Cimri mi sizce bu erkek?

Bence barışmayın. Hesap konusunda bence karşılıklı ödenir. Ama araba altında seni otobüsle gönderiyorsa ne işe yarıyormuş o araba. İlerde markete 50 lira bırakır. Bitince de ne aldın der. Evlilikte hiç çekilmez. Sakın barışmayın. 🤓

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Ayyy iğrenc .Tabıkı hesap oderız kadınlar olarak ama bunun ki gercekten ıgrenclık

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Aynısını birebir yaşayan çocukluk arkadaşım bu kişiyle nişanlanmıştı sonrasında adamın agresif tavırları ve annesine olan aşırı bağlılığı yüzündem nişan attı tabi asıl konu bu değil ama şöyle ki;sevgiliyken de nişanlandıktan sonra da adam arabasını getirir bu kızcağızın sitesine ücretsiz diye parkeder sonra minibüse binip gezecekleri yere giderlerdi.Dönüşte de minibüsle döner aracı alır evine gider beyimiz.Hatta bir yerde buluşacaklarsa yine aracı oraya yakın olsun olmasın kendi ücretsiz olduğunu bildiği bir yer vardı oraya parkederdi yine gidecekleri yere minibüsle,otobüsle gider gelirdi.Bu arada ayda 8-10 bin kazanıyordu çok ciddiyim.O yüzden acilen koşup kaçılması gereken tiplerden hiç düşünme bile doğru adam mı değil mi diye şayet böyleyse.

Aynısını birebir yaşayan çocukluk arkadaşım bu kişiyle nişanlanmıştı sonrasında adamın agresif tavırları ve annesine olan aşırı bağlılığı yüzündem nişan attı tabi asıl konu bu değil ama şöyle ki;sevgiliyken de nişanlandıktan sonra da adam arabasını getirir bu kızcağızın sitesine ücretsiz diye parkeder sonra minibüse binip gezecekleri yere giderlerdi.Dönüşte de minibüsle döner aracı alır evine gider beyimiz.Hatta bir yerde buluşacaklarsa yine aracı oraya yakın olsun olmasın kendi ücretsiz olduğunu bildiği bir yer vardı oraya parkederdi yine gidecekleri yere minibüsle,otobüsle gider gelirdi.Bu arada ayda 8-10 bin kazanıyordu çok ciddiyim.O yüzden acilen koşup kaçılması gereken tiplerden hiç düşünme bile doğru adam mı değil mi diye şayet böyleyse.
aferin arkadaşınıza Akıllı kızmış 😂😂😂👏👏👏👏

Kendinizle alakalı çok detay yazmamışsınız ama ben sevgili arkadaşlık veya eş ilişkilerinde, herkesin bsyler yapmasını beklerim
Şahsen 8 ay değil 8 gün bile bekleyemem birgün o öderse diğer gün ben öderim, ödeyemediysem konser bileti alırım o beni evden alır geri bırakır bu böyle uzar gider
Tek tek hesap yapmam ama ilişki içinde bu akar gider, kendinizi de eleştirip neden akıp gitmediğini bulabilirsiniz
Erkek olsam 8 ay bir kez bile kahve bile ısmarlanmamışsa ki bunu bilmiyorum böyle mi yaptınız adam az bile yapmıştır doğru yapmıştır bana göre 🤷🏻‍♀️

Simdi ortak ödersin. Sonra hepsini. Sonra borç ister. Bu kadar borç içindeyse bir ilişki düşünmeyecek.

Kızlar ilk önce evimiz uzak değil arabayla en en fazla 30 dk diyelim hadi 2.nci evet hesap ödemedim 8 ayda çünkü yemek bile yemedik bi kez teklif dahi etmedi ben çalışmıyorum o çalışıyordu sadace çay kahve fln içerdik 3.ncüsu sürekli borçlarını anlatırdı işte kredim fln doldu en son buluscaktk dedi hesap sana kalır ve bunu kahaklarla söyledi ki eve bırakmayı bir kez teklif etmemiş birine bi de hesap mi ödeyim kalkıp 1 kez ödedim param yok dedi ve evet sürekli konuyu da 18 muhabbetlere çeker sanal sex beklerdi telde bir arkadaş yazmış libodosuyüksek mi diyede
Cok haklısın kadının içtiği çayın kahvenin parasını bile odeyemeyecekse ne işi var kadınla. Tatile gidersiniz, yemeğe çıkarsınız, sosyal aktiviteler fln tabiki adam çekmek zorunda değil. Bir de seks peşinde koşuyor bu kadar derdin içinde.

Back
X