Cimri Erkekle Evlenir Misiniz?

Ben kk da durumu iyi olduğu halde çocuğunu ağlatıp gofret almayan baba okudum..bu insanları allah ıslah etsin..eşleri içinde çok üzücü

Çocuğuna gofret almayan baba mı? ona baba dışında herşey denilebilir bence çünkü 1 kuruşluk gofreti çocuğundan esirgeyen biri baba olamaz :(

Yanıma gelince fark ettim zaten, uzaktan anlayamıyor insan. Ama hayat öle bir kısır döngü ki, 2. sefer hayatıma giren kişi de çok farklı değildi.. Gerçi bende har vurup harman savuran biri olmadım ama.. bilemiyorum bir yerlerde bir hata var ama çözemiyorum

Hata yok belki de iyi niyetli olmanızdan kaynaklanıyodur
başka biri olsa bu kadar cimrilik edemezler

Evet hatta daha 2-3 ay önce okudum anne babadan gizli para biriktirmeye çalışıp çocuğuna gofret alıyomuş :( içim parçalandı hem o kadıncağıza hem çocuğa..

2-3 ay önce olduğu halde çok etkisinde kalmışsın canım aklında kalmış :(
kimin kalmaz ki böyle bi olay

2-3 ay önce olduğu halde çok etkisinde kalmışsın canım aklında kalmış :(
kimin kalmaz ki böyle bi olay

Evet kaldı valla :( cnm ben böyle cimri insanlarında psikolojik rahatsız olduğunu düşünüyorum..yahu para ne için var? Yaşamı idame ettirmek için..çocuğuna gofret bile almıcak kadar yaşamdan soyutluyosan para için hastasındır..ne malum yarın ölmeyeceğin yada ailece trafik kazasında ölmeyceğiniz bankada birikenlerin kime ne faydası olacak o zaman..

Valla büyük konuştuklarım hep başıma geldi o sebeple büyük konuşmakta istemiyorum ama allah cimri insanları benden uzak etsin ben almiyim :emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kaldı valla :( cnm ben böyle cimri insanlarında psikolojik rahatsız olduğunu düşünüyorum..yahu para ne için var? Yaşamı idame ettirmek için..çocuğuna gofret bile almıcak kadar yaşamdan soyutluyosan para için hastasındır..ne malum yarın ölmeyeceğin yada ailece trafik kazasında ölmeyceğiniz bankada birikenlerin kime ne faydası olacak o zaman..

Valla büyük konuştuklarım hep başıma geldi o sebeple büyük konuşmakta istemiyorum ama allah cimri insanları benden uzak etsin ben almiyim :emir_bebek::emir_bebek:

benimde büyük konuştuğum herşey başıma geldi.O yüzden Allah korusun,cimri insanlarla imtihan etmesin diye dua ediyorum

Back
X