• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

Hep aynı. Bende nişanlıyım, çok şükür şimdilik bir pürüz çıkmadı, inşallah çıkmazda. Ben senin yerinde olsam istediğim fotoğrafcıya çektiririm fotoları. Eğer kayınvalidene pahalı geliyosa üzerini senle sözlün ekleyin olsun bitsin. Ben olsam bu kadar karıştırtmam bile.

canim karistirtmadim, KADIN IZIN VERMIYOR ki aramizda halledelim...
ben sadece haber verdim ona, haberin olsun emi, ben baska fotocu tuttum öbürünü begenmedim dedim, tam cikiyordum mutfaktan, durdurdu beni yüzü degisti, bana sormadan nasil tutarsin, kaca tuttun demezmi :gitme: sok olduk annemle... iptal edicen ben buldum bitane diyor bana... :olmaz:

nerden baksan 2000TL kar yaptilar, bunlari hic düsünmüyorlar...................... zoruma giden bu...... 250euro mu cok geldi..... mafoldumbenmafoldumben

aylncm kayınpedernle kayınvldenin ilşkisi nasıl yani kimin sözü gecyr evde kayınvaliden kayınpedernden korkar mı kişilikleri nasıl merak ettm:)

aylncm kayınpedernle kayınvldenin ilşkisi nasıl yani kimin sözü gecyr evde kayınvaliden kayınpedernden korkar mı kişilikleri nasıl merak ettm:)

ya adam depresyon haplari kullaniyormus... kadin cok inat, dik kafali biri. kimin sözü geciyor bilmiyorum ama kadin cok tembellll... alisverisi herseyi adam yapar... erkan yapar.. kadin dogru duruz yemek bile yapmiyor... onlarda aksamlari bir arada yemek yeme adetleride yok. ikiside seker hastasi. erkandada süt tozu alerjisi var, özel yemekler yapilmasi gerekiyor, annesi fazla ilgilenmiyor... ben bol bol yaparim erkanima yemekler. cok hosuna gider. bir an önce evlenmek istio benle...
cok disiplinli erkanda kayinpeder de... adam sanki cok cekmis gibi...

biliyorum korkuyorum bende mafoldumben hatta ömür boyu orda otururum eger bikere girersem.... ilerdede daireler birlesilcekti... öylelikle kabul ettim zaten...
ama kayinvalidem sinirlari böyle zorlamaya deavam ederse kabul etmicem...
hatta icindeki kullanilmis mutfagi bile kabul ettirmeye calisti bana. okadarda degil yani. benim tek hayalim mutfak zatennn... eve bagli biriyim...

mobilyalarda bile sorun cikaricak hep kötü his var icimde...
ama inceldigi yerdende kopar yani... kaybederler beni...
sözlümün destek cikmadigi ani görürsem biter zaten. yoksa cekemem ben bu kadini

her şey daha çok yeni..
şimdi babanla konuşunca kocası kızmıştır ona. o yüzden bir süre ses etmez.
ama sonra bi yerden patlak verir.
diyorum ki olaylar dallanıp budaklanmadan, senin sinirin geçince, uygun bir dille saygılı bi şekilde uygarca konuşmayı deneseniz?? suçlamadan, kelimeleri dikkatli seçerek kırmadan?
daha uzuuun yıllar geçiriceksiniz beraber.
görüşüceksiniz, aynı sofrrada oturucaksınız falan filan
aranızdaki gerilim erimeli

burda erkeğe de rol düşüyor
ya da sözlünüzün annesine gidip "aylin kızdı" değil "aylin kırıldı" demesi lazım.
bunlar çok ince konular.

nisani kiz tarafi yapiyo benim bildigim.salonunu falan her seyini kiz tarafi yapiyo.gecenler de bizim akrabamiz da yaptiydi.arabasinin süsüne kadar her seyi onlar yapti.fotocusu her seyi icinde ydi.gelenin gidenin fotolari dahi cektiler. cok pahali ya mal oldu. kaynan la bir katta oturmamaya bak.bu anlattigin en basiti .ne laflar la kafani agritirlar.oooo dügünde hele .

