cimri erkek

Bizde hamburgercilere çok gittik ki ben bayılırım zaten hamburgere
Evlilik teklifi başka mekanda olsa da benimki de beyaz altındı
Rakama değil askerlik iş güç durumlarını hallettik evlenebiliriz oleye bağladığımızdan gayette sevinmiştim
Kk ufkumu açıyor :KK57:
Aynen, hayatımının en güzel günlerinden biriydi, 6 sene beklemişim evlilik vakti gelmiş, üstümden nasıl yük kalkmış.

Yüzüksüz evlilik teklifine atladım resmen.

Benim eşim para savurur durur ama bana gidip pırlanta yüzük almışlığı yoktur, yüzük olarak özel bir günde aldığı altın tektaşım var.Sonuçta düşünmüş almış gidip araştırma yapmaya değecek bir şey değil; o yüzden konu sahibi kusura bakma sen de biraz garipsin. Tamam, cimri erkek çok iticidir onda hemfikiriz de ne bileyim konuda rahatsız edici bir kaç detay gördüm ben.Maddi beklentin çok gibi geldi, hayat belirli şeylere göre ilerlemez. Pırlanta tektaşla,güllerle,klas bir mekanda evlilik teklifi filan. Yani mutluluk buna mı bağlı sence?
Bu arada ben evlilik teklifi de almadım, ona rağmen dünyada eşine benim kadar aşık olan kadın var mıdır bilemem:)

Sözün özü, sadece cimriliğine odaklan başka detaylara değil.

Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..

Banada evlilik teklifi gelmedi ama nasılsa evlenmeye karar vermiştik o yüzden üstüne düşmedim, romantik bi teklif yok falan diye. Ailesi istemeye gelmeden önce gittik tek taşı ve yüzüklerimizi birlikte aldık, ben seçtim kuzumda sessiz sessiz ödemeyi yaptı :) evlilik teklifi ya da yüzük çok önemli olmamalı bence sonuçta yeni bir yola gireceksiniz, yeni bir hayat kuracaksınız ama cimrilik için bişi diyemeyeceğim oturup açık açık konuşun sevgilinizle, sanırım aranızda bir güvensizlikde oluşmuş, olmuyorsa zorlamayın evlilik çocuk oyunu değil...

Bugün öğlen yemeğe çağırdı gittik selfservis bi yere sırada beklerken ne yiyelim diye sordum bilmem sen ne ismarlarsan onu yeriz dedi söyle yüzüne baktım bu sefer de sen ismarla tanistigimizdan beri ben ismarliyorum dedi çok bozuldum arkami döndüm gidiyorum, saydırdi.. yemin ederim hiç bi iliskimde bu kadar hesap odememistim ona rağmen maruz kaldığım durumdan bugün resmen bitirdim bunun evlilik süreci var orda neler demez ki?

Bugün öğlen yemeğe çağırdı gittik selfservis bi yere sırada beklerken ne yiyelim diye sordum bilmem sen ne ismarlarsan onu yeriz dedi söyle yüzüne baktım bu sefer de sen ismarla tanistigimizdan beri ben ismarliyorum dedi çok bozuldum arkami döndüm gidiyorum, saydırdi.. yemin ederim hiç bi iliskimde bu kadar hesap odememistim ona rağmen maruz kaldığım durumdan bugün resmen bitirdim bunun evlilik süreci var orda neler demez ki?
B*k var yersen diyeydin

valla bizimki de aynı durum... hediyesi özel günü hiç yoktur sevgiliykende öyleydi. Ama en iyisini yiyip en iyisini giymeyi sevdiğinden hediyeydi özel gündü takılmıyorum.. sizde öyle yapın , iyi yanlarından tutup öyle kabullenin.Tabi buna değiyorsa :KK39:

Ben evlilik teklifi aldığımda pırlanta yüzüklerin gerçeği ve sahtesi diye ikiye ayrıldığını bile bilmiyordum aldım taktım hiçbir şeyden habersiz. Sonra ablam ve kardeşim gördü beni aydınlattılar cahilliğim geçince fesatlanıp araştırdım gerçekmiş yüzüğüm. Sonra dedim bu küçük şey o kadar para tutar mı ki diye baktım neler neler varmış ohooo boşuna yaşamışım ben :KK70:

Konu sahib, yüzük meselesine indirgemeden ele alıncak olursa, cimri ise bir adam cimridir evlenince de aynı olur, değişmez.Böyle bir adamı kabul ediyorsan devam et. Kadının cimrisi ile geçim olur ama erkeğin cimrisi ile de geçim zordur...

