Cimri mi sizce bu erkek?

vayyy cimri arabalar uçak yakıtıyla çalışıyor sanıyor galibaa
☹️ Hala o şoku atlatamıyorum 🤦🏼‍♀️ Hele bir gün markete gittik kendine abur cuburu doldurdu bana bir tane çikolata alır insan nezaketen valla poşete bastı hepsini bir güzel bagladı koydu çantaya 😂😂😂 işte o gün son gündü dedim hadi vecihi elveda 😂😂😂😂😂

Kimseye hesabımı ödetmek istemem ben olsam, ama arabasıyla evinize 1 kez bile bırakmamış olması normal değil

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?

Benim herşeyi erkek yapacak diye bir düşüncem olmamasına rağmen, bu durumda ni tuhaflık olduğunu düşünüyorum. Altında arabası olcak daha bir kere bile eve bırakmiycak 8 ay içerisinde:olamaz:

herkes adam cimri demiş ama kimse de dememiş ki evlerinizin arası yakın mı? Düşünsenize biri kemer’de biri alanya’da oturuyor. Aynı il içinde olmasına rağmen çoğu şehirler arası mesafeden daha uzak mesela. O yüzden peşin hüküm vermek hata bnce. Bir diğer mesele ise hesap sadece tek tarafın ödeyeceği bir sorumluluk değildir. İmkanı olmasına rağmen elini hiç cebine atmayan o kadar çok hemcinsimiz var ki akıllara zarar.

Kızlar ilk önce evimiz uzak değil arabayla en en fazla 30 dk diyelim hadi 2.nci evet hesap ödemedim 8 ayda çünkü yemek bile yemedik bi kez teklif dahi etmedi ben çalışmıyorum o çalışıyordu sadace çay kahve fln içerdik 3.ncüsu sürekli borçlarını anlatırdı işte kredim fln doldu en son buluscaktk dedi hesap sana kalır ve bunu kahaklarla söyledi ki eve bırakmayı bir kez teklif etmemiş birine bi de hesap mi ödeyim kalkıp 1 kez ödedim param yok dedi ve evet sürekli konuyu da 18 muhabbetlere çeker sanal sex beklerdi telde bir arkadaş yazmış libodosuyüksek mi diyede

Kızlar ilk önce evimiz uzak değil arabayla en en fazla 30 dk diyelim hadi 2.nci evet hesap ödemedim 8 ayda çünkü yemek bile yemedik bi kez teklif dahi etmedi ben çalışmıyorum o çalışıyordu sadace çay kahve fln içerdik 3.ncüsu sürekli borçlarını anlatırdı işte kredim fln doldu en son buluscaktk dedi hesap sana kalır ve bunu kahaklarla söyledi ki eve bırakmayı bir kez teklif etmemiş birine bi de hesap mi ödeyim kalkıp 1 kez ödedim param yok dedi ve evet sürekli konuyu da 18 muhabbetlere çeker sanal sex beklerdi telde bir arkadaş yazmış libodosuyüksek mi diyede
Uff hiç çekilmez böylesi. Ne demek kahkaha atarak hesap sana kalır itici şey. Bir de sex bekliyormuş sanki neyine. Bu belesciyle hiç vakit kaybetmeyin. 8 ayda bir kere bile yemek yememiş bir de sex istiyormuş ahahahahaha abaza ergen

Şu yazdıklarını bir daha oku sence cimri mi ? Tam bir varyemez amca

Ayrılmak için neyi bekliyorsun?

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Eve bırakma olayını bilemem de... Benim iki yıllık ilişkim var bende yoksa onda vardır, onda yoksa bende yani yoksa çıkıp der bugün üzerimde para yok sen ödeyebilir misin diye ve bu bence kötü bir şey değil. Borç konusuna gelince bazı erkekler bunu çok abartabiliyor bizimde var ufak tefek borçlarımız benimki de çok kafaya takıyor ama onu da konuşarak ya da ortak hesaptan halletmeye çalışıyoruz

Benim eski nişanlım, evimin oraya kadar kendi arabasıyla geliyordu bizim oradan otobüsle gezmeye gidiyorduk.
Dönüşte de arabasına binip evine gidiyordu :KK53: Aramızda arabayla 4 5 dakika falan vardı..
Özenle hazırlandığım bir gün anca dank etti verdim veriştirdim bir daha cesaret edemedi ama ne fayda adam belli etmiş kendini anlasana salak kadın :KK53: Daha anlatsam ohoo topa tutarlar beni burada ama akıllandım şükür :KK53:
Yalnız 8 ayda uzun bir süre hiç mi kahve tatlı vs siz ısmarlamadınız ?
Nişanlıniz çok ileri görüşlüymus

Benim eski nişanlım, evimin oraya kadar kendi arabasıyla geliyordu bizim oradan otobüsle gezmeye gidiyorduk.
Dönüşte de arabasına binip evine gidiyordu :KK53: Aramızda arabayla 4 5 dakika falan vardı..
Özenle hazırlandığım bir gün anca dank etti verdim veriştirdim bir daha cesaret edemedi ama ne fayda adam belli etmiş kendini anlasana salak kadın :KK53: Daha anlatsam ohoo topa tutarlar beni burada ama akıllandım şükür :KK53:
Yalnız 8 ayda uzun bir süre hiç mi kahve tatlı vs siz ısmarlamadınız ?
Adam görmüş biseyler

Baya cimriymiş. En itici erkek tiplerinden. Ben hesabi kadinin odemesine karsi degilim.gayet güzel ve medeni bisey. Ama bir erkegin bunu beklemesi teklif etmesi hic hoş degil.gorgusuzce geliyor bana. Ha bide arabasi olupta yok gibiyse fena cimridir zaten.kac kurtul

Olmadı şükür. Bence cimri.

hayat çok kısa bırak o herifi.....

Hiç 8 ay boyunca hesabı sevgilime yikmadigim için bilemiyorum.
Gerçekten yiyip yiyip hesap ödenirken telefonla mi oynuyorsunuz yaaa?? Cok ilginç geliyor bana.
1620512845621.webp

senin yorumun aracılığıyla şu muhteşem şeyi iliştireyim buraya. net.

Back
X