Cimri Görümceler!!!

Karı Koca okumuş meslek sahibi kültürlü, gorumcelerde okumamış kultursuz ezik olunca. Sizden faydalanalim demişler.

Siz her yıl 2 defa sanırım en az 1 haftalığına gidiyorsunuz ve onlar sizi evlerinde ağırlıyorlar. Peki siz orada kaldığınızda mutfak masraflarına vs. katkıda bulunuyor musunuz? Sanırım hayır, çünkü yapsaydınız onuda yazardınız buraya.

1 hafta yediniz içtiniz onlarda, ee sizde 1 kereliğine harcama yapmış olun, ne varki bunda

Bazı arkadaşlar konu sahibinin görümceleriyle tatile gittiğini sanmış. Ama benim anladığım görümceler denizi olan bi yerde yaşıyorlar ve denize günü birlik gitmişler. Konu sahibi o 1 günde yenilen içilenlerin parasını ödemiş.

ayıp ya bende bi görümceyim. yani insan düşünür tamam karşılıklı alınır elini cebine atmamasi gorumcelern erkek kardese yüklemesi el insaf ya. bn abmle markete gidim o odemek ister ben ödetmem yeri gelir o odetmez baska baey icin öderim ama bütün herseyide ona yaptrmak ayıp. gidim o odesin herseyi bn yiyim içim vicdanim el vermez zoruma gider yaptrmamda. günah soncta sokaktan toplamiyor parayi emegiyle kazanyor esinize bsey demeyin oda farkndadr ona göre davranr oda umarım

nasil ya konu sahibi yanls mi yazdi gorumcelerle denize gidildigini soylems ama benzin kattklarnida demiş bn anlamdm isin aslini tam:)

bosver takma derim. Allahtan yakin degilmissiniz. yildaniki kez gorusuyormussunuz hem, bosver. biraz da mesafeni koyarsin olur biter sikma canini

o zaman ege akdeniz sahilleri her bütceye uygun otellerle dolu erken rezervasyonla uygun fiyatlara tatilinizi yapabilirisiniz,aa otellere para veremeyiz durumumuz yok ille görümcelerde tatil yapıcam diyorsanız da biraz masraf yapmanız gerekiyo doğrusu.adettendir misafirliğe gidilen evde harcama yapılır.

bence konu sahibinin derdi tatile gideyim görümceme, elimi cebime atmayayım değil, maksat aile ziyareti için gidilmesi ve onlara yapılan muamele..denize gitmek te bir örnek sadece..bence bir daha gitmeden belirli bir limit koyun onu aşmayın madem durumları iyiymiş görümcelerin misafire para ödetmek ayıptır...

nasil ya konu sahibi yanls mi yazdi gorumcelerle denize gidildigini soylems ama benzin kattklarnida demiş bn anlamdm isin aslini tam:)
Görümcelerime tatile geldik 1 haftalığına demiş. Sonrada denize gittik demiş.

Yani bu cümlelerinden ben öyle anladım.

Görümcelerime tatile geldik 1 haftalığına demiş. Sonrada denize gittik demiş.

Yani bu cümlelerinden ben öyle anladım.

arkadaşlar ben yanlış ifade ettim sanırım durum şu 1 haftalığına gittik yanlarına.denizi olan bi yerde oturuyorlar.bize siz gelinde denize gidelim günübirlik dediler.sonrada dediğim gibi benzin masrafı da dahil ellerini ceplerine atmadılar.afedersiniz cok özür dileyerek söylüyorum 1tl lik tuvalet parasını dahi ben verdim.harcanan değil derdim yapılan muamele.çift maaşlısınız diip gösterdikleri tavır.beni de eşimi de kızdıran bu.ama dediğim gibi eşim çok çabuk unutur.ama ben unutamıorum.ve konuşmak dahi istemiorum.nefret ederim zaten bu tarz cimri insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…