Cimri Erkekle Evlenir Misiniz?

cimri bir adamla evlenmek istemem aslaa. gerektıgınde cimri olacak ama sacma sapan seylerde cimrilik yapan adama tahammulum yok. kapıyı gosterırdm :))

Ayy bende hic tahammul edemem insan sevsede zoruna gider hani :) ben bile arada sirf sinir etmek icin cok cimrisin diyorumm sonra yemek yicez nerden ne yiyelim diyorum ki normalde onun cebinden az ciksin diye cirpinan biriyimdir hatta ikimizde para konsnda birbrmizi idare ederiz bende kolay kolay bi sey isteyen tip deglimdr zaten : Neyse iste ne yiyelim diyorum sen ne istersen ya herseyi bana birakma bi kerede fikrini syle dyorum bana diyo ki ben fikrimi syleynce cimri diyosun sen nereyi istersen orasi olsun :-) :-)

Benimde başıma geldi ama bitme sebebi o değildi :)
ilk buluşmamız beni kahvaltıya davet etti neyse gittik kahvalti türü secicez sen otur ben seçip gelirim dedi bende yalnız olmasın diye ilk buluşmamız sonuçta yok beraber seçelim dedim benim aklıma bile gelmedi para konusu falan seçtik biseyler eli açık biriyim yoksa bende çok secmezdim nerden biliyim :))
Neyse oturduk ben az yedim ilk buluşma tanima falan iştah yoktu pek o yedikçe yio yedikçe yio bana döndü dedi o kadar seçtin hepsinden( takip etmiş demek seçerken) :D bari ye bitir :D bişey demedim normal geldi. Neyse Hesap istedi baktım kredi kartı çıkardı bende hem kendimi çok aşağıda hissettirmemek adına ilk bulusma sonucta hemde nezaketen ben odiyim mi nakit var bende dedim oda bana bu seferlik ben öderim dedi :confused: ne demek bu seferlik ya bu laf soylenir mi hemde ilk buluşma da :D bilmiyorum bana normal gibi gelmemişti :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşini de ona göre seçtiğinden şüphem yok :) Cimrilikte sınır tanımıyor erkekler

Hani her tip insanı az biraz anlayabilirim de cimrileri bir türlü anlayamıyorum..yahu bu hayatta ölüm diye bir gerçek var ve kefenden başka birşey götüremiyosun mezara..cimrilik yapıp "yaşamından" kısıp birşey yaşamadan ölünce noluyor mezaramı götürüyor o paralı..birikmiş para yaşanmamış hayat..çok komiğime gidiyor benim..sabancı hala çok zengin noldu mezarda bir işine yarıyor mu şuan şirketlerinin ciroları?? Komik..zavallı..

valla yokluk ayrı cimrilik ayrı şey.cimri adama hiç tahammülüm yok einde olmayana canım feda canı sağolsun....ben ayaktada giderim:16:

kesinlikle.. aslında ilişkinin ilk zamanları iyi gözlemlemek lazım. Bazıları ilk görüşmede kendini belli etse de, bazıları biraz daha geç gösteriyor. Mümkün olduğunca hızlı algılayıp, alışmadan bağlanmadan göndermek gerekiyor.

Hani her tip insanı az biraz anlayabilirim de cimrileri bir türlü anlayamıyorum..yahu bu hayatta ölüm diye bir gerçek var ve kefenden başka birşey götüremiyosun mezara..cimrilik yapıp "yaşamından" kısıp birşey yaşamadan ölünce noluyor mezaramı götürüyor o paralı..birikmiş para yaşanmamış hayat..çok komiğime gidiyor benim..sabancı hala çok zengin noldu mezarda bir işine yarıyor mu şuan şirketlerinin ciroları?? Komik..zavallı..

katılıyorum size
vefat ettikten sonra oraya buraya gizlenmiş paraları çıkan insanlar için hep üzülürüm 'yaşayamadıkları' için...

Fakir olsun bonkor olsun cimri biriyle evlenmeyi bırak arkadaş bile olmak zor

Benim anlatmaya çalıştığım da bu:İnsanın cebinde parası olmayabilir ama gözü,gönlü bol olur ama aksi oluyor genelde parası çok olanlar cimri oluyor...
Benim başıma öyle geliyor genellikle :)

katılıyorum size
vefat ettikten sonra oraya buraya gizlenmiş paraları çıkan insanlar için hep üzülürüm 'yaşayamadıkları' için...

Evet biz bu kısacık ömrümüzde yaşamaya geldik..para biriktirmeye değil..inanın benimde çok tuhafıma gidiyo aslnda çok mal varlığı olup hayatta hiçbirşey yaşamadan göçüp giden insanlar..

Evet biz bu kısacık ömrümüzde yaşamaya geldik..para biriktirmeye değil..inanın benimde çok tuhafıma gidiyo aslnda çok mal varlığı olup hayatta hiçbirşey yaşamadan göçüp giden insanlar..

Kötü günler için bir kenara atmak ayrı ama bunu yaşam tarzı haline getiriyorlar artık

Kötü günler için bir kenara atmak ayrı ama bunu yaşam tarzı haline getiriyorlar artık

Evet tabiki bu demek değilki yarını düşünmeden hareket edelim ama dediğiniz gibi bunu yaşam tarzı haline getirip çoluğundan çocuğundan,üstünden,yemeğinden,tatilinden kısacası hayatından kısan ve tüm hayatını böyle gecirenleri hic normal bulmuyorum

Evet tabiki bu demek değilki yarını düşünmeden hareket edelim ama dediğiniz gibi bunu yaşam tarzı haline getirip çoluğundan çocuğundan,üstünden,yemeğinden,tatilinden kısacası hayatından kısan ve tüm hayatını böyle gecirenleri hic normal bulmuyorum

İnşallah onlar da birgün hayatın geçiciliğinin farkına varır.

Ben kk da durumu iyi olduğu halde çocuğunu ağlatıp gofret almayan baba okudum..bu insanları allah ıslah etsin..eşleri içinde çok üzücü

Çocuğuna yapma bari... En güzel sonuçta burdan çıkar sanırım hadi cimri adamla evlendim ben katlanıyorum ama çocuğuna karşı da cimri olan birini çocuğuma baba yapmam.

Uzak olması iyi olmuş :) Yakındayken de farklı değilmiş gerçi de :)

Yanıma gelince fark ettim zaten, uzaktan anlayamıyor insan. Ama hayat öle bir kısır döngü ki, 2. sefer hayatıma giren kişi de çok farklı değildi.. Gerçi bende har vurup harman savuran biri olmadım ama.. bilemiyorum bir yerlerde bir hata var ama çözemiyorum

Back
X