Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sevgiyle ilgili degil inan ki benim esimde boyle cimri ya n i had safhada ama yapisi boyle bunu degistirmek mümkün degil buna katlanabileceksen evlen yoksa yol yakinken ilk sapaktan dön derim ömür ona buna ozenerek gecmiyoAma şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
bak şimdi aklıma geldi. maillin ekine tek taş resmi koysaymış iyi olurmuş. kupkuru yazı göndermiştiAy bayildim anlatma tarzina yaaaa
Allah mutlu etsin canim
Adam mail atmis en azindanbak şimdi aklıma geldi. maillin ekine tek taş resmi koysaymış iyi olurmuş. kupkuru yazı göndermişti![]()
bu nasıl söz yaAma şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
allah için mail evet attı da, cok sonra tc ye geldiğinde gece bir yerlere gitmiştik, dönüşte corbacı yapalım dedik. yedik şiştik.Adam mail atmis en azindan
Benimkinde o da yoktu
Sanki evlenmeye programlanmis iki salak robot gibi vakti gelince evlendik
Essek kafam![]()
Bence cok tatli cok dogal olmus, dizilerden firlamiscasina kemancilar guller vs yokmus varsin sarimsak koksun agzin ne onemi var? Evlenince zaten prenses hayati yasamiyoruz hic birimiz,usaklarimiz soforlerimiz yok. O halde ne gerek var kendimizi kandirmaya? Yani ceyizi agzina kadar seccade tesbih ve yemeni dolu olan kadinlarin evlenirken aski memnu tadinda satafat beklemesi bana da komik geliyorallah için mail evet attı da, cok sonra tc ye geldiğinde gece bir yerlere gitmiştik, dönüşte corbacı yapalım dedik. yedik şiştik.
bir daha teklif etti.elimizde sodalar şişlik insin diye ugraşıyoruz. ikimizde geire geire bir hal olmuşuz
benimle evlencen dimi demişti.. evlencem de cok şişim patlıcam demiştim
dunnn gibi aklımda...![]()
biz cok doğaldık ya..
benim ,sarımsaktan tansiyon düşmüş 3e, mide ağzına kadar dolu. agız kokum 1 km öteden duyuluyoriyi adam da benle evlendi
![]()
Romantizmin parayla alakası yok.Tarhana içtiğine etrafındakilerin şaşırmasına şaşırdım bende.Deemek ki mekanda tarhana varmış ki içiyormuş.Ama şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
Cimri olan ne bir kadınla ne de bir erkekle oturup 2 kelime laf dahi etmem... Bir insanda en tahammül edemediğim kişilik yapısıdır cimrilik. Durumu yoksa ve ancak bu kadarını yapabiliyorsa o başka... Ama durumu varken sana 200 TL'lik bir yüzükle evlilik teklifini yakıştırdıysa orda sıkıntı var demektir..Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
Bide diyodu ki sen benim hediyemi bile beğenmedin kullanmıyosun. Ulan suç bende mi o neydi öyleBenim annemin var oyle gelen luzumsuz hediyeleri biriktirip sonra elaleme goturme huyu![]()