ben öğretmenim canım benimde maaş kartım eşimde duruyor ama bunu sorun yapmıyorum çünkü kredi çektik zaten benim maaşın tamamı krediye gidiyor onun içinde bende durmasınında pek manası yok ama maaş haricinde ücrette alıyoruz o ücret bana kalıyor 400tl kadar ,bunun dışında kredi kartım var eşim sağolsun çok harcama yapmış olsamda niye yaptın ne aldın diye sormaz bile ay başında gidip öder..evde tabi ayrı gayrı olmazda sen evin tüm eksiklerini karşılıyosan,eşinin masrafları için para bırakıyosan yani erkeklik eşinin banka kartını cebinde taşımasıyla olmuyor..bi tane oğlum var eşim ona daha da bonkördür..bazen ben kızarım gereksiz alıyosun diye eşimde olsun ben çocukluğumu yaşayamadım o ne isterse alacam diyor..cimri erkek birazda vicdansız erkek diyorum..aynı okulda çalıştığımız bir arkadaşım var ,kocasının fabrikası var ama bir görün konuşmalarını falan acırsınız..markete gitmiştik çok güzel şeyler gelmiş ben dede nakit az bir para var ama çok beğendim aldım kredi kartıyla bu çoook zengin diye bildiğimiz bayanın ise cüzdanında 10tl para dumur oldum benden borç aldı...sonrada benim kart hep eşimde olur bana günlük 10tl harçlık verir dedi...böyle zenginlik batsın ya ben 3 yaşındaki oğlumla günlük çıkardığımda 10tl harcıyoz nerdeyse
Parası olmasa mesela insan elbette müsamaha gösterir ayda 900-1000 tl kazanan biri için böyle kocaman güzel bir buket çiçek yaptırmak ki en az 80-150 arası değişiyor elbette zor yaşam içn daha zaruri ihtiyaçlara para anca yeter ama parası varken de her şeyin hesabını yapan insanlar cidden çekilmez oluyor.
'' erkeğine gözükapalı güven duymak'' kim istemez ki, ama gel gör ki, güvendiğimiz dağlara karlar yağıyor...
cimrilik yaradanın hiç istemediklerindendir...4 yıllık evlilikte durum buysa, önünüzde ki uzun ve zorlu süreçte yaşadığınız bu olumsuzluklarla ruh sağlığınızı kaybetmek var.... bir de üstüne üstlük Annesiniz! çocuğunuz büyüdükçe işlerde büyüyecek bilemiyorum ne desem... allah yardımcınız olsun...
Görücü usulü mü yoksa aşk evliliği mi, yani hiç mi flört etmeniz nişanlı iken bile mi yani gezmediniz tozmadınız. sevgiliye normalde devamlı hediyeler alınır. yemeğe çıktığınızda anlardın zaten cimri mi diye. mesela şık bir yere pahalı yiyecekler yemekten korkuyorsa cimridir.Evet eşim ne yazıkki cimri bir adam. Hayatımda en korktuğum şeylerden biri cimri biriyle evlenmekti. Ne yazıkki başıma geldi. Nişanlıyken anlamadım hiç. Maddi durumu çok iyi. Hiçbir sıkıntı yok yani. Hani kazancı iyi olmasaydı gerçekten anlardım neden böyle davrandığını. Ama gerçekten maddi hiçbir sorun yok. Ama bana asla bişey almaz. eli gitmez yani. Bende çalışan bi bayanım. Ne yapıyorsam kendi kazancımla yaparım. Bi özel günde bile asla bişey almaz. Belki sırf bu yüzden insan eşinden soğumamalı ama inanın arkadaşlar o kadar soğudumki eşimden.. Bana yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum. Bikaç huyu daha var sevmediğim belki hepsi bi araya gelince soğudum adamdan bilemiyorum. Ama cimri oluşuda çok büyük bir etken.. Ayda yılda bir ufacık bişey istesem kavga gürültü çıkarır hemen.. Küser günlerce konuşmaz..Üzülüyorum neden böyle diye. Ama değişmeye niyeti yok. Yani insan karısından sakınırmı hiç bunları ya.. Evlendiğimizden beri tek bir özel günümüzü kutlamadı.. Sırf hediye almasın diye.. böyle bir adam işte. Beni korkutan durum şu. Bu yüzden ondan çok soğudum. Bana dokunmasını bile istemiyorum artık.. elimde değil çok soğudum. Evliliğimizin çatırdamasından korkuyorum bu konu yüzünden.. Çok fazla soğudum. Benim yerimde olsanız siz nasıl davranırdınız...
Görücü usulü mü yoksa aşk evliliği mi, yani hiç mi flört etmeniz nişanlı iken bile mi yani gezmediniz tozmadınız. sevgiliye normalde devamlı hediyeler alınır. yemeğe çıktığınızda anlardın zaten cimri mi diye. mesela şık bir yere pahalı yiyecekler yemekten korkuyorsa cimridir.
parası gayet iyi ise ve bunun yanında normal kalan şeylere harcarken üzülüyorsa hemen anlardın ya cimri diye. sana pahalı hediyeler almadıysa nişanlı iken sevgili iken çiçekler güller getirmediyse cimrdir. sinemaya gitmediyseniz , sana pahalı giysiler almadıysa cimridir. ben cimri insanı şıp diye tanırım etrafımda var da neyse ki eşim çok cömert benim gibi.
cimri adammı görme yüzünü...
benim eski nişanlımda çok cimriydii öylekii miğdem bulandı artık...
