Cimri mi sizce bu erkek?

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Hiç 8 ay boyunca hesabı sevgilime yikmadigim için bilemiyorum.
Gerçekten yiyip yiyip hesap ödenirken telefonla mi oynuyorsunuz yaaa?? Cok ilginç geliyor bana.

Ay hiç gelemem sürekli para muhabbeti yapan insana. Öyle hesabı fransız usulü ödeyelim diyenlerden de değilim. Erkek öder bence hesabı. Ha o gün parası yoktur ben de bilirim ve ben ısmarlarım sorun değil ama hesabı ortak ödeyelim aman benim borcum var aman arabamın şuysu var diyen biriyle yapamam. Eve bırakmama konusuna hiç girmiyorum bile girersem ordan çıkamam. Ne münasebet.
Neden erkek öder? Cidden merak ettiğim için soruyorum

Cimri mi bilmemde bencil olduğu kesin ayrılirsanız seninle birlikteyken bi de hesap ödedim der

8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Vardı hemde pilot 😂 ayy tüylerim diken diken oldu 15. Günde ayrıldım 😂😂 şuanki eşim her gün işten alır eve bırakırdı 20 km gidiş 20 kendine evine dönüş canını seveyim 🥰😂

Vardı hemde pilot 😂 ayy tüylerim diken diken oldu 15. Günde ayrıldım 😂😂 şuanki eşim her gün işten alır eve bırakırdı 20 km gidiş 20 kendine evine dönüş canını seveyim 🥰😂
ne kadar fesat düşünce adam pilot karayolu ulaşımını sevmiyor adam özel uçağım var da götürmedim mi derse ne diyeceksiniz :KK48:

Bu tarz cimri erkekleri ben karaktersiz erkekler sinifina dahil ediyorum. Cunku gercekten de kisiliksiz oluyorlar. Dilerim iliskiyi noktalayarak ozsayginizi kurtarirsiniz.

Back
X