- Konu Sahibi delimiyimneyim
yine bir dert, yeni bir dert
( en yakın arkadaşımın kuzeniyle birlikteyim ve sorunsuz güzel bi ilişkimiz var. fakat bir hafta kadar önce duyduğum şeyler tadımı kaçırdı. arkadaşımın diğer kuzenleriyle buluştuk, yani sevgilimin de kuzenleri oluyor. anlayacağınız bi nevi aileye giriş yemeği oldu... biz buluştuktan sonra arayan arkadaşım acil bi işi nedeniyle ya geç geleceğini belki de hiç gelemeyeceğini söyledi ve gelemedi. ben de diğer kuzenlerle samimiyetimi ilerletmeye çalıştım. tabi ki yemeğin ana konusu bizim ilişkimizdi. kızlardan biri ağzından bişey kaçırdı, sonra ben üsteleyince birazcık daha döküldüler ama çok da açık ve net konuşmadılar. bana sevgilimin çok cimri bi ailesi olduğunu söylediler ki ben cimri insanlardan nefret ederim. hadi ailesi neyse dedik ama sevgilimin de biraz cimri olduğunu ima ettiler. ben onu onlar kadar tanıyamıyorum, çünkü o istanbul dışında yaşıyor ve ailesinin yanına geldikçe görüşüyoruz. buluşmalarımızda dikkat ettiğim bişey neredeyse hiç bahşiş bırakmıyor, arada ben ödemek istediğimde hiç diretmiyor. ben zaten hep o ödesin istemiyorum. ama içime bi kurt düşürdüler, eğer böyle bi huyu varsa bu adamla ömür geçer mi?