• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

Marianihal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
766
En iyi cevaplar
1
1.291
43
Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.

Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?

Bu arada ben onun doğum gününde hediye alırım sevgililer gününde de aldım bu tarz şeyleri ilk başlatan taraf hep ben oldum ama ya o hiçbir şey almadi ya da ben sorun çıkarmayim diye bir şeyler yolladı. Zamanında çok para sıkıntısı çekmişler buna bağlıyorum ama biz de çektik kim çekmedi ki. Diyeceksiniz erkeğe hesap ödeme madem öyle sen de alma. Ama o zaman da hiçbir şey yapmıyor arkadaş. Bir yere davet ettiği hediye aldığı yok. Mecbur ben yapıyorum.

Ben sizi hatırladım. Asansorde telaşla kat değiştirip bi komşu teyzenin o evlenmeyi düşünmüyor dediği uyesiniz degil mı? Ve aşırı cimri olduğu konusu şimdi de. Gerçekten sizi sevdiğine inanıyor musunuz hissettiriyor mu :(

Uzun süredir beraber olduğum biri var. Başlarda umursamıyordum cimriliğini uzak mesafe ilişkisi de olduğu için tam anlamiyla şahit olma imkanım da yoktu. Şu an yaz olduğu ve memlekete döndüğüm için sık sık buluşuyoruz. Ben küçük bir ilçede görev yaptığım için tüm sene inanılmaz sıkıldım ve yazı dolu dolu geçirmek istiyordum. Neyse işte arada evine gidiyorum birlikte havuza gidiyoruz vs iyi oluyor ama şöyle bir durum var adam elini cebine atmıyor ya. Ben bana para yedirsin demiyorum zaten beş kuruş para istemem ama nerdeyse her şeyi ben ödüyorum. Mesela sabah yanına gidicem marketten sigara alırken arıyorum bir şey istiyor musun diye ufak tefek şeyler istiyor ama bakıyorum fişe 150 TL tutmuş:) akşam yemeğini dışarda yiyelim dedim bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bı surat aştı arkasindan ekledim ben ismarliyorum dedim çıktık. İki gün vakit geçirdik yemekleri şunu bunu hep ben ödedim. Kendisi de bir kahve ısmarladı sağ olsun ama eminim ben ödeyim deseydim sesini çıkarmazdi.
Ben normalde biraz eli sıkı olduğunu bildiğim ve laf söz olmasın diye kalkıp ödüyorum parasında değilim ama biraz centilmenlik bekliyorum sanırım. Daha bana bir gül bile almadı. Doğum günümde saçma sapan bir tartışmayı bahane ederek hediye yollamadi. Evi var bayaa bi birikimi var ama araba bile almıyor. Arabayı geçtim benim taksiye binmeme bile kızıyor 40 dakikada bir gelen otobüsü niye beklememisim diye. Zaten taksi fazla yazsa binmem ama maksimum 30 TL. Sürekli de binmiyorum zaten.

Devamlı cimri olduğunu bunun beni çok rahatsız ettiğini söylüyorum utanmıyor bile. Sadece biraz bozuluyor. Ondan ayrilmak da istemiyorum alışkanlık ve sevgi de var peki bu huyundan vazgeçirmek mümkün mü sizce?
Huylu huyundan vazgeçmez. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin

Asla düzelmez düzelmesini beklemeyin benim kuzenim de öyle ya ayrılacaksınız ya hep siz ödeyeceksiniz başka yapacak bişey yok

Diyor ki ya sen ödüyorsun hep ben mahcup oluyorum:) ulan o zaman elini biraz cebine at diyesim geliyor.
O zaman biraz da sen öde diyin ama bence salın gitsin doğasına, böyle ömür geçmez. Üstelik bu tip insanlar yaş aldıkça bu işi daha da abartıyorlar

Aman ayrılmayın, bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz sakın kaçırmayın elinizden.

Ben sizi hatırladım. Asansorde telaşla kat değiştirip bi komşu teyzenin o evlenmeyi düşünmüyor dediği uyesiniz degil mı? Ve aşırı cimri olduğu konusu şimdi de. Gerçekten sizi sevdiğine inanıyor musunuz hissettiriyor mu :KK43:
Evet benim. Bu kişiyle sorunlar bitmiyor. Bana hep beni çok sevdiğini vs söylüyor tüm arkadaşları ile de tanıştım ama bu sorunları halletsek cimriliği başa bela

Aman aman kaç ya insan hayata bir kere geliyor parayı mezara mı götüreceğiz. En büyük fobim cimri eş yani. Bir komşum vardı eşi cimriydi. Bundan asla vazgeçemez yani göz rengi gibi düşün zamanla değişmez bu huy da böyle bişey yani hele cimrilik bambaşka. Neyse kadın yıllarca hiçbir şey yapamadı hayatı zindan oldu. Boşanırken adamın evini aldı işte en son, dedi yıllarca harcamadıklarını aldım ahahahah. Zor ya gerçekten inanılmaz zor geçmiş olsun yani ayrıl demiyorum seven katlanıyor ama geçmiş olsun 😂

Evet benim. Bu kişiyle sorunlar bitmiyor. Bana hep beni çok sevdiğini vs söylüyor tüm arkadaşları ile de tanıştım ama bu sorunları halletsek cimriliği başa bela
Sevmek eylemde de gösterilince bence seviyor diyebilmeliyiz. Bence sevgide bi eksiklik ve cimrilik ola ki evlenirseniz ve siz de çalışıyorsanız büyük sorun haline gelir. Tüm sorumluluk masraf sizin olur , çöp aldırmaz bin kere lafını eder. Var öyle bi konu kadın sürekli açıyor ama ilerleme olmuyor konularda. Hafs di sanırım üye adı bakın cimrilikle ilgili konulara tek düzelen yok

Cimri insana tahammülüm yok.
Öte yandan adam sizi kendiyle bir saymıyor ki siz harcarken sorun yok.
Evlenecek olursanız maaş kartınızı kaptırır ufacık şeylere hesap verirsiniz. O zaman kesenizi bir sayar çünkü.

Back
X