• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Bir de fuların rengi falan herkesin tercih edeceği bir şey değil. Normalde renk paletinizde var mı o renkler?
Hediye almayı bilmeyen adam o fuları da akıl edemezdi. Gayet biliyor. Uyguna maletmeye çalışmış doğum günü hediyesini .Sanki öğretmenler günün de , çocuğun öğretmenlerinden birine , amannnn gayet iyi bu fular, ister taksın ister çöpe atsın banane hediyesi olmuş🙈

Kimse fedakar vs olmasın anacığım. Yıllar önce bu sitede indirimlerden kendi paramla aldığım ürünleri , a indirime girmiş isteyen faydalansın diye gösterdiğim için bile paragöz ilan edilmiştim🙈🙈🙈Baktım ki başkaları yiyor benim kocanın paralarını bir akıllandım bazı arkadaşlarımın da sayesinde , artık talep ediyorum evliliğin ilk yıllarındaki gibi. O talebi bırakırsanız adamların umru olmuyor çünkü. Az kazanıyorsa az çok kazanıyorsa çok talep edin , ama edin. Talep etmeye cesareti olmayanların ya da etse de kaale alınmayanların önerilerini , eleştirilerini de dikkate almayın. Kamu spotudur.😍

Ya o değilde fular bile dile gelip 23 sayfa konuşmanıza pekte değecek bir şey değilim aslında diyecek neredeyse, bazılarımız da hala yok fiyatına mı baktın yok çiçeğe inanmadım bilmem ne.

Siz azla veya olmayanla yetinin bizi ilgilendirmez de, kendimizi neye layık görüp görmeyeceğimize de karışmayın bir zahmet yani.

Çiçekleri severim çünkü. Fular hiçbir zaman takmadım, takmayacağım da. Ofisteki masamda 10 yıl önce gelen, kuruttuğum çiçeklerim var mesela. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Aranızda fiziksel yakınlık var mı yoksa hala arkadaşlık flört kısmında mısınız ?
Flörtse sizin evde sunduğunuz ortam fazla bence. Erkekler bu kadar uğraşa inceliğe bakmaz anlayacaklarını sanmıyorum.
Ya sizi sevgili gibi görmüyor ya da hediye almayı bilmiyor.
Fular herhangi bi arkadaşa alınan en romantik olmayan hediye çünkü

Ya o değilde fular bile dile gelip 23 sayfa konuşmanıza pekte değecek bir şey değilim aslında diyecek neredeyse, bazılarımız da hala yok fiyatına mı baktın yok çiçeğe inanmadım bilmem ne.

Siz azla veya olmayanla yetinin bizi ilgilendirmez de, kendimizi neye layık görüp görmeyeceğimize de karışmayın bir zahmet yani.
Aha ha ha 😂😂😂😂 güldürdünüz beni. Çok isabetli bir yorum yapmışsınız.

Aranızda fiziksel yakınlık var mı yoksa hala arkadaşlık flört kısmında mısınız ?
Flörtse sizin evde sunduğunuz ortam fazla bence. Erkekler bu kadar uğraşa inceliğe bakmaz anlayacaklarını sanmıyorum.
Ya sizi sevgili gibi görmüyor ya da hediye almayı bilmiyor.
Fular herhangi bi arkadaşa alınan en romantik olmayan hediye çünkü
Her ikisi de diyebilirim. Fiziksel yakınlığımız da var ama olmadan da saatlerce konuşabiliyoruz.

Her ikisi de diyebilirim. Fiziksel yakınlığımız da var ama olmadan da saatlerce konuşabiliyoruz.
O halde adam sizi beklentisiz biri diye kodladı ilişkinin dengesini korumak adına bazen bir şeyler istemekten çekinmeyin

Bir de fuların rengi falan herkesin tercih edeceği bir şey değil. Normalde renk paletinizde var mı o renkler?
Yani rengindeki absürtlüğe de değinecektim de yeni linçler gelmesin diye bahsetmedim. Evimde genelde pudra pembe rengini kullanırım ama mesela pijamada, makyaj çantam da vs. Pembeyi seviyorsun ya ondan bunu aldım diyor bir de 😂😂😂

Aha ha ha 😂😂😂😂 güldürdünüz beni. Çok isabetli bir yorum yapmışsınız.
E öyle ama fular dile gelip bakın ben gerçekten çirkin anlamsız sevimsiz bir şeyim ben kabullendim sizde kabullenin dese , sus be adam düşünmüş almış seni işte daha ne istiyorsun diyecekler.

