Cimri mi degil mi?

sadece deneyeceksin.
hesap nonu vermene gerek yok.

mesela, isteme günü için bir elbise, ayakkabı beğendim. 2000 tl gönderir misin aşkım? de.

hiç bekletmeden elbette hayatım derse, korkun yersiz demektir.

laf kalabalığı yapıp, mırın kırın ediyorsa sana cimridir
:KK9:

Cimri. Böyle biriyle yaşamak zor oluyor. Hesabına çok karışır ama çok net durursan bu yönünü farkettiğini belli edip cimriysen zor anlaşacağınızı falan baştan konuşursan uyum olur. Karttan harcama olayına takılanlara bi cevap vermek isterim. Marketlerin 5 kuruş bir kuruş ödemeleri geri vermedikleri için rahatsız olup karttan ödemenin karlı olduğunu düşünen insanlara rastladım. 1 kuruşun hesabı var ortada

Gecen gun ogluma tek bir muz aldim 1.26 tuttu. 1.25 vardi bir de 50 tl. Kasiyer kiz 50 tl yi istedi 1 kurus eksik kabul etmedi. Bu sefer ben de tam istedim para uzerini. Basbaya kiza 4 kurusumu da verir misiniz dedim. Marketin gelirini dusunun musterinin gelirini dusunun. Musterilerin bu durumda 1 kurus da olsa istemesini haksiz bulmuyorum. Bozuk para yoksa kasada problem etmem. Zorda kalmasinlar. 1 kurusun 5 kurusun 50 kurusun vesaire beni kurtarmayacagini biliyorum. Ama bunun disinda benden cikmayinca laf edene ben de 1 kurusumu birakmam. Cunku tedavulde olan bir parayi benden bekleyip kendisi banka anlasmasi olmasina ragmen bankadan neden getirtip vermiyor?

Bir de esim en yaygin ve koklu marketlerden birinde bolge muduru. Verilmeyen 1 2 3 ve 4 kuruslar sebebiyle 2017 yilini kendi bolgesi 750 bin lira fazlayla kapatti. Bu sadece 12 magazadan olusan tek ilceyi kapsayan bolge. Oyle akliniza buyuk bir bolge gelmesin.

Mune Mune bu konuyla beraber geçmiş konuların en az yarısını silmiş arkadaş.

Bademfindik Bademfindik banlanacaksın boş yere

Ben de konuyu alıntılarda rast geldim. Cimri birisi olmayabilir ama verici birisi olmayabilir yani birilerine birşey alayım hediye vereyim sevdiklerini düşünmüyor olabilir.ailesi ise söylüyordur oğlum gelirken şunu al bunu al diye o da alışmıştir zamanla onlara ondan alıyordur bana cimri birisi gibi değil de bencil birisi gibi geldi

Back
X