abartılacak bşy yok.. huzur bozmaya da degmez.. bidahakine ona göre davranırsınız, zaten yılda 2 kez görüyomuşsunuzmrb arkadaşlar herkese iyi akşamlar,şuan kafam karışık ve nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.sizlerin fikirlerini bekliyorum.sorunum şu eşim ve ben öğretmeniz.eşim ailesinde tek okuyan ve meslek sahibi olan.yaz tatili için eşimin ablalarının yanına gittik 1 haftalığına bize dedilerki denize gidelim ve gittik.benzin parasının yarısıda dahil olmak üzere bütün alışverişi bize yüklediler ve hiç oralı olmadılar.yani sonuçta misafir olarak gittik ama siz çift maaşlısınız die hiç ellerini ceplerine atmadılar.görümcemin biri çalışıo sadece ev kredisi ödüyo ama gayette her istediğini alır.aynı şekilde diğeri de güya ev kredisi ödüyorum die sürekli yakınır parasızlıktan ama kendine ve çocuklarına alacaklarına para bulur.daha bi sürü şey var ama uzatmak istemiyorum.şuan hiçbiriyle konuşasım gelmiyo.sakın yanlış anlaşılmasın cimri biri değilim yada yenen içenn parasının peşinde de değilim ben muameleye sinir oldum.yani bizi salak yerine koyar gibi bi tavırları var.ve arayıp sormak dahi istemiyourm.ama eşimle aram açılabilir bu konuda diede korkuyorum.gerçi eşimlede konuştuk o da çok sinir oldu yaptıklrına ama eşim ablalarına karşı çok saf hemen unutuyor yapılanı ama ben unutamıyorum.sizce nasıl bi tavır sergilesem?(aramızda 8 saatlik mesafe var.yılda 2 defa falan gidioruz.)biraz uzun oldu kusura bakmayın.şimdiden çok teşekkürler:)
Şu çift maaş olayını da anlamıyorum sanki millete kazanıyorsunuz,millet bütün gün evde totosunu büyütür sen çalışırsın bir de maaşında gözleri kalır siz çift maaşlısınız diye sanki senin elini kolunu bağlayan var sen de çalış
Uyuz oluyorum böylelerine yaBedava veriyorlar çünkü çift maaşı :) bi de zengin olunuyor çift maaşlı olunca.
Benim görümcem yapıyor bunu. Hatta maaşıma gelen zammı hesaplıyorlar. :)
Bedava veriyorlar çünkü çift maaşı :) bi de zengin olunuyor çift maaşlı olunca.
Benim görümcem yapıyor bunu. Hatta maaşıma gelen zammı hesaplıyorlar. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?