izin gibi düşünüyorum. Bu beni maddiyatçı yapacaksa da evet öyleyim. Israrla yılbaşı, sevgililer günü gibi günleri takmadığımı ama doğum günümün benim için önemli olduğunu da burda belirttim. Koskoca yılda yalnızca bir gün vardı benim için önemli ve sonuç ortada. Parfüm konusuna katılıyorum en azından kullanışlı bir şey olurdu.
Valla bende maddiyatçıyım kimse kusura bakmasın şu an zende en dandik bileklik 4-5 k senede bir doğum günümde şunu bile almayı akıl etmeyen adamla uğraşamam

Merhaba kızlar, içime bir süredir dert olan bir problemi sizlerle paylaşmak, sizlerden de fikir almak istiyorum. Beyaz yaka olarak kurumsal bir yerde yaklaşık 14 yıldır çalışıyorum. (Bunu belirtmemin sebebi mevcut ülke ekonomisinde maddi düzeyime ilişkin az çok fikriniz olması) Yakın bir arkadaşımın aracı olması ile farklı departmanda çalışan, yıllardır tanıdığım; fakat hiçbir muhabbetim olmayan biriyle flört etmeye başladım 7 ay kadar önce. Ben 36 yaşındayım o 42. Yönetici pozisyonunda, iyi eğitimli, bu yaşına kadar hayatında bir çok kadın olmuş, kadınları iyi tanıyan birisi. Benim gelirimin yaklaşık 2.5 katı kadar geliri olduğunu tahmin ediyorum. Flörtün ilk aylarında her hafta bir kaç gün ortalama ya da bir tık daha iyi mekanlara gittik. Ödeme yapmak istememe rağmen izin vermedi ki ben kendi hesabımı her zaman ödemekten yana olan biriyim. Bir kaç kez de ben ona ısmarladım yoğun ısrarım sonucu. Ardından son 3 aydır görüşmeleri çoğunlukla benim evimde yapmaya başladık. Haftada bir görüşüyoruz genelde iş yoğunluğu nedeni ile. Her görüşmede genelde şarap aldım ve minimal tarzda pizza, makarna, cupcake, meyve ikramında bulundum. Her defasında gelirken bir şey lazım mı diye sordu ben bir şey talep etmedim, bir ihtiyaç olmadığını söyledim. Eli boş geldi. Şimdiye kadar 2 kez kaliteli bir tekila ve şarap getirdi. Ev görüşmesine başladığımızdan bu yana 2 ya da 3 kez dışarda görüşmüşüzdür. Bana her geldiğinde neden zahmet ettin, amaç sohbet muhabbet mahcup ediyorsun beni tarzında klasik sözler söyledi. Ben yapı olarak misafirperver biri olduğum için açıkçası yaptığım masraflara takılmıyordum ta ki doğum günüm gelene kadar. 2 hafta önce doğum günümdü ve doğum günümde şehir dışındaydım. Önceki gün bana geldi ve sana küçük bir hediye aldım dedi. Bilinen bir markadan indirim kısmından (Online mağazadan baktım) 1450 TL’ye ipek bir fular almış. Ben hiç fular kullanmam üstelik. hediyeyi verirken takı pek takmıyorsun, kıyafet tarzında bir şey alsam da bedeni vs tam ayarlayamayabilirim dedi. İstersen çantana da takarsın ve senin sevdiğin bir renk dedi. Ben gerçekten bozuldum. Yaklaşık 250 bin TL geliri var ve benim ona gösterdiğim özeni biraz olsun göstermesini beklerdim. Şimdi bizi tanıştıran arkadaşım kesinlikle bu kişiyle olan bağımı koparmam gerektiğini söylüyor. İç sesim benim de öyle diyor. Bu maddi bir beklenti mevzusundan ziyade değer vermekle ilgili çünkü. Bir çiçek gönderseydi belki bu hediye yerine daha mutlu olurdum. Yaklaşık 2 haftadır yurt dışındaydım, yeni döndüm bu sürede çok fazla görüşemedik. Bugün ofiste yüzyüze görüştük ben herhangi bir tavır yapıp maddi beklentim varmış gibi görünmek istemem. Bu arada geriye kalan bir çok konuda iyi anlaştığım kibar, naif, iyi eğitimli biri. Bir kaç kez de benim için yapabileceği maddi manevi bir şey olup olmadığını sordu. Aklım çok karışık. Sizce görüşmeye devam mı etmeliyim? Yoksa araya biraz mesafe koyup zamanla bitirmeli miyim?
Ben eski sevgilimin doğum gününde evi balonlarla süslemiştim; yerlere gül yaprakları, organizasyon şirketlerinin yaptığı gibi bir ortam hazırlamıştım.Yemekler, pastalar…En beğeneceğini düşündüğüm hediyeyi de almıştım. Günlerce uğraşmıştım, mutlu olacağını düşünerek.Ama ortamı görünce bana söylediği şey “Çocuk muyum ben?Balonlara falan ne gerek vardı?” oldu.Sevmediği için, verdiğim emek de onun gözünde kıymetli olmadı.Biz ev buluşmaları yapıyorduk.Benim doğum günümde ise bana çöp bile almadı.O kadar masraf yapmışken…Yine de fular da olsa düşünülmüş bir hediye insanı mutlu eder.Bana fular bile almış olsa havalara uçardım; küçük de olsa düşünülmek yeterdi.Siz daha çok emek veriyorsunuz ama karşılığını beklediğiniz şekilde alamıyorsanız, bence siz de emek vermeyi azaltmalısınız.Siz gözü tok biri olduğunuz için size fazla düşünülmemiş bir hediye almış.İster istemez insan soğumuşsunuz.
Bazı adamlar bazı kadınlara karşı gerçekten cimri oluyor.Çok fedakârlık gördükçe daha da cimrileşebiliyorlar.Mesela benim eski sevgilim, onun için hiçbir şey yapmayan sonraki sevgilisine çiçek almıştı.Bana gelirken elinde hiçbir şey olmazdı.Sorardı ama ben de sizin gibi “lazım değil” derdim.Oysa insan en azından bir çikolata alır.Bazı insanlara ne kadar çabalasanız da boş. Ne yazık ki çok talepkâr olan, bir şeyler isteyen kadınlar bazı erkeklerin gözünde daha değerli oluyor.