Canim bende sahte yüzükle teklif aldm taşı sahteydi yani ama hiiç önem vermedim adamın parası yoktu napsın etmesin mi :) evlenince de pırlantamı aldı almasa da olurdu. Seviyo musun sen bu çocuğu

ben de evlilik teklifi almayanlardanım, tanıştığımızdan beri evlensene benle ya diyip duruyordu zaten :confused:

mesele bu değil bence, adam çok itici ve görgüsüz, ne ısmarlarsan yeriz ne demek, ben olsam hiç sesimi çıkarmaz bir bardak soğuk su ismarlardım :cool:

Korktum açıkçası evlilik aşamasında cimrilikten hevesimi kursagimda birakmasindan çok hassasim ve bu anlamadi

Ben sokakta evlenme teklifi aldım yağmur altında. :KK53: bari korunakli bi yere gotureydi :KK70:ama yuzugum gerçek :110: cimri ya bu bildiğin çok itici.

Benim maddi durumu hiç olmayan, ağır şartlarda çalıştığı halde kıza altın kolye parası denkleştiren arkadaşlarım da var tanıyorum böyle insanları.

burada affınıza sığınarak biraz "benim kocam"cılık yapıcam :KK76:

bundan 8 yıl önce eşimle flört dönemimizde bir süre işsiz kalmıştı sonra bankaya gişe memuru olarak girdi
işe başladığı tarihten bir ay sonrası doğum günümdü 800 tl maaş alıyormuş o zaman ve bana markalı bir saat almıştı hediye olarak. sitem ettim ne gerek vardı diye, iki sene sonra evlendik para konularını çok rahat konuşur olmuştuk tabi
o zaman sordum "kaça aldın bu saati?" diye, 330 tl dedi kredi kartı limiti de o kadarmış zaten :KK23:

burada dün bi konu vardı "şu kadar paralık hediye aldım ama kocam bana almadı" diye.
alınan hediyenin parasına hiç takılmam ama bu saat aldığım en değerli hediyedir, tabi ki madden değil,kazandığı ilk parayla bana güzel bir hediye almak için uğraşan birini sevdiğim için.

Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..

Çocuk pinti değil sizin beklentiler tavan...
Siz istiyorsunuz her hafta çıktığınızda lüks restaurantlarda yemek yiyelim her hafta elinde bir buket çiçekle gelsin her hafta bi jest her hafta farklı mekanlar. LAY LAY LOM ama sonuççç
Hayaller hayatlar işte malesef.

Ayrıca Çocukla ciddi düşünüyorsunz madem sizin bayan olarak biraz dikkat etmenz lazm devir hesap devri, bende evlenme teklif aldım tektaşım pırlantamı diye baktırmadım. Yeri geldi Lüks restauranttada yemek yedim yeri geldi kıyıdaki Lahmacuncuya da girdim. Yeri geldi paramız yok askm gel dedim kendi mekanıma götürdüm yemek yedik.
Dert mi???
Herşeyin yeri var zamanı var.
Bir hafta lüks bir restaurantta yemek+sürpriz en az 500 lira. Ayda yapar 2000 tl :)))

Böyle birini bulursan banada haber et abisinide ben alcam kız :KK76:

burada affınıza sığınarak biraz "benim kocam"cılık yapıcam :KK76:

bundan 8 yıl önce eşimle flört dönemimizde bir süre işsiz kalmıştı sonra bankaya gişe memuru olarak girdi
işe başladığı tarihten bir ay sonrası doğum günümdü 800 tl maaş alıyormuş o zaman ve bana markalı bir saat almıştı hediye olarak. sitem ettim ne gerek vardı diye, iki sene sonra evlendik para konularını çok rahat konuşur olmuştuk tabi
o zaman sordum "kaça aldın bu saati?" diye, 330 tl dedi kredi kartı limiti de o kadarmış zaten :KK23:

burada dün bi konu vardı "şu kadar paralık hediye aldım ama kocam bana almadı" diye.
alınan hediyenin parasına hiç takılmam ama bu saat aldığım en değerli hediyedir, tabi ki madden değil,kazandığı ilk parayla bana güzel bir hediye almak için uğraşan birini sevdiğim için.
Allah ağzınızın tadını bozmasın:)

Ben diyorum ya sevdiğim gel dese beyaz penye elbiseyle nikah kıyarım.

Ama eğer durumu gerçekten iyiyse ve "yeter bu işte" mantığıyla alıyosa sorundur bu. Biçilen değerdir. Mesela durumu vardır hiç maddi bişey almaz bi buket çiçek alır o da kabul. Ama eğer alıyosan, bi de evlilik teklifi gibi bir kere olacak bişey için kadına onu layık gördüyse tiksindirir. Ben tiksinmiştim.

Gerçekten ne kadar berbat olduğunu tarif dahi edemeyeceğim bir hediye almış. Pardon "evde olanı getirmiş". Kimin eskisi kimin artığı kime getirilip de beğenilmeyen hediye allah bilir

Back
X