ameliyat oldum hastanede bi deodorant istedimm getirmedi..kızkardeşimle markete gitmişler ya yarısı boş çıkıo bunların demiş.. insan evladı vereceğin 5 tl bişey boş çıkıosa çıksın hastanede yatan nişanlın istemiş senden
6 ay nişan boyunca bi senemaya gitmedik... doğru düzgün bi yemek yiyemedik...
bi tektaşı alamadı.. doğumgünü hediyesi telefon alacaktı bende çok istydm dokunmatik olsun telefonum diye gezdik gezdik o kadar hiç biyerde eli cebine gidipte alamdı ... ne oldu ayrıldım ben aldım kendime...
bu arada nişanlımda eskii tabii bende kamuda mühendisiz hani maddi sıkıntı yoken yaşadım bunları...
oo benimki kendine bile alamazdı onuda ben ödeyim isterdi...
ben hastanedeyken kuzenim bir poşet doldurmuş çikolata getirmiş bu geldiğinde o poşeti gördü ya dioki bunlardan birazını bi akrabası var onun çocuklarına götrym dio
hastanede şu buzlukda satılan çikolatalar varya adı aklıma gelmedi şimdi o gündürde yemyrm zaten onları çek seveerin ondan istedim 1 tane almış geldi eline
forumda gezerken bi çanta beğendim çanta 12 tl şunualalım dedim ben alcam oda değil yaa gezelim sonra alalım dedi kkendime almamı hiç istemezdi..
pınar79 nickli arkadaşın dediği gibi aslında evlendikten sonra değişmiolar ama biz konduramyrz..kendimiz gibi göryrz evlenmeden hiç aksi aklımıza gelmio..
ben sonuç olarak sadece cimriliğide yoktu , patavatsızlığı ,görgüsüzlüğü,saygısızlığı hepsi toplanınca sağlamasını yapınca terkettim onu...
zor günler geçirmeme rağmen iiki ayrılmışım diorumm
konu sahibi arkadaşım kısa sürede evlenmiş olmanız eşinizi tanımamanız açısından şansızlık olmuşş...inşş değişir düzelir diycemm ama o ceplerindeki akrep onları yemeden düzeleceklerine inamyrm...sen kendine dikat ett bu sorunlardan dolayı ruh sağlığını bozma...
Evet eşim ne yazıkki cimri bir adam. Hayatımda en korktuğum şeylerden biri cimri biriyle evlenmekti. Ne yazıkki başıma geldi. Nişanlıyken anlamadım hiç. Maddi durumu çok iyi. Hiçbir sıkıntı yok yani. Hani kazancı iyi olmasaydı gerçekten anlardım neden böyle davrandığını. Ama gerçekten maddi hiçbir sorun yok. Ama bana asla bişey almaz. eli gitmez yani. Bende çalışan bi bayanım. Ne yapıyorsam kendi kazancımla yaparım. Bi özel günde bile asla bişey almaz. Belki sırf bu yüzden insan eşinden soğumamalı ama inanın arkadaşlar o kadar soğudumki eşimden.. Bana yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum. Bikaç huyu daha var sevmediğim belki hepsi bi araya gelince soğudum adamdan bilemiyorum. Ama cimri oluşuda çok büyük bir etken.. Ayda yılda bir ufacık bişey istesem kavga gürültü çıkarır hemen.. Küser günlerce konuşmaz..Üzülüyorum neden böyle diye. Ama değişmeye niyeti yok. Yani insan karısından sakınırmı hiç bunları ya.. Evlendiğimizden beri tek bir özel günümüzü kutlamadı.. Sırf hediye almasın diye.. böyle bir adam işte. Beni korkutan durum şu. Bu yüzden ondan çok soğudum. Bana dokunmasını bile istemiyorum artık.. elimde değil çok soğudum. Evliliğimizin çatırdamasından korkuyorum bu konu yüzünden.. Çok fazla soğudum. Benim yerimde olsanız siz nasıl davranırdınız...
Evet haklisiniz ama cok dertlendim..yazayım dedim.ne kadar yazilirsa bu telefonla artık.: (((darkmore .!.:Oha konu seneye ilkokula baslicak resmen
Evet eşim ne yazıkki cimri bir adam. Hayatımda en korktuğum şeylerden biri cimri biriyle evlenmekti. Ne yazıkki başıma geldi. Nişanlıyken anlamadım hiç. Maddi durumu çok iyi. Hiçbir sıkıntı yok yani. Hani kazancı iyi olmasaydı gerçekten anlardım neden böyle davrandığını. Ama gerçekten maddi hiçbir sorun yok. Ama bana asla bişey almaz. eli gitmez yani. Bende çalışan bi bayanım. Ne yapıyorsam kendi kazancımla yaparım. Bi özel günde bile asla bişey almaz. Belki sırf bu yüzden insan eşinden soğumamalı ama inanın arkadaşlar o kadar soğudumki eşimden.. Bana yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum. Bikaç huyu daha var sevmediğim belki hepsi bi araya gelince soğudum adamdan bilemiyorum. Ama cimri oluşuda çok büyük bir etken.. Ayda yılda bir ufacık bişey istesem kavga gürültü çıkarır hemen.. Küser günlerce konuşmaz..Üzülüyorum neden böyle diye. Ama değişmeye niyeti yok. Yani insan karısından sakınırmı hiç bunları ya.. Evlendiğimizden beri tek bir özel günümüzü kutlamadı.. Sırf hediye almasın diye.. böyle bir adam işte. Beni korkutan durum şu. Bu yüzden ondan çok soğudum. Bana dokunmasını bile istemiyorum artık.. elimde değil çok soğudum. Evliliğimizin çatırdamasından korkuyorum bu konu yüzünden.. Çok fazla soğudum. Benim yerimde olsanız siz nasıl davranırdınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?