• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek

Çoğu insan sevmez böyle seremoniler ama sürprizleri herkes sever. Onu yapacak erkek lazım.
Ben hediyeyi severim valla. Almayı da vermeyi de. Bugün saçma hediye gelmesin diye birlikte gittik aldık kozmetik. Çocuk gibi mutlu oldum. Hediye sevilmez mi?

Tekrardan merhaba kızlar. Güncelleme bekleyenler için yazayım istedim. Daha önceden de bahsetmiştim kolektif günlerde herhangi bir beklenti içine giren ya da popüler kültür günlerine önem atfeden biri değilim. Zira doğum günümdeki sinirimin sebebi de tek önem verdiğim özel gün olmasıydı. Sevgilim de bu durumu biliyor. Şuan yine kısa süreli yurtdışındayım. Normal bir şekilde gün içerisinde yazıştık vs.
sevgililer gününde bir şey yaptı mı acabaaa

Anlaşılan konu sahibi arkadaşımız yine az la yetindi..

Ben de hediye vs istemem çok sevmem ama eşim bana hediye alınca alıp da başına çalmıyorum. Al bu hediyeyi başına çal demiyorum. Gayet de mutlu oluyorum :KK70:

Anlaşılan konu sahibi arkadaşımız yine az la yetindi..

Ben de hediye vs istemem çok sevmem ama eşim bana hediye alınca alıp da başına çalmıyorum. Al bu hediyeyi başına çal demiyorum. Gayet de mutlu oluyorum :KK70:
Yok ülkede değildi . Azla yetindiği falan yok.

Zaten yurtdısına tasınacagını soyluyorsun. Peki bu adam ne olacak? Onun da gelmesi gibi durum var mı ve adam senin taşınacagını biliyor mu?

Hediye konusuna gelince bence şans verebilirsin, soğudum demişsin de o kadar soğunacak bir durum göremedim...Bence sana yanlış bir hediye almaktansa kendini garanti altına almak isteyip almış fuları. Erkek kafası işte ...Evde görüşme işini de sen öyle istiyorsun diye gelmiş olabilir ama 15 bulusmanın 13ünde eli boş gelmesi bana ilginç geldi...Yani çiçek olayına girmediyse takılıyoruz aman duygusala bağlamasın kafasındadır. Sevgilisi olarak görüyor mu tam olarak?

Merhaba son durum nedir? 14 şubatta alınan hediye neydi?
Merhaba güncellemem arada kaldı sanırım. Daha önceden de belirtmiştim ben kolektif günlere özel anlam atfetmiyorum. O da bunu biliyor. Bir de Türkiye’de değildim, herhangi hediyeleşme durumu olmadı aramızda.

Back
X