Valla bende maddiyatçıyım kimse kusura bakmasın şu an zende en dandik bileklik 4-5 k senede bir doğum günümde şunu bile almayı akıl etmeyen adamla uğraşamam
Hayır bir de hayat tecrübemiz var. Uydurmuyoruz kafadan. Yaşadık gördük. Standartlarımız da var hepimizin. Kendimiz guc… i kullanmıyorsak o markayı talep etmiyoruz mesela. Aklıma gelmez istemek .Dünya turu da istemiyoruz , yurtdışı luxury tatil de. Pırlanta seti de. Ama fular da istemiyoruz yahu hele hiç kullanmıyorsak. Kadını yıllardır işyerinde görüyormuş. Gözü kör mü? Bu kadın fuları sevmiyor kullanmıyor görmedi mi? Bu aynı şu. Tesettürlü bir kadına dekolte bluz, açık bir kadına da eşarp hediyesi almak gibi. E ikisi de mutlu olmaz doğal olarak.

Ben eski sevgilimin doğum gününde evi balonlarla süslemiştim; yerlere gül yaprakları, organizasyon şirketlerinin yaptığı gibi bir ortam hazırlamıştım.Yemekler, pastalar…En beğeneceğini düşündüğüm hediyeyi de almıştım. Günlerce uğraşmıştım, mutlu olacağını düşünerek.Ama ortamı görünce bana söylediği şey “Çocuk muyum ben?Balonlara falan ne gerek vardı?” oldu.Sevmediği için, verdiğim emek de onun gözünde kıymetli olmadı.Biz ev buluşmaları yapıyorduk.Benim doğum günümde ise bana çöp bile almadı.O kadar masraf yapmışken…Yine de fular da olsa düşünülmüş bir hediye insanı mutlu eder.Bana fular bile almış olsa havalara uçardım; küçük de olsa düşünülmek yeterdi.Siz daha çok emek veriyorsunuz ama karşılığını beklediğiniz şekilde alamıyorsanız, bence siz de emek vermeyi azaltmalısınız.Siz gözü tok biri olduğunuz için size fazla düşünülmemiş bir hediye almış.İster istemez insan soğumuşsunuz.
Bazı adamlar bazı kadınlara karşı gerçekten cimri oluyor.Çok fedakârlık gördükçe daha da cimrileşebiliyorlar.Mesela benim eski sevgilim, onun için hiçbir şey yapmayan sonraki sevgilisine çiçek almıştı.Bana gelirken elinde hiçbir şey olmazdı.Sorardı ama ben de sizin gibi “lazım değil” derdim.Oysa insan en azından bir çikolata alır.Bazı insanlara ne kadar çabalasanız da boş. Ne yazık ki çok talepkâr olan, bir şeyler isteyen kadınlar bazı erkeklerin gözünde daha değerli oluyor.
Buradaki çift sevgili yalnız. Siz yatak arkadaşıydınız. Kendi durumunuzla hiç alakası yok. Adamın başka sevgilisi varken diğer kadındınız. Diğer kadını bile bile duran birine neden değer versin? Size elbette hediye alınmaz. Değer vermediğini bildiği halde orada duran biriyle bir ilişkide içindeki kadını da bir zahmet bir tutma.
Burada gerçekten sevgili olan bir çift var. Elbette hediyeyi beğenmeyebilir kadın.

