Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç 8 ay boyunca hesabı sevgilime yikmadigim için bilemiyorum.8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
İtici8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
8 ay boyunca siz hiç hesap ödediniz mi8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
Neden erkek öder? Cidden merak ettiğim için soruyorumAy hiç gelemem sürekli para muhabbeti yapan insana. Öyle hesabı fransız usulü ödeyelim diyenlerden de değilim. Erkek öder bence hesabı. Ha o gün parası yoktur ben de bilirim ve ben ısmarlarım sorun değil ama hesabı ortak ödeyelim aman benim borcum var aman arabamın şuysu var diyen biriyle yapamam. Eve bırakmama konusuna hiç girmiyorum bile girersem ordan çıkamam. Ne münasebet.
oyuncak hediyesi de var miss gibi missona çocuk menüsü alsaydınız keşke![]()
Halen sevgilin yani8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
maaş kartını da ister bu tipler evlenince ayyyy evlerden ırakkk
Hiç çekilecek dert değillerrrmaaş kartını da ister bu tipler evlenince ayyyy evlerden ırakkk![]()
yakında ev kadınları gibi ev erkekleri türeyecek diye korkuyorum ben asılCentilmen olmadığı kesin.
Vardı hemde pilot8 aylik bir ilişkide arabası olup hiç eve bırakmayan sürekli borçlarından bahseden biri en son hesabı ortak ödemeyi teklif etti sizin hiç böyle cimri sevgiliniz oldu mu ?
ne kadar fesat düşünce adam pilot karayolu ulaşımını sevmiyor adam özel uçağım var da götürmedim mi derse ne diyeceksinizVardı hemde pilotayy tüylerim diken diken oldu 15. Günde ayrıldım
şuanki eşim her gün işten alır eve bırakırdı 20 km gidiş 20 kendine evine dönüş canını seveyim
![]()
Ay iki tane arabası vardı kızne kadar fesat düşünce adam pilot karayolu ulaşımını sevmiyor adam özel uçağım var da götürmedim mi derse ne diyeceksiniz![]()