• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Ayrılmayı göze alıyorsanız, kaybedecek bir şeyiniz yok demek. Açık açık konuşun, alındım diyin,biraz daha özen göstermeni bekledim diyin,ne var bunda, kaç yaşında insanlarsınız, açık iletişim kurun. Ayrıca erkekler para harcadığı kadınlara değer verir,kaybemeye korkarlar. Siz adama sürekli bir şey istemiyorum derseniz bir şey yapmaması da normalleşir. Bir şey istemekten korkmayın bu kadar yahu,bu adam geliyor evinizde kalıyor, hizmet ediyorsunuz yemek vs,özel hayatınız var, ondan istemeyeceksiniz de kimden isteyeceksiniz.

Hayır henüz öyle bir kaçamağımız olmadı. Yurtdışına gidelim diye bir kaç kez söyledi ama yoğun iş tempomuzdan lafta kaldı. Hoş yoğun çalışmasak da gider miydik bilmiyorum. Yılbaşında ikimizde ailelerimizleydik. Arkadaş ortamımız zaten genelde iş çevresi ve ortak sayılır. O 17 yıldır ben 14 yıldır aynı yerde çalışıyoruz.
Vizyonsuz biri bence bu adam, ya da size özenmiyor. İkisi de hoş seçenekler değil. Bence konuşun, rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin, eğer aksiyon almazsa uzaklaşın. Pasif agresif davranmayın konuşmadan

Aklıma eski erkek arkadaşımı getirdiniz (ben ilişkide olduğumuzu sanıyormuşum), ilk buluşmada iyi kötü hoş bir yere gittik, hesabın lafını etmedi zaten benim sergi açılışımı kutluyorduk. Sonraki buluşmalarda benim evim müsait olsa sizin gibi evimde ağırlardım muhtemelen ama ikimiz de ailelerimizle yaşıyorduk.
Biz sahil kenarında simit eşliğinde oturmaya başladık. Ben de hiç umursamıyordum liseli ergen gibi ne yapıyoruz diye, mutlu olduğumuzu sanıyordum.
Bir gün alakasız bir sebeple benim ilişki olarak tanımladığım bu durumu noktaladık ve bir süre sonra ortak arkadaşlarımızla sohbet ederken (aynı işyerinde çalışıyorduk) "Bu aralar ilişkiye hazır hissetmiyorum, maddiyat gerektiriyor sonuçta bir yerlere gitmek hediye almak gerekir." dedi ve ben o an anladım onun kafasında nasıl konumlandırdığını. Tabi biz 30lu yaşlarımızın başındaydık ve ben fazla aptal aşıktım. Sizin yaşınız ve konumunuz farklı. Bence yorumlar doğrultusunda evde ağırlamaya son verme kararınız sorunu çözmese de belirsizlik ortadan kalkacaktır.

Erkeği eve alıştırmayacaksın, tabi ki arada gelsin, seks yapın vs ama bir alıştırdınız mı evde konforlu izzet ikramlı takılmalara dışarda özenli bir program hak getire bunu hep gördüm.

Hiç ay düşünmüş almış sen paracısın fiyat hesaplıyorsun vs diyemeyeceğim gelirine göre çok cılız bir hediye olmuş.

Aklıma eski erkek arkadaşımı getirdiniz (ben ilişkide olduğumuzu sanıyormuşum), ilk buluşmada iyi kötü hoş bir yere gittik, hesabın lafını etmedi zaten benim sergi açılışımı kutluyorduk. Sonraki buluşmalarda benim evim müsait olsa sizin gibi evimde ağırlardım muhtemelen ama ikimiz de ailelerimizle yaşıyorduk.
Biz sahil kenarında simit eşliğinde oturmaya başladık. Ben de hiç umursamıyordum liseli ergen gibi ne yapıyoruz diye, mutlu olduğumuzu sanıyordum.
Bir gün alakasız bir sebeple benim ilişki olarak tanımladığım bu durumu noktaladık ve bir süre sonra ortak arkadaşlarımızla sohbet ederken (aynı işyerinde çalışıyorduk) "Bu aralar ilişkiye hazır hissetmiyorum, maddiyat gerektiriyor sonuçta bir yerlere gitmek hediye almak gerekir." dedi ve ben o an anladım onun kafasında nasıl konumlandırdığını. Tabi biz 30lu yaşlarımızın başındaydık ve ben fazla aptal aşıktım. Sizin yaşınız ve konumunuz farklı. Bence yorumlar doğrultusunda evde ağırlamaya son verme kararınız sorunu çözmese de belirsizlik ortadan kalkacaktır.
Eee adam seni çay simite götüyorsa sen de onu çay simide götürüyorsun demektir.gel mekana gidelim dedin de adam mı kabul etmedi.ilkinde o götürmüş ikincide niye sen gotürmedin mesela? böyle yapıp yapıp sonra da feminizm kasıyorsunuz ya ne diyeyim.biri bir laf etse de ortalığı ayağa kaldırırsiniz.instagramdaki o videolar boşuna çekilmiyor gerçekten ha.

