Cimri Erkekle Evlenir Misiniz?

Endoplazmik1kulum

AileHerŞeydir
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
406
87
323
Ankara
Arkadaşlar kadınların biraz tutumlu olması normal ona diyecek lazım yok fakat bu durum kadında değil erkekteyse ve tutumluluk byutunu aşıp cimriliğe uzanmışsa o erkekle evlenir misiniz?

Aldığınız elbiseyi pahalı bulan,kozmetik ürünlerin fiyatlarını tek tek soran...vs

Anlatmaya ben başlayım
ilk buluşmamızda hesap öderken ''Çok tutmadı ben öderim'' dediği için ikinci kez görüşmediğim biri oldu :)
ilkine pişman oldum ne ikincisi :)

sizin başınızdan geçen cimrilik olayları yok mu buna benzer?

Anlatmaya ben başlayım
ilk buluşmamızda hesap öderken ''Çok tutmadı ben öderim'' dediği için ikinci kez görüşmediğim biri oldu :)
ilkine pişman oldum ne ikincisi :)

sizin başınızdan geçen cimrilik olayları yok mu buna benzer?

Erkek dedigin az bonkör olacak ya tabi bonkör dediysem de har vurup harman savurmayacak. Bu kadar hesapci olmaya gerek yok hadi hesap ediyosun öyle deme bari :51:
Bence de oyle biriyle omur gecmezdi cok iyi yapmissin canim :13:
Benim degil de kuzenimin basina gelen bir olayi anlatayim.
Kuzenimin cok yakisikli kizlarin etrafinda pervane oldugu her tatilde yurt disina giden x sehrindeki mango ve polo nun sahibiyle tanisikligi vardi. Sonra aska dönüştü bu tanisiklik. Neyse efendim bu adam kizi sabah magazaya cagririmis islerim yoğun seni boyle goreyim diye aksama kadar bi bardak su vermezmis resmen. Kuzenim de hanim ya hic istemezmis. Neyse bir gun yine ayni boyle gitmis en sonunda Kuzenim dayanamamis aciktim ben demis. Yemege gitmisler kuzenim yemek soylemis cocuk ac degilim demis ve sadece su istemis.neyse kuzenimin yemegi gelince tadina bakayim diye yemekten yemeye baslamis ve abartisiz hepsini o yedi ve o son yemegimiz oldu daha da gorusmedim diyor. :9:

Erkek dedigin az bonkör olacak ya tabi bonkör dediysem de har vurup harman savurmayacak. Bu kadar hesapci olmaya gerek yok hadi hesap ediyosun öyle deme bari :51:
Bence de oyle biriyle omur gecmezdi cok iyi yapmissin canim :13:
Benim degil de kuzenimin basina gelen bir olayi anlatayim.
Kuzenimin cok yakisikli kizlarin etrafinda pervane oldugu her tatilde yurt disina giden x sehrindeki mango ve polo nun sahibiyle tanisikligi vardi. Sonra aska dönüştü bu tanisiklik. Neyse efendim bu adam kizi sabah magazaya cagririmis islerim yoğun seni boyle goreyim diye aksama kadar bi bardak su vermezmis resmen. Kuzenim de hanim ya hic istemezmis. Neyse bir gun yine ayni boyle gitmis en sonunda Kuzenim dayanamamis aciktim ben demis. Yemege gitmisler kuzenim yemek soylemis cocuk ac degilim demis ve sadece su istemis.neyse kuzenimin yemegi gelince tadina bakayim diye yemekten yemeye baslamis ve abartisiz hepsini o yedi ve o son yemegimiz oldu daha da gorusmedim diyor. :9:

Zengin erkekler daha cimri oluyor zaten,kuzeninin başından geçen olaydaki gibi
Ne demek ya kızı çağır saatlerce aç susuz bırak sonra yemeğe çıkınca yemeğini ye.Bu kadarına pes artık diyorum.

Benim vardı başımda bir tane. cimriliğinden bozuldu.. bence hayat geçmez..
Nasıl bir şanssa hayatımda 2 kişi oldu, 2side cimri çıktı.. 3.de piyangoyu çekcem inş.
ünvde bi arkdaşım vardı, 3 yılda sadece bir sefer cafeye gitmişliğimiz vardır, var sen düşün yani..

Son düzenleme:
Zengin erkekler daha cimri oluyor zaten,kuzeninin başından geçen olaydaki gibi
Ne demek ya kızı çağır saatlerce aç susuz bırak sonra yemeğe çıkınca yemeğini ye.Bu kadarına pes artık diyorum.

Aynen de öyle pes yani insan bu kadari da olamaz diyor...
Erkek dedigin elini cebine atmali.