her şey daha çok yeni..
şimdi babanla konuşunca kocası kızmıştır ona. o yüzden bir süre ses etmez.
ama sonra bi yerden patlak verir.
diyorum ki olaylar dallanıp budaklanmadan, senin sinirin geçince, uygun bir dille saygılı bi şekilde uygarca konuşmayı deneseniz?? suçlamadan, kelimeleri dikkatli seçerek kırmadan?
daha uzuuun yıllar geçiriceksiniz beraber.
görüşüceksiniz, aynı sofrrada oturucaksınız falan filan
aranızdaki gerilim erimeli

burda erkeğe de rol düşüyor
ya da sözlünüzün annesine gidip "aylin kızdı" değil "aylin kırıldı" demesi lazım.
bunlar çok ince konular.

valla konuyu aciyorum kapat diyor erkan... yine tartisma cikacak diye akli gidiyor...
nasil diyecegimide bilmiyorum. dün dediki, annemi ara konus güzel güzel, gerilim erisin söyle herseyi dedi. yine beni destekliyor. kendisi diyince herhalde söz dinlemiyorlar, erkanda sinirleniyor sanirim ki bana diyor ara konus diye.
tabiki uzun yillar görüsecez, benim icimde neler vardiii, davet ederim yemekler pisiririm evine gider toplarim ütüsünü yaparim diye... ama bu böle yaparsa nasil icimden gelerek yaparimki.... böyle yaparak kaybeder beni... icimden gelmezse gelmez... cok iyi ev isleri yaparim cok iyi yemek yaparim... degerimi bilmesi gerekirken... böyle neden yapiyor :((( halbuki neler hayal ediyorum ben...

nisani kiz tarafi yapiyo benim bildigim.salonunu falan her seyini kiz tarafi yapiyo.gecenler de bizim akrabamiz da yaptiydi.arabasinin süsüne kadar her seyi onlar yapti.fotocusu her seyi icinde ydi.gelenin gidenin fotolari dahi cektiler. cok pahali ya mal oldu. kaynan la bir katta oturmamaya bak.bu anlattigin en basiti .ne laflar la kafani agritirlar.oooo dügünde hele .

valla bizim bildigimiz kuaförde gelinin saci, kiz kardesleri erkek tarafina aittir. ama onlar sadece benimkini ödiceklermis. burdada annem cok kirildi... (biz onlari kirmadik 300 kisilik salon tuttuk 500 euro daha fazla ödedik lafi bile olmaz dedi pürüz cikarmadik, yoksaki 100 kisilik kücük bir nisan olucakti) ve onlarin da kardeslerimin sacini ayirt etmeleri cok kiriciydi, DÜSÜNCESIZ kayinvalidem... yok adetimiz böle diyip duruyor...

nisani biz yapiyoruz... hepsi icinde... ama araba süsü foto kuaför onlara ait..
zaten nefret ediyorum böyle adetlerden, ne varsa hep bundan cikiyor pürüzler...

at imzayi cek git töbe töbe

valla ne yalan söliyim bi pürüz daha bekliyorum, ondan sonra resti cekicem ayri apartman istiyorum dicem. bi apartmanlari daha var, 2 sokak uzakta... yada baska bakarim tamamen... bu ne ya...... babannesi yanibasimda oturucak... cok severim babannesini. babannesi oldugu sürece aslinda hiccc korkum yok... ayni apartmanda otururum. ama allah onu basimizdan eksik etmesinnn AMIN

pufff çok gıcık bi durum ben giderim en iyi şeyleri almaya çalışırım kayın validem bana hep uyduruk şeyler getirir ben kızıyorum annem belki bilmiyordur diye beni yatıştırıyo insan kendini değersiz hissediyor bizde geline hep en iyisini yapmaya çalışırlar ki öyledir de :(

pufff çok gıcık bi durum ben giderim en iyi şeyleri almaya çalışırım kayın validem bana hep uyduruk şeyler getirir ben kızıyorum annem belki bilmiyordur diye beni yatıştırıyo insan kendini değersiz hissediyor bizde geline hep en iyisini yapmaya çalışırlar ki öyledir de :(

evet canim aynen :(((
erkanin bohcasi 400 Tl ile düzdüm, 200 euro tuttu... lafi bile olmaz benim icin...