Buradaki çift sevgili yalnız. Siz yatak arkadaşıydınız. Kendi durumunuzla hiç alakası yok. Adamın başka sevgilisi varken diğer kadındınız. Size elbette hediye alınmaz. Değer vermediğini bildiği halde orada duran biriyle bir ilişkide içindeki kadını da bir zahmet bir tutma.
Burada gerçekten sevgili olan bir çift var. Elbette hediyeyi beğenmeyebilir kadın.
Bu olay anlattığım zaman Tek sevgilisi bendim(öyle sanıyordum) o kız ortaya çıkmamıştı daha.Kız daha sonra ortaya çıktı.

Bu olay anlattığım zaman Tek sevgilisi bendim(öyle sanıyordum) o kız ortaya çıkmamıştı daha.Kız daha sonra ortaya çıktı.
Sevgili falan değildiniz. Adam sizi hiç bir zaman elinizi tutup insan içine çıkardı mı? Bir cafede baş başa oturdunuz mu? Bir yolda elele yürüdünüz mü?
Hayır.
Kendinizi kandırmayın. Eski sevgilim diye anlatarak başkalarının sevgili ilişkisiyle kıyas etmeyin.

Sevgili falan değildiniz. Adam sizi hiç bir zaman elinizi tutup insan içine çıkardı mı? Bir cafede baş başa oturdunuz mu? Bir yolda elele yürüdünüz mü?
Hayır.
Kendinizi kandırmayın. Eski sevgilim diye anlatarak başkalarının sevgili ilişkisiyle kıyas etmeyin.
İnsan içine çıkarmadı ama cafede oturduk.El ele de yürüdük.

Yoo değildin adam millete sevgilim yok diyodu sen kendi kendine ikna oluyodun al ilk konun daha burda doğum günü olayı yok bile bundan sonra doğum günü oldu sen o gün o kızın eşyalarını gördün

Bana işim var deyip başka kızlarla oturduğunu onlara çok yüz verip beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.

Ha bu arada bir gözlemim de şu. Çok ezilen , hep vermek zorunda kalan, değer görmeyen, giyime takıya geziye hiç layık görülmeden hayatı geçen kadınlar. oğulları evlenip de eşine jestler yaptığı zaman deliriyorlar. Travmaları tetikleniyor. Acısını da suçsuz gelinden çıkarmaya çalışıyorlar. Bu travmalı kadınlar kendi çocuklarının evliliklerini bile bozuyorlar. Ben ezildim o niye ezilmiyor savaşına giriyorlar.

İnsan içine çıkarmadı ama cafede oturduk.El ele de yürüdük.
Ayy başkasıyla evli olan gizli saklı öğrencilerini götüren bir adamla buradaki kariyeri yerinde ve ilişki içindeki adam bir değil.
Sizin durumunuzla yakından uzaktan alakası yok.
Size hediye almamasıyla alakası yok bu nedenle.
Eski sevgilim kafasından çıkın yani. Kullanıldığınız saçma sapan bir şeyle normal bir ilişkiyi kıyaslamayın

Yoo değildin adam millete sevgilim yok diyodu sen kendi kendine ikna oluyodun al ilk konun daha burda doğum günü olayı yok bile bundan sonra doğum günü oldu sen o gün o kızın eşyalarını gördün

Bana işim var deyip başka kızlarla oturduğunu onlara çok yüz verip beni ihmal ettiğini gördüm.Ve ondan ayrılmak istedim.Bana ayrılmak istemediğini benim gereksiz kıskançlık yaptığımı söyledi.Sonra o yüz verdiği kızlardan biri adına sahte whats app açtım.Ve ona mesaj attım nasıl konuşacak diye.Bayramdı bayramını kutladım vs.Yine aşırı ilgili sevecen yaklaştı.Bana zamanının olmadığını söylerken onunla buluşup çay içmek istediğini fln söyledi.Ben de işi ilerletip o kız adına ondan hoşlandığımı söyledim.O da buluşup konuşalım hayatımda kimse yok falan dedi.
Doğum günü mayıs ayında gerçekleşti.Bu kızlarla oturması vs.haziran ayı.Sahte wp fln doğum gününden sonraki şeyler.

Back
X