Önümüz 14 Şubat bak bakalım onda ne alacak, sanırım ilk sevgililer gününüz. Kesinlikle özenli bir hediye olmalı. Şuan kesip atılacak bir durum yok adam diğer konularda iyiymiş.

Adam cimri mi emin değilim ama senin her hafta adama evde hazırlık yapıp yedirip icirmen asıl sorun bence.
Oldu canım onun da parasını ödesin.ulen bu konudaki yorumlar beni benden aldı resmen.o instagramdaki kadın düşmanı sayfalar falan boşuna oluşmuyor yani.kendinize gelin arkadaş.bir eskorta gitse şu kadar para falan diyeceksiniz resmen.bir tek yenGEnC olaya doğru bakıyor.bir Türk kadınına hiç yakışmıyor yazdıklarınız.

Son düzenleme:
Niye cinsellik yaşarsa üstelik bir de yeterince para vermeden (!) yaşarsa kadını haketmemiş mi oluyor? 😏 sizin gibiler olduğu sürece bu kadınlar daha çok alınıp satılmaya mahkum olur.daha kendi hemcinslerimiz kendini parayla satmaya çalışıyor.direkt adama ben eskortum deyin de boşu boşuna sevgili taklidi yapmaya çalışıp kendinizi yormayın bari.3 kuruşun hesabını yapmak başka şey, benimle görünüyorsa bedelini ödeyecek demek başka şey.
Bu yazdığın doğru evet de senin de sevgilin yok ama. Hayatı paylaşmıyorsun, geleceğe dair planlar yapmıyorsun adamlarla. Ülkemizdeki erkek profilleri maalesef ki bu durumu bedava sex buldum diye nitelendiriyor. Kadının da cinsel istekleri var savunmasını da yapma artık. Elbette var ama sadece cinsellik için yaklaşan erkek , aklı başında her kadının zoruna gider. Konu sahibi de emek istiyor adamdan. Adamsa rahata alışmış, kadının evinde buluşa buluşa. Alma verme dengesi bozulmuş ilişki de.

Burası bir derdim var ya dert yanıyorum evet. Konuyu adam cimri mi diye diye açmadım, cimri olduğu ön kabulü ile devam mı etmeliyim (duygularım var çünkü) yoksa mesafe koyarak zamanla bitirmeli miyim diye açtım? Önce konuyu düzgün oku.

Konumda bu denli ucuz yorumlar yapmazsan sevinirim. Lütfen uzak dur bu konudan.
Ucuz yorum yapan ben oldum.😁 bence konuyu şöyle bitirmeliydin.ben maddi durumu iyi olan bir adam kafaladım ama istediğim gibi kullanamıyorum.bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? konuyla içeriğin alakası yok.çocuk kandırır gibi kandırmaya çalışıyorsunuz insanları.bize de adama da açık sözlü değilsiniz.

Ucuz yorum yapan ben oldum.😁 bence konuyu şöyle bitirmeliydin.ben maddi durumu iyi olan bir adam karaladım ama istediğim gibi kullanamıyorum.bunun için nasıl bir yol izlemeliyim.konuyla içeriğin alakası yok.çocuk kandırır gibi ka durmaya çalışıyorsunuz insanlara.bize de adama da açık sözlü değilsiniz.
Senden ilişki dersi alır mı insanlar kuzum? Daha kendine hayrın yok.

Oldu canım onun da parasını ödesin.ulen bu konudaki yorumlar beni benden aldı resmen.o instagramdaki kadın düşmanı sayfalar falan boşuna oluşmuyor yani.kendinize gelin arkadaş.bir eskorta gitse şu kadar para falan diyeceksiniz resmen.bir tek yenGEnC olaya doğru bakıyor.bir Türk kadınına hiç yakışmıyor yazdıklarınız.
Hayırdır Aysenimi sen sjw olmayan tribünlere oynamayan doğrucu davut yorumlar yapardın ben seni öyle sevmiştim 😄 mesele evde yapılan ikramların parasının ödenmesi değil tabi ki ama evde misafir ağırlamak da ciddi bir maliyet, karşı tarafın dengelemesi lazım. Hani eskiden de bu böyleydi anne babalarımızın “misafirlik” kültüründe bile hep aynı taraf çağırıp ağırlıyorsa orda dur denirdi dengelenmesi beklenirdi. Bir önceki kadına da sen onu bir yere götürseydin vs demiştin şoktayım resmen. .m alacaklısı incelleri mi aklayacağız burada kadın düşmanı sayfalar çok da haksız değil bilmem ne?