ha bide su var.... kayinvalidem beni asla daha kuyumcuya getirmedi, hep TR den aliyor BENSIZZ!!! begendiklerimi gösterdim ona. tmm bundada sorun cikmasin alsin kendisi, ama bakalim begendigim seyleri alicakmi............ cok merak ediyorum pürüz cikacakmi............
yani bide basta bize LISTE YAPIN diyen bir insan bu...... simdi ne olduda bir resim 10 euro pahali oldu? anlamiyorum........ gücüme gidiyor hersey......

evet canim aynen :(((
erkanin bohcasi 400 Tl ile düzdüm, 200 euro tuttu... lafi bile olmaz benim icin...

ha bide su var.... kayinvalidem beni asla daha kuyumcuya getirmedi, hep TR den aliyor BENSIZZ!!! begendiklerimi gösterdim ona. tmm bundada sorun cikmasin alsin kendisi, ama bakalim begendigim seyleri alicakmi............ cok merak ediyorum pürüz cikacakmi............
yani bide basta bize LISTE YAPIN diyen bir insan bu...... simdi ne olduda bir resim 10 euro pahali oldu? anlamiyorum........ gücüme gidiyor hersey......

çok farklı şeyler ya insanın evllikten gözü korkuyo başka ailelere krışmak çok zor hele ki daha önce sevgilin
ysen bide ailene mahçup oluyosun bize ilk gelip gittikleri gün ben oturup ağladım ben napıcam bunlarla die ama hayırlısı olsun dyelim ama kesinlikle evi uzak istiyorm ben bakalım olcak mı :(apartman hayatta istemiyorum ama bende bu şans varken o da olur

çok farklı şeyler ya insanın evllikten gözü korkuyo başka ailelere krışmak çok zor hele ki daha önce sevgilin
ysen bide ailene mahçup oluyosun bize ilk gelip gittikleri gün ben oturup ağladım ben napıcam bunlarla die ama hayırlısı olsun dyelim ama kesinlikle evi uzak istiyorm ben bakalım olcak mı :(apartman hayatta istemiyorum ama bende bu şans varken o da olur

cok zormus bu isler yaa....... hayirlisi olsun yaa..... hicbirseyin sonunda ölüm yok....
inceldigi yerden kopar... napalimm...

cok zormus bu isler yaa....... hayirlisi olsun yaa..... hicbirseyin sonunda ölüm yok....
inceldigi yerden kopar... napalimm...

bu çok sert oldu:S nişan döneminde karışıyolar sonra bir şey yapamıyolar çoğu tanıdığım böyle oldu nişanlıyken herkes bi taraftan çekiştiriyo ortada siz kalıyosunuz tabi evlendkten sonra da eşin karışmalarına müsade etmez arkanda durursa.... yaşayıp görücez :)

bu çok sert oldu:S nişan döneminde karışıyolar sonra bir şey yapamıyolar çoğu tanıdığım böyle oldu nişanlıyken herkes bi taraftan çekiştiriyo ortada siz kalıyosunuz tabi evlendkten sonra da eşin karışmalarına müsade etmez arkanda durursa.... yaşayıp görücez :)

aynen yasayip görücez.... burdaki hikayeleri olaylari okuyorumda cok korkuyorum... birdenbire degisip beni tutmazsa diye.... cok zor isler ya