Benimde oldu..tanistik..bi kafede oturuyoruz ben bi limonata ictim onun disinda hic sormadi bile bana bisey ister misin diye ses etmedim.aksam eve geldim msjda bana cok gezer misin o pahalidir bu soyledir falan aman dedim bu ne boyle ben yapamiycam diyip biraktim.sonra ne mi oldu yillar onceydi bu olay tabii gecen onu gordum nasi yakisikli olmus evlenmis pisman olmadim desem yalan olur..ilk seferde boyle seylere takilmamali bence..sonrasinda devam ederse sorun vardir.ben acele ettim simdi pisman oldum mu evettt belkide oyle biri degildi o anlik biseydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy liseye giderken öyle bir dengesizde benim karşıma çıktı bi insan her gittiği yerde sadece su içer mi:53:cimri insanla hiç işim olmaz...
ama şimdi sevdiğim adam dünyanın en mükemmel adamı :):16:

Son düzenleme:
Nasıl bir şanssa hayatımda 2 kişi oldu, 2side cimri çıktı.. 3.de piyangoyu çekcem inş.
ünvde bi arkdaşım vardı, 3 yılda sadece bir sefer cafeye gitmişliğimiz vardır, var sen düşün yani..
valla yokluk ayrı cimrilik ayrı şey.cimri adama hiç tahammülüm yok einde olmayana canım feda canı sağolsun....ben ayaktada giderim:16:

Ben anlatsam anlatsam bitmez.Yer silmek icin kokulu deterjani cok ekliyormusum kovaya cabuk bitiyormus.Oysa tamamen yalan.1 kapak bile koymuyordum

Benimde başıma geldi ama bitme sebebi o değildi :)
ilk buluşmamız beni kahvaltıya davet etti neyse gittik kahvalti türü secicez sen otur ben seçip gelirim dedi bende yalnız olmasın diye ilk buluşmamız sonuçta yok beraber seçelim dedim benim aklıma bile gelmedi para konusu falan seçtik biseyler eli açık biriyim yoksa bende çok secmezdim nerden biliyim :))
Neyse oturduk ben az yedim ilk buluşma tanima falan iştah yoktu pek o yedikçe yio yedikçe yio bana döndü dedi o kadar seçtin hepsinden( takip etmiş demek seçerken) :D bari ye bitir :D bişey demedim normal geldi. Neyse Hesap istedi baktım kredi kartı çıkardı bende hem kendimi çok aşağıda hissettirmemek adına ilk bulusma sonucta hemde nezaketen ben odiyim mi nakit var bende dedim oda bana bu seferlik ben öderim dedi :confused: ne demek bu seferlik ya bu laf soylenir mi hemde ilk buluşma da :D bilmiyorum bana normal gibi gelmemişti :D

Son düzenleme:

3 yıl nasıl katlandınız inanamıyorum :)

Benimde oldu..tanistik..bi kafede oturuyoruz ben bi limonata ictim onun disinda hic sormadi bile bana bisey ister misin diye ses etmedim.aksam eve geldim msjda bana cok gezer misin o pahalidir bu soyledir falan aman dedim bu ne boyle ben yapamiycam diyip biraktim.sonra ne mi oldu yillar onceydi bu olay tabii gecen onu gordum nasi yakisikli olmus evlenmis pisman olmadim desem yalan olur..ilk seferde boyle seylere takilmamali bence..sonrasinda devam ederse sorun vardir.ben acele ettim simdi pisman oldum mu evettt belkide oyle biri degildi o anlik biseydi

Pişman olmayın bence çünkü eşide en az onun kadar cimri olduğundan mutlulardır sizle olmazdı muhtemelen

ayy liseye giderken öyle bir dengesizde benim karşıma çıktı bi insan her gittiği yerde sadece su içer mi:53:cimri insanla hiç işim olmaz...
ama şimdi sevdiğim adam dünyanın en mükemmel adamı :):16:

öyle bir film vardı acıktıklarında su içiyolardı :) o geldi aklıma

Bir abiyle tanışmıştım.Abi iyi hoştu ama her konuşmasında ya android telefona ben para vermem,çok gereksiz diyordu.Mc Donals tan yemem Burger King ten yerim orası daha ucuz çünkü diyordu.Ayakkabın çok güzel abi dedim,adam döndü indirim vardı ordan almıştım,yoksa hayatta para vermezdim buna diyordu :51: Abinin bir zevki var; 2. el aletleri alır parası ne kadar olursa olsun alır,onları tekrar yapıp çalışır hale getirir ,koleksiyon yapardı.Ne cimriydi ama yaaa.Geçenlerde duydum evlenmiş,inanılmaz şaşırdım.Adam kesin düğün çok gereksiz diye yapmamıştır.Hatta şuan kadın bir deri bir kemik kalmış bile olabilir (abartı yapıyorum:52: ) Şuan eşi nasıl katlanıyordur ona bilemicem ama cidden kötü bir durum.Allah yardımcısı olsun,zor vallahi :40:

Back
X