrı mevzuda nasip vardır bi hayır

o hac incisi annesinden kalmış ama anne vefat etmiş yani manevi değeri çok yüksek.hem onu vermeliydi hem de ayrıca bir hediye almalıydı.bir anne yadigarıyla dalga geçilmesi hoş olmuyor.adam cimri ama orada zaten hepimiz hemfikirizz

Ben o kısmı okumamıştım, o zaman tamam canım, benim hoşuma giderdi. Ben evde alelade bir kolye sandım.

Ayy bir de kitaba para vermem diyen bir mal vardı. Neymiş, o paraya gidip bir dürüm yermiş. Boşan da semerini ye ayı! :olamaz:
Bana da hep arızalılar denk gelir böyle. :deli:
Vay alüminyum, bunlar gamsız tasasız yaşar gider, olan güzel adamlara olur.

Aaa bu kolyenim annesinden kalma mevzusu inan yalandı cunku ayrilirken konum atar misin onemliymis manevi olarak sana gondereyim dedim. Diyor ki kalsin istemezsen bi cocuğa verirsin yaani hikaye orda da bi kudurdum tabi. Yoksa inan ben oyle maneviyata anneye kiymet vermeyen birisi degilimdir

Back
X