herşeyden önce kayınvalidenin üsluBu çooook çirkin.. çok haklısınız kırılmakta.. kızım Bizim gücümüz ona yetmez daha uygun fiyata Bulmaya çalişalım dese gene insanın zoruna gitmez, ama çocuk giBi inatlaşa inatlaşa hem de annenin yanında yok diye diretmesi çok kaBa.. hiç aldırma, cevap verme.. BaBalar halleder canını sıkma.. aynı Benim eski kayınvalidem giBiymiş.. nişan yapacaktık, "salona gerek yok evde takarız 5 dakkada yüzüklerinizi sessiz sedasız, tantanaya hiç gerek yok siz anlamazsınız heves sizinki şamataya ne gerek var milleti eğlendirecez diye para dökemem Ben" diyip nasıl kırmıştı Beni.. 5 dakkada sessiz sedasız tantanasız nişanlanacakmışız !!!!! oldu Bittiye gelecek yani ???? hiç cevap vermedim.. itiraz etmedim.. nişanlımla konuştum, Ben Bi defa nişanlanacam tantana da isterim şamata da, millet değil Ben eğlenecem en mutlu günüm, ya davullu zurnalı olur Benim istediğim giBi ya da hiç olmaz dedim.. Benim istediğim oldu.. saygım da Bitti sevgim de Bitti ama annesine.. amannn sen nişanlına Bak.. ne de olsa senin istediğin olacak, he de geç sen..

herşeyden önce kayınvalidenin üsluBu çooook çirkin.. çok haklısınız kırılmakta.. kızım Bizim gücümüz ona yetmez daha uygun fiyata Bulmaya çalişalım dese gene insanın zoruna gitmez, ama çocuk giBi inatlaşa inatlaşa hem de annenin yanında yok diye diretmesi çok kaBa.. hiç aldırma, cevap verme.. BaBalar halleder canını sıkma.. aynı Benim eski kayınvalidem giBiymiş.. nişan yapacaktık, "salona gerek yok evde takarız 5 dakkada yüzüklerinizi sessiz sedasız, tantanaya hiç gerek yok siz anlamazsınız heves sizinki şamataya ne gerek var milleti eğlendirecez diye para dökemem Ben" diyip nasıl kırmıştı Beni.. 5 dakkada sessiz sedasız tantanasız nişanlanacakmışız !!!!! oldu Bittiye gelecek yani ???? hiç cevap vermedim.. itiraz etmedim.. nişanlımla konuştum, Ben Bi defa nişanlanacam tantana da isterim şamata da, millet değil Ben eğlenecem en mutlu günüm, ya davullu zurnalı olur Benim istediğim giBi ya da hiç olmaz dedim.. Benim istediğim oldu.. saygım da Bitti sevgim de Bitti ama annesine.. amannn sen nişanlına Bak.. ne de olsa senin istediğin olacak, he de geç sen..

cesaret verdin bana sagol canim.... seninki yine bi degisikmis... bize ait olan seyleri ISTEYEBILIYOR... (300 kisilik bir nisan gibi) ama bana gelince ben isteyemiyorum.... kirici .....

allah herkesi mutlu etsin yaa.... kimse sorunsuz evlenmiyor sanirim....

yorumları okuyamadım ama başlığı ve yazdıklarını görünce dedim ki aa benim kaynanayı anlatıyo:) benzer olaylar yaşadık bizde, düğün zamanı daha da çirkinleştiler. onların yerine ben utandım aileme yansıtmamaya çalıştım hep. neyse şunu söleyeyim ki maalesef böyle insanlar değişmez canım Allah sabır versin:Saruboceq:

yorumları okuyamadım ama başlığı ve yazdıklarını görünce dedim ki aa benim kaynanayı anlatıyo:) benzer olaylar yaşadık bizde, düğün zamanı daha da çirkinleştiler. onların yerine ben utandım aileme yansıtmamaya çalıştım hep. neyse şunu söleyeyim ki maalesef böyle insanlar değişmez canım Allah sabır versin:Saruboceq:

aminn ablamm.... simdi araniz nasil peki? gelinliginde pürüz ciktimi

aminn ablamm.... simdi araniz nasil peki? gelinliginde pürüz ciktimi

çıkmaz mı:) düğün günümü rezil ettiler evliliğimin ilk 1 yılı zehir oldu. şimdi 4 yılımızı doldurduk :nazar: kocamla mutluyuz çok şükür artık az görüşüyorum fazla işime karışmalarına müsade etmiyorum. insan soğuyo işte eskisi gibi olamıyorsun :(

Back
X