- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
Ay bayildim anlatma tarzina yaaaavallahi ilginçsin. kırk düşünsem bana verilen yüzüğün sahteliğini kontrol etmek aklıma gelmezdi. sahte yüzük ise (altın veya taşı pırlanta değil anladım ) adam sana değer vermiyor mu demek oluyor? mesela cok ünlü bazı markaların çelikten yüzükleri setleri var altın parasına ????
değil onu benim eşim zamanında bana evlenme teklifini mail ile yapmıştı. bende kabul etmişsin. ne yapayım adam beni sevmiyoır kâğıt bile kullanmadı elektronik ortamda yaptı yazzıklar olsuunnn sana diyip tokat mı atsaydım. hayır ogun nasıl mutlu olduğumu tarif bile edemem.midemdeki kelebek sayısı 1000000 di sanki.
birde ben asla güllüü,kemanlı, dizini yere koyup aşığım sana evlen benle diyen film-dizi erkeği asla istemedim. allaha şükür eşimde böyle bir adam değil.
tarhana içmek isterse tarhana içer sana ne yawsen ne yediğine bakıp üzüleceğine anın keyfini çıkartsaydın..
ve cocugun cimri olduğunu sana uymadığını düşünüyorsan teklifini geri çevirebilirsin. hiç üzülme. yol başındayken bir şeyleri yapmak her zaman cok iyidir.

Allah mutlu etsin canim