Bu yazdığın doğru evet de senin de sevgilin yok ama. Hayatı paylaşmıyorsun, geleceğe dair planlar yapmıyorsun adamlarla. Ülkemizdeki erkek profilleri maalesef ki bu durumu bedava sex buldum diye nitelendiriyor. Kadının da cinsel istekleri var savunmasını da yapma artık. Elbette var ama sadece cinsellik için yaklaşan erkek , aklı başında her kadının zoruna gider. Konu sahibi de emek istiyor adamdan. Adamsa rahata alışmış, kadının evinde buluşa buluşa. Alma verme dengesi bozulmuş ilişki de.
Bence bozulmamış ya.konu sahibinden samimi bir enerji alamadım ben.o da adama samimi bir sevgi sunmuyor bence.

Bence bozulmamış ya.konu sahibinden samimi bir enerji alamadım ben.
Senin uzun yıllardır olan bir sevgilin yokkkk. Yazdıklarına hakimim burada. Ha senin yaşam tarzın, hiçbirimizi ilgilendirmez ama ilişkideki flörtünden hediye beklemek, evine gelirken jestler yapılmasını beklemek vs olması gereken şeyler. Konu sahibi cariye mi hizmetçi mi? Niye devamlı sofralar kursun bu adama?

Senin uzun yıllardır olan bir sevgilin yokkkk. Yazdıklarına hakimim burada. Ha senin yaşam tarzın, hiçbirimizi ilgilendirmez ama ilişkideki flörtünden hediye beklemek, evine gelirken jestler yapılmasını beklemek vs olması gereken şeyler. Konu sahibi cariye mi hizmetçi mi? Niye devamlı sofralar kursun bu adama?
Adam birşey lazım mı diye soruyormuş gayet de söyleyebilir yani.sırf kafasına göre birşeyler almıyor diye de suçlu olamaz.

Hediye düşük olmuş aldığı maaşa göre.omun yerine küçük bı tatil ayarlayabilirdi bunları düşünmesi size değer vermesi lazımdı
Bizim erkeklerin çoğu Avrupa erkekleri kafasında değil. Maddi manevi emek harcamadıkları kadınlara değer vermiyorlar. Eşitlik diye diye kullanılır oldu kadınlarımız. Eşitlik , eşit eğitim eşit iş imkanları , eşit adalet vs de geçerli . Eşitiz diye bir adamın maddi manevi tüm yükünü üstlenmek değil. Maaşını adamın eline sayan kadınlar oluyoruz sonra. Ya da kendi ihtiyaçlarımızın tamamını hep kendimiz karşıladıkça, erkek buna alışıyor. Kadın içten içe bu durumdan rahatsız oluyor dile getiremiyor. Sonunda da patlıyor bir yerde. Hepimiz bu hataları yapa yapa akıllandık. Erkek kadından daha fazlasını yapmalı . Verici tarafın ağırlığı erkek de olmalı. net.

Adam birşey lazım mı diye soruyormuş gayet de söyleyebilir yani.sırf kafasına göre birşeyler almıyor diye de suçlu olamaz.
Küçücük kızım arkadaşlarının evine davet ediliyor. Bir şey lazım mı diye arayıp sormuyorum annelerine. Elbette lazım değil diyecek nezaketen. Pastahaneden birşeyler yaptırıyorum artı evdeki çocuklara bütçeme uygun hediyeler alıyorum. İstemeden yapmak marifet. Konu sahibi de istemek zorunda değil. Adam düşünmeliydi .Eve geldiğinde adam , hadi bugün de dışarda yiyelim demeliydi . Eli de boş gelmemeliydi. Bunlar görgü kurallarıdır.

Küçücük kızım arkadaşlarının evine davet ediliyor. Bir şey lazım mı diye arayıp sormuyorum annelerine. Elbette lazım değil diyecek nezaketen. Pastahaneden birşeyler yaptırıyorum artı evdeki çocuklara bütçeme uygun hediyeler alıyorum. İstemeden yapmak marifet. Konu sahibi de istemek zorunda değil. Adam düşünmeliydi .Eve geldiğinde adam , hadi bugün de dışarda yiyelim demeliydi . Eli de boş gelmemeliydi. Bunlar görgü kurallarıdır.
Bir şey lazım mı ne ya gerçekten,iki ekmek bi yoğurt al gelirken diyecek sanki kadın, al eline bir şey gel işte sığır.

Gerçekten şurda oturmuş en basit görgü nezaket kurallarını açıklıyoruz bazen şaka gibi